- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.417
- 33
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah
4+3 te gorundu karindan bakti ama gorunmeyince vajinal bakti daha erkenmis karindan bikac gun sonra gorunurmusAz önce sağlık ocağındaki ebeyle konuştum haftaya git doktora keseyi gör dedi.
Kan vermeyi ben de isterdim ama sağlık ocağı epey uzak otobüse binmek istemiyorum.
Senin kaç hafta kaç günlük kese göründü ? Ve vajinal ultrason mu yoksa karından mi ?
4+3 te gorundu karindan bakti ama gorunmeyince vajinal bakti daha erkenmis karindan bikac gun sonra gorunurmus
umarim gorursun hayirli olsun tekrarHaftaya gitsem benim de görünür o zaman teşekkür ederim
umarim gorursun hayirli olsun tekrar
belki de bir kardesi olacagi icin mutlu olur. Pedagog esliginde soyleyip hazirlayabilirsiniz abi olmaya. Benim kardesim yok tek cocugum ve keske bir kardesim olsaydi diyorum keske..herkese merhaba
dunden beri 2 defa test yaptim hepsinde 2. cizgi silik cikti. Bu ikinci gebeligim olacak hazirliksiz yakalandim moralim cok bozuk. 4 yasinda oglum var. Esimle seneye belki hamile kalmayi dusunebilirim diye plan yapmistik sürpriz oldu bize . Cok hazirliksizim hamilelik tekrar bebek buyutmek bana cok uzak geliyor Oglumla o kadar mutluyuz ki beraber calismadigim icin cok guzel vakit geciriyoruz bir bebek olursa oglumun psikolojisi kesin bozulur cok uzulur bebegim cok mutsuzum.. insallah hamile degilimdir . adetim 3 gün gecikti. normalde gecikmem olmaz. kac gun sonra testte belirgin cizgi gorurum? ya da yarin kan testi verecegim baska secenek yok..
herkese merhaba
dunden beri 2 defa test yaptim hepsinde 2. cizgi silik cikti. Bu ikinci gebeligim olacak hazirliksiz yakalandim moralim cok bozuk. 4 yasinda oglum var. Esimle seneye belki hamile kalmayi dusunebilirim diye plan yapmistik sürpriz oldu bize . Cok hazirliksizim hamilelik tekrar bebek buyutmek bana cok uzak geliyor Oglumla o kadar mutluyuz ki beraber calismadigim icin cok guzel vakit geciriyoruz bir bebek olursa oglumun psikolojisi kesin bozulur cok uzulur bebegim cok mutsuzum.. insallah hamile degilimdir . adetim 3 gün gecikti. normalde gecikmem olmaz. kac gun sonra testte belirgin cizgi gorurum? ya da yarin kan testi verecegim baska secenek yok..
Bir çoğumuz beklenen tariften önce doğum yapıcaz bence o sebeple burda kalmak istersen kal.Bende bilemedim tahmini doğum 2 ocak görünüyor ama sezeryan olduğum için Aralık olur galiba ne tarafta kalsam bilemedim :))
Dua et biz de hamilelik haberi alıp gelelim o zaman dolar taşar.Ocak anneleri bu kadar miyiz daha☺
insallah burda bekliyorum hepiniziDua et biz de hamilelik haberi alıp gelelim o zaman dolar taşar.