- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
6 haftada şükürYaaa ne güzel maşallah kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını?
Bnde 6+6 yim 6 gündür çok kötüydü ağzım hiç birşeye degmiyodu açlıktan bayilacktm neredeyse kafam yerden kalkmiyodu bugn çok iyiym yemek yedim enerjigm bu sefer de sevineceğim yere gene üzüldüm acaba karnimda yolunda gitmeyen bişi mi oldu bulantı durdu diye sabahtan aklıma takıyorum napmam lazm ?Kızlar su migdesi bulanan sağlıklı gebelık geciriyoru kim çıkardıysa kürekle vurmak lazım ağzına benim oglumda 9 ay boyunca sadece 1 kere migdem bulandı oğlum gayet sağlıklı doğdu çok şükür Gine hamileyim 6 haftayı geçti sadece dün migdem bulandi bu gün hiç bulanmadı bünyeden bünyeye değişiyor bu herkesin hamilelegi aynı değil biz anneler herseyi elham yapıyoruz aslında herseyi çok bilmekte iyi degıl
canım hep kütü gidecek hali yok ya yoksa hangi kadının hali kalır kötü seyler düşünme ve kötü seyler okumaBnde 6+6 yim 6 gündür çok kötüydü ağzım hiç birşeye degmiyodu açlıktan bayilacktm neredeyse kafam yerden kalkmiyodu bugn çok iyiym yemek yedim enerjigm bu sefer de sevineceğim yere gene üzüldüm acaba karnimda yolunda gitmeyen bişi mi oldu bulantı durdu diye sabahtan aklıma takıyorum napmam lazm ?
İnşallah ya 8 gün sonra randevum var öğüne kdr da bsy olmaz umarmcanım hep kütü gidecek hali yok ya yoksa hangi kadının hali kalır kötü seyler düşünme ve kötü seyler okuma
Kaç haftalıktı keseyi kalp atışını duyduğunuzdaDoktorda vajinsdan bakmayı düşündü sonra önce ultrasyonla bakalım da dedi. Ve göründü. Vajinaya gerek kalmadı. Bence bu durum beta ile ilgili. Beta yüksekse görünüyor. Önceki hamileliğimde değerlem bu kadar yüksek değildi ve görünmemişti kalp atışı bile geç duyulmuştu. Bunda maşallah hemen kese göründü kalp atışını duyduuk
göğüs demeyin banaaa gece ağlayarak uyandım acısındanGöğüs ağrım arttı. Özellikle yanları çok acıyor. Hapşururken öksürürken karnımın sağ tarafında ağrı oluyor. Sabah keseyi görmeye gideceğiz Allahın izniyle umarım herşey yolundadır heyecandan kalbim ağzımda atıyor. Beş yıl önceki heyecanın aynısı ikincide rahat olurum tecrübe var dedim ama olmuyor. :)
Umarım ilerleyen haftalarda azalır ağrısı. Benim ağlatacak kadar değil ama düne göre çoğaldıgöğüs demeyin banaaa gece ağlayarak uyandım acısından
uçları çok kaşınıp acıyor, gece de üstüne yatarsam feci bir ağrıyla uyandırıyorUmarım ilerleyen haftalarda azalır ağrısı. Benim ağlatacak kadar değil ama düne göre çoğaldı
Hayırlısıyla olur inşallahSelam anneler, anne adayları bebekleriniz hayırlı olsun bekleyenlere de hayırlısıyla nasip olsun inşallahbende inşallah ikinci kez anne olmayı istiyorum 7aydır deniyoruz 1 kez kimyasal yaşadım. Gebe kaldığım o ay göğüslerim erkenden ağırmaya başlamıştı şuanda reglime 1 hafta var beklemedeyim herşeyin hayırlısı olsun ❤
Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı da nasip etsinBende aranıza katılayım:)
Nasipse ikinci kez anne olacağim.
Adetime 2 gün varken kan ve idrarda öğrendim.
5. haftalık olduk.Kalp atısı için bekliyorum bakalım:)
Amin teşekkür ediyorum hep birlikte insallahHayırlısıyla olur inşallah
Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı da nasip etsin
Selam anneler, anne adayları bebekleriniz hayırlı olsun bekleyenlere de hayırlısıyla nasip olsun inşallahbende inşallah ikinci kez anne olmayı istiyorum 7aydır deniyoruz 1 kez kimyasal yaşadım. Gebe kaldığım o ay göğüslerim erkenden ağırmaya başlamıştı şuanda reglime 1 hafta var beklemedeyim herşeyin hayırlısı olsun ❤
Hoşgeldiniz aramıza. Hayrlı olsun
Bende aranıza katılayım:)
Nasipse ikinci kez anne olacağim.
Adetime 2 gün varken kan ve idrarda öğrendim.
5. haftalık olduk.Kalp atısı için bekliyorum bakalım:)
Hadi ya içini ferah tutbende 5 gün kala yaptım kıpkırmızı değildi ama belirgindi
sağlık ocağında kan verdim sabah 7.30 da normalde en geç 13.30 da çıkıodu bgn hala çıkmadı sonuçlar hastane ye gitsem 1 saatte çıkıyor ama riske atmak istemiyorm