2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar şu haftalarda bişey yiyemiyorum bebek aç mı kalıyor gibi ehvamlar yapmak yersiz. Ben ilk hamileliğimde ilk uc ay ac gezdim oturdum ağladım bebeğim beslenemiyor diye. Alakası yok. 3 aydan sonra zaten Bulantı lar bitiyor bebekte yeteri kadar anneden besleniyor zaten. Üc aydan sonrada sen hamilesin iki kişilik yemelisin diyenleri duymayın. Dengeli beslendikten sonra bebekte gelişim gayet iyi oluyor.

Nasılsa hamileyim diyip önüne geleni yiyenimiz çok inanın annedeki fazla kilonun bebeğin gelişimiyle alakası yok.

Boş gebelikte belirtin neydi bnmde kese göründü bebek henüz görünmedi
Bu boş gebeliğin belirtisi mi bilmiyorum ama kanama olmuştu biraz.onun haricinde normal gebelik gibiydi.olumsuzu düşünmemeye çalış süreç seni çok yıpratır sonra.eğer kötü bi şey olsa doktorun sana söylerdi.bana söylemişti.

Bnde tam 6 haftaliktm gittim kese var 2 hafta sonra kalp atışına gel ddi ayın 20. De randevum var inşallh bnde bebeği kalbi duyarm bebek niye görünmedi bilmiyrm doktor bişi yok ddi olumsuz hiç bişi sylemedi
gec dollenme olabilir canim herkesin bir olmuyor dr olumsuz bisey yok diyorsa yoktur merak etme👍

X