2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
selam kızlar
ben galeta yiyorum iyi geliyor bulantıma
bu gece ağlayarak uyandım göğüslerimin acısından üstüne yatmışım sanırım.
☹️ bu gidişle 75 ten 90a çıkacaklar öyle acıyor ve büyüyorlar ki 🤦🏼‍♀️

Kızlar su migdesi bulanan sağlıklı gebelık geciriyoru kim çıkardıysa kürekle vurmak lazım ağzına benim oglumda 9 ay boyunca sadece 1 kere migdem bulandı oğlum gayet sağlıklı doğdu çok şükür Gine hamileyim 6 haftayı geçti sadece dün migdem bulandi bu gün hiç bulanmadı bünyeden bünyeye değişiyor bu herkesin hamilelegi aynı değil biz anneler herseyi elham yapıyoruz aslında herseyi çok bilmekte iyi degıl

Selam kızlar sanırsam bende hamileyim.Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah aminnn

Eklentiler

• A92A51B2-3BB9-47CA-AF45-3FA1950E3378.jpeg
    A92A51B2-3BB9-47CA-AF45-3FA1950E3378.jpeg
    120,8 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar su migdesi bulanan sağlıklı gebelık geciriyoru kim çıkardıysa kürekle vurmak lazım ağzına benim oglumda 9 ay boyunca sadece 1 kere migdem bulandı oğlum gayet sağlıklı doğdu çok şükür Gine hamileyim 6 haftayı geçti sadece dün migdem bulandi bu gün hiç bulanmadı bünyeden bünyeye değişiyor bu herkesin hamilelegi aynı değil biz anneler herseyi elham yapıyoruz aslında herseyi çok bilmekte iyi degıl
Bnde 6+6 yim 6 gündür çok kötüydü ağzım hiç birşeye degmiyodu açlıktan bayilacktm neredeyse kafam yerden kalkmiyodu bugn çok iyiym yemek yedim enerjigm bu sefer de sevineceğim yere gene üzüldüm acaba karnimda yolunda gitmeyen bişi mi oldu bulantı durdu diye sabahtan aklıma takıyorum napmam lazm ?

Bnde 6+6 yim 6 gündür çok kötüydü ağzım hiç birşeye degmiyodu açlıktan bayilacktm neredeyse kafam yerden kalkmiyodu bugn çok iyiym yemek yedim enerjigm bu sefer de sevineceğim yere gene üzüldüm acaba karnimda yolunda gitmeyen bişi mi oldu bulantı durdu diye sabahtan aklıma takıyorum napmam lazm ?
canım hep kütü gidecek hali yok ya yoksa hangi kadının hali kalır kötü seyler düşünme ve kötü seyler okuma

Doktorda vajinsdan bakmayı düşündü sonra önce ultrasyonla bakalım da dedi. Ve göründü. Vajinaya gerek kalmadı. Bence bu durum beta ile ilgili. Beta yüksekse görünüyor. Önceki hamileliğimde değerlem bu kadar yüksek değildi ve görünmemişti kalp atışı bile geç duyulmuştu. Bunda maşallah hemen kese göründü kalp atışını duyduuk
Kaç haftalıktı keseyi kalp atışını duyduğunuzda

Göğüs ağrım arttı. Özellikle yanları çok acıyor. Hapşururken öksürürken karnımın sağ tarafında ağrı oluyor. Sabah keseyi görmeye gideceğiz Allahın izniyle umarım herşey yolundadır heyecandan kalbim ağzımda atıyor. Beş yıl önceki heyecanın aynısı ikincide rahat olurum tecrübe var dedim ama olmuyor. :)

Göğüs ağrım arttı. Özellikle yanları çok acıyor. Hapşururken öksürürken karnımın sağ tarafında ağrı oluyor. Sabah keseyi görmeye gideceğiz Allahın izniyle umarım herşey yolundadır heyecandan kalbim ağzımda atıyor. Beş yıl önceki heyecanın aynısı ikincide rahat olurum tecrübe var dedim ama olmuyor. :)
göğüs demeyin banaaa gece ağlayarak uyandım acısından 😢

Selam anneler, anne adayları bebekleriniz hayırlı olsun bekleyenlere de hayırlısıyla nasip olsun inşallah 🥰 bende inşallah ikinci kez anne olmayı istiyorum 7aydır deniyoruz 1 kez kimyasal yaşadım. Gebe kaldığım o ay göğüslerim erkenden ağırmaya başlamıştı şuanda reglime 1 hafta var beklemedeyim herşeyin hayırlısı olsun 🥰❤️

Selam anneler, anne adayları bebekleriniz hayırlı olsun bekleyenlere de hayırlısıyla nasip olsun inşallah 🥰 bende inşallah ikinci kez anne olmayı istiyorum 7aydır deniyoruz 1 kez kimyasal yaşadım. Gebe kaldığım o ay göğüslerim erkenden ağırmaya başlamıştı şuanda reglime 1 hafta var beklemedeyim herşeyin hayırlısı olsun 🥰
Hayırlısıyla olur inşallah 😊
Bende aranıza katılayım:)
Nasipse ikinci kez anne olacağim.
Adetime 2 gün varken kan ve idrarda öğrendim.
5. haftalık olduk.Kalp atısı için bekliyorum bakalım:)
Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı da nasip etsin 😊🌹

İnşallah vardır. Hayırlı olsun

[/QUOTE]
Selam anneler, anne adayları bebekleriniz hayırlı olsun bekleyenlere de hayırlısıyla nasip olsun inşallah 🥰 bende inşallah ikinci kez anne olmayı istiyorum 7aydır deniyoruz 1 kez kimyasal yaşadım. Gebe kaldığım o ay göğüslerim erkenden ağırmaya başlamıştı şuanda reglime 1 hafta var beklemedeyim herşeyin hayırlısı olsun 🥰

Hoşgeldiniz aramıza. Hayrlı olsun
Bende aranıza katılayım:)
Nasipse ikinci kez anne olacağim.
Adetime 2 gün varken kan ve idrarda öğrendim.
5. haftalık olduk.Kalp atısı için bekliyorum bakalım:)

bende 5 gün kala yaptım kıpkırmızı değildi ama belirgindi

sağlık ocağında kan verdim sabah 7.30 da normalde en geç 13.30 da çıkıodu bgn hala çıkmadı sonuçlar hastane ye gitsem 1 saatte çıkıyor ama riske atmak istemiyorm 😥
Hadi ya içini ferah tut
Ben iyiki beta hcg yaptırmamışım bugün vetoyu yedim gelecek aylara artık✋🏽

X