2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

Aminn inşallah. Rabbim hepimize sağlıcakla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin.

Kan tahlilini sağlık ocağında yaparsanız daha güvenli olur. Ben orada verdim kan. Hastanelerde çok farklı hastalar hastalıklar bölümler olduğu için daha yoğun. Ama sağlık ocakları öyle değil. Zaten sabah 9 10da alıyorlar. Kalabalık olmuyor. Öyle yapabilirsiniz.

Ben önce idrar testinde koyuluğu takip ettim. Sonra adetten 3 gün sonra da kan verdim

Idrar testinde ilk ne zaman gördünüz idrarda emin olmadan kan yapmak istemiyorum daha önce çok kes kan yapmışım idrar testine göre daha büyük hayal kırıklığı oluyor

Acaba kacıncı hafta karın ultrasyonundsn görebilecekler bebeği bir Bilgin varmı

Hiç bilmiyorum canım cuma gideceğim ama görmeyebilir diyorum ileriki haftalarda herhalde başlar görünmeye 8-9 da filan tahmin tabiki sadece bilgim yok.

Benim karnım biraz acıkmaya başlayınca bulantı da başlıyor. Buzdolabını hiç açmak istemiyorum kokusundan. Ve sulu yemek de istemiyorum hep kuru şeyler olsun. Ah anneciğim yanımda olsa istediklerimi yapardı şansıma kayınvalidem de yok 1 haftadır.

Yoğurdu deneyeceğim canım hatta gidiyorum mutfağa doğru

Kimisi de bulantı olursa sağlıklı gebelik olur diyor aklım çıkıyor bir şeyler ters gidecek diye
Bana doktorum 21 mayısa randevu verdi o zaman duyarız inşallah dedi.. Bakalım sabırsızlıkla bekliyorum :)
Sen ilk muayneye gittin mi keseyi görmek için? O zaman kalp atışı için gün vermedi mi sana doktor ?

Ay maşallah benim de bugün 6+2 oldu ama ya görünmezse diye haftaya gitmeye karar verdim.
Doktorda vajinsdan bakmayı düşündü sonra önce ultrasyonla bakalım da dedi. Ve göründü. Vajinaya gerek kalmadı. Bence bu durum beta ile ilgili. Beta yüksekse görünüyor. Önceki hamileliğimde değerlem bu kadar yüksek değildi ve görünmemişti kalp atışı bile geç duyulmuştu. Bunda maşallah hemen kese göründü kalp atışını duyduuk

Aklına kötü bir şey getirme canım.her gebelik kişiye özel.benim boş gebelik olduğunda midemde bulanıyordu.yani bulantıda sağlıklı olduğunu göstermiyor.

Aklına kötü bir şey getirme canım.her gebelik kişiye özel.benim boş gebelik olduğunda midemde bulanıyordu.yani bulantıda sağlıklı olduğunu göstermiyor.
Ayy gerçekten mi canım içime su serptin valla Allah razı olsun.. Bazı yerlerde okuyorum falan öyle yazıyordu da ondan endişe duydum

ben 5+6da hem bebegi gordum hem kalp atisini duydum ama ultrasona gore 6+3 gorunuyordu

Hiç bilmiyorum canım cuma gideceğim ama görmeyebilir diyorum ileriki haftalarda herhalde başlar görünmeye 8-9 da filan tahmin tabiki sadece bilgi
ben 5+6da hem bebegi gordum hem kalp atisini duydum ama ultrasona gore 6+3 gorunuyordu
canım senin ikiz miymiş?öyle hissediyordun merak ettim son durumu

Hiç bilmiyorum canım cuma gideceğim ama görmeyebilir diyorum ileriki haftalarda herhalde başlar görünmeye 8-9 da filan tahmin tabiki sadece bilgim yok.
İnşallah görülür tez zamanda canım.ama görünmezse de endişelenme.döllenme zamanımız aynıydı seninle.cuma gün 5+5 oluyor daha benim.

Idrar testinde ilk ne zaman gördünüz idrarda emin olmadan kan yapmak istemiyorum daha önce çok kes kan yapmışım idrar testine göre daha büyük hayal kırıklığı oluyor

Adetim geçtikten 2 gün sonra yaptım idrar testi. Bir kaç gün onu takip ettim. Çok koyu değildi ilk yaptığımda çünkü. Koyulaşınca da kan verdim.

Bence Adetiniz gecikmeden test yapmayın. Ben önceki aylar 4 gün kala başlıyorum yapmaya. Negatif gördükçe daha çok üzülüyor insan.

Benim ufak Bi lekelenmem olmuştu. Apar topar gitmiştik 5 haftalıkken. Mecburen kadın doğumu olan Bi yere gittik ama güven vermedi kadın bana. Vajinal ultrasonda baktı. Kese gözüktü. 2 hafta sonra gel dedi. Şimdi başka Bi yerden randevu alıyorum. Tekrar tekrar gitmemek adına birazcık bekleyeyim dedim

Ay maşallah ne güzel ben de kısmet olursa ptesi gidicem bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…