2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
İnşallah görülür tez zamanda canım.ama görünmezse de endişelenme.döllenme zamanımız aynıydı seninle.cuma gün 5+5 oluyor daha benim.

İnşallah canım normalde endişelenmiyorum da burada biraz moralim bozuluyor ondan takvimi de kaldırdım zaten. Doktor ölçüm yapıp bana da haftasını söylerse ben de ona göre takibimi yaparım

Bende işe yaradı baya inşallah sende de yarar. Ben de çok sulu şeyler yemek istemiyorum. Canım lahmacun pide kebap istiyor resmen

Doktoruda iyi seçmek önemli canım ya.. Öyle bir zamandayız ki çoğu doktora da güvenilmiyor.. Rabbim iyi ve işinin ehli olan insanlarla karşılaştırsın inşallah

Doktoruda iyi seçmek önemli canım ya.. Öyle bir zamandayız ki çoğu doktora da güvenilmiyor.. Rabbim iyi ve işinin ehli olan insanlarla karşılaştırsın inşallah

Amin inşallah ya çok istiyorum iyi bir doktorla karşılaşmak. Ben süreci doğal atlatmak istiyorum ama nasip bakalım nasıl olacak

Evet aynen bende çok öncede yaptığım olmuştur insan özlüyor ama en azinda negatir çıkınca yok diye insan kendini tesseli ediyor birden kirmizilari gornekte cok stresli

Ne yaptın bakiiiim var mı bi hber

Evet aynen bende çok öncede yaptığım olmuştur insan özlüyor ama en azinda negatir çıkınca yok diye insan kendini tesseli ediyor birden kirmizilari gornekte cok stresli

Belki de. Ben ikisini de denedim. Adet gününü bekleyince sanki daha az üzülmüştüm. Ama tabi herkesin fıtratına göre değişebilir bu durum

Yaaa ne güzel maşallah kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını?

Maşallah erken çıkmış inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın benimde adetime 6 gun var bir iki gün kala yapmayı düşünüyorum
bende 5 gün kala yaptım kıpkırmızı değildi ama belirgindi
Ne yaptın bakiiiim var mı bi hber
sağlık ocağında kan verdim sabah 7.30 da normalde en geç 13.30 da çıkıodu bgn hala çıkmadı sonuçlar hastane ye gitsem 1 saatte çıkıyor ama riske atmak istemiyorm

İnşallah görülür tez zamanda canım.ama görünmezse de endişelenme.döllenme zamanımız aynıydı seninle.cuma gün 5+5 oluyor daha benim.
BEnimde cuma 5+5 oluyor kalp atışı için çağırdı beni Bana erken gibi geldi ama 4 + 4’te yolk ve keseyi gördük benimde bulantım hiç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…