- 28 Şubat 2020
- 1.060
- 1.634
- 31
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
İnşallah görülür tez zamanda canım.ama görünmezse de endişelenme.döllenme zamanımız aynıydı seninle.cuma gün 5+5 oluyor daha benim.
Hiç bilmiyorum canım cuma gideceğim ama görmeyebilir diyorum ileriki haftalarda herhalde başlar görünmeye 8-9 da filan tahmin tabiki sadece bilgim yok.
Benim karnım biraz acıkmaya başlayınca bulantı da başlıyor. Buzdolabını hiç açmak istemiyorum kokusundan. Ve sulu yemek de istemiyorum hep kuru şeyler olsun. Ah anneciğim yanımda olsa istediklerimi yapardı şansıma kayınvalidem de yok 1 haftadır.
Yoğurdu deneyeceğim canım hatta gidiyorum mutfağa doğru
Doktoruda iyi seçmek önemli canım ya.. Öyle bir zamandayız ki çoğu doktora da güvenilmiyor.. Rabbim iyi ve işinin ehli olan insanlarla karşılaştırsın inşallahBenim ufak Bi lekelenmem olmuştu. Apar topar gitmiştik 5 haftalıkken. Mecburen kadın doğumu olan Bi yere gittik ama güven vermedi kadın bana. Vajinal ultrasonda baktı. Kese gözüktü. 2 hafta sonra gel dedi. Şimdi başka Bi yerden randevu alıyorum. Tekrar tekrar gitmemek adına birazcık bekleyeyim dedim
Doktoruda iyi seçmek önemli canım ya.. Öyle bir zamandayız ki çoğu doktora da güvenilmiyor.. Rabbim iyi ve işinin ehli olan insanlarla karşılaştırsın inşallah
Bende işe yaradı baya inşallah sende de yarar.Ben de çok sulu şeyler yemek istemiyorum. Canım lahmacun pide kebap istiyor resmen
Yedim daha iyiyim reçelle karıştırıp yedim bayıla bayıla hem de
Haha bizim canlar işini biliyor ben de hamurişi yapayım bari akşama
Mide bulantisi yasayan arkadaslar salatalik bana cok iyi geliyor bide karpuz soguk soguk icim yaniyor sanki onlar iyi geliyor deneyin☺
yaaAy ben dün sabah salatalık yedimsonrasını söylemeyeyim
Aslında ilk günler iyi geliyordu ama sonra işe yaramadı
aynen canım en doğru sonuç o olur herkesin adet düzeni bambaşka ona göre karşılaştırmak yanıltıyorİnşallah canım normalde endişelenmiyorum da burada biraz moralim bozuluyor ondan takvimi de kaldırdım zaten. Doktor ölçüm yapıp bana da haftasını söylerse ben de ona göre takibimi yaparım
Midenyanması için bende salatalık denedim bi tık iyi geldi. Ama dün elma yedim elma çok iyi geldiMide bulantisi yasayan arkadaslar salatalik bana cok iyi geliyor bide karpuz soguk soguk icim yaniyor sanki onlar iyi geliyor deneyin☺
Maşallah erken çıkmış inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın benimde adetime 6 gun var bir iki gün kala yapmayı düşünüyorumBen adetten 4 gün önce çift çizgiyi görmüştüm.biraz silik gibiydi ama belirgindi.
Evet aynen bende çok öncede yaptığım olmuştur insan özlüyor ama en azinda negatir çıkınca yok diye insan kendini tesseli ediyor birden kirmizilari gornekte cok stresliAdetim geçtikten 2 gün sonra yaptım idrar testi. Bir kaç gün onu takip ettim. Çok koyu değildi ilk yaptığımda çünkü. Koyulaşınca da kan verdim.
Bence Adetiniz gecikmeden test yapmayın. Ben önceki aylar 4 gün kala başlıyorum yapmaya. Negatif gördükçe daha çok üzülüyor insan.
Ne yaptın bakiiiim var mı bi hberaynen beta artışını kontrol etmek amaçlı sürekli kan veriyorm cnm iğne düşük ilacı coraspin kullanıyorum bu sefer hayırlısı neyse o olsn yazarm tabi en geç 14 de çıkıyor sonuç :)) çok teşekkür ederim inşallah seninde pozitiftir yabakalım cumay ı beklicez mecbur
Amin canım inşallah sende tez zamanda hamilelik haberini alırsın inşallahMaşallah erken çıkmış inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın benimde adetime 6 gun var bir iki gün kala yapmayı düşünüyorum
Evet aynen bende çok öncede yaptığım olmuştur insan özlüyor ama en azinda negatir çıkınca yok diye insan kendini tesseli ediyor birden kirmizilari gornekte cok stresli
yaabana cok iyi geliyor simdilik
Yaaa ne güzel maşallah kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını?Doktorda vajinsdan bakmayı düşündü sonra önce ultrasyonla bakalım da dedi. Ve göründü. Vajinaya gerek kalmadı. Bence bu durum beta ile ilgili. Beta yüksekse görünüyor. Önceki hamileliğimde değerlem bu kadar yüksek değildi ve görünmemişti kalp atışı bile geç duyulmuştu. Bunda maşallah hemen kese göründü kalp atışını duyduuk
bende 5 gün kala yaptım kıpkırmızı değildi ama belirgindiMaşallah erken çıkmış inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın benimde adetime 6 gun var bir iki gün kala yapmayı düşünüyorum
sağlık ocağında kan verdim sabah 7.30 da normalde en geç 13.30 da çıkıodu bgn hala çıkmadı sonuçlar hastane ye gitsem 1 saatte çıkıyor ama riske atmak istemiyormNe yaptın bakiiiim var mı bi hber
BEnimde cuma 5+5 oluyor kalp atışı için çağırdı beni Bana erken gibi geldi ama 4 + 4’te yolk ve keseyi gördük benimde bulantım hiç yokİnşallah görülür tez zamanda canım.ama görünmezse de endişelenme.döllenme zamanımız aynıydı seninle.cuma gün 5+5 oluyor daha benim.