Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Hormonlardan sanirim ekstra bi kil tuy isi cikti basima ya sizde de oyle mi bilmiyorum ama🤣 osman abi gibi geziyorum zaten esmerim djfjfjfj
Ben de ay sonu kocisimin dogum gunu var o gun bir kesim fon yaptirayim en azindan dedim kuaforun yolunu unuttum 🙈 hic halim yok inan yatarak yaptim herseyi 🤣 buyutecli aynayla ahahsjdjd
Mini yuz epilatorlerinden var hayat kurtariyor sertlestirmiyor da ben biyik ve yuz tuylerim icin iki senedir kullaniyorum asiri pratik tavsiye ederim 😬
Ben de 2 gün önce hallettim o işleri yoksa aynaya bakasım gelmiyordu 🫠 bende de braunun yüz için olan epilatörü var çok memnunum çok rahatlık gerçekten 🥰

Merhaba kızlar nasılsınız .. :)
Ben kürtajdan çıktım vedalaştık miniğimle . Biraz zordu ama atlattım çok şükür. Özellikle sedasyon fena çarpıyor beni bi saat ağladım eve gitmek istiyorum diye 🫠 onlar da inadına heralde bu gece burdasın yatıyoruz dediler .. neyseki eşim burda gece vardiyasında artık bol bol onu darlarım asdggsa.. Neyse o kadar gülüştük ağlaştık . Hepinizin kalbinin iyiliği satırlarınıza vurmuş .. mis gibi çiçek gibi 🌸🪷🌼
Şimdi benim içinde sizlere veda etme vakti .. kendinize iyi bakın kendinize iyi bakın ki bebişlerinizde iyi olsun 🙏

Allah kimseye yaşatmasın. Yaşayanlarada sabır versin 😔🙏
Allah’a emanetsiniz inşallah arada uğrar cinsiyetlerinize falan bakarım merakla bekledik o kadar . Güle güle güzel anneler ❤️‍🩹🤩
öyle güzel bir kalbin varki arkadaşım rabbim sana en güzelini nasip edecek buna inancım tam 🙏 yaşadığın şey atlatması zor bir durum sakın duygularını bastırma içinden nasıl geliyorsa öyle davran, gerekiyorsa ağla gerekiyorsa bağır gerekiyorsa da kahkaha at ama bu sürecini içinden geldiği gibi YAŞA eğer yaşamazsan acınla vedalaşamazsın. Ben de aynı süreçten geçtim ve şuan yüreğinin nasıl sızladığını inan ki hissediyorum 😪 Güzel başlangıçlar için iyi bir psikoloji lazım ne zaman ihtiyacın olursa biz burdayız özelden yada genelden istediğin zaman yaz canım. Rabbim sabırlar ve şifa versin 🙏🤗

bence yaz canım belki bi tahlil yaptır der, ben bu hamilelik süreçlerinde her durumda doktoru bilgilendirmeyi doğru buluyorum hem içimiz rahatlıyor hem de yanlış birşey yapmamış oluruz
oyle yaparim acaba ne tur tahlil alirlar bu durumda hic basima gelmedi kanmi idrarmi

ben ikizlere hamileyim boluda yaşıyorum .Bilkent şehir hastanesinde atakan hocaya gidiyorum .Konusunda uzman nazik ve çok ilgili
Ben hastanede yatarken perinatoloji uzmanı Fahri Burçin Fıratlıgil ilgilendi. Memnun kaldım. Yine o polikliniğe gitmem gerekiyor. O olmazsa sizin söylediğiniz doktora gidebilirim inşallah. Teşekkür ederim ☺️

Ben de 2 gün önce hallettim o işleri yoksa aynaya bakasım gelmiyordu 🫠 bende de braunun yüz için olan epilatörü var çok memnunum çok rahatlık gerçekten 🥰
Aynen tatlisim bende de hem braun hem philips var biri cantamda duruyor biri banyomda😬 oyle bir bagimlilik o

Ben hastanede yatarken perinatoloji uzmanı Fahri Burçin Fıratlıgil ilgilendi. Memnun kaldım. Yine o polikliniğe gitmem gerekiyor. O olmazsa sizin söylediğiniz doktora gidebilirim inşallah. Teşekkür ederim ☺️
muayende hoca mı oluyor asistanlar mı geliyor peki?

braun un hangisi acaba acil benim de bi çözüm bulmam lazım yüzüm için normalde lazer yaptırıyodum

bilkente gittiğinizde muayenede asistanlar mı oluyor doktorlar mı?Bilkentte necati hançerlioğullar 'un ultrasonunun çok iyi olduğunu söylediler bu arada bilgin olsun.
ilk asistan doktor bakıyor sonra hoca geliyor. Benim perinatoloji bölümü takibimi yapıyor

braun un hangisi acaba acil benim de bi çözüm bulmam lazım yüzüm için normalde lazer yaptırıyodum
Şu canım bende ki çok memnunum ben ruj gibi aynı at çantaya çık 🌸

Eklentiler

• IMG_1090.webp
    IMG_1090.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 17
sağlıkla geçsin süreciniz inşallah ben bilkentten çok memnunum

Back
X