2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhaba kızlar ben de çok yeniyim Perşembe günü kan verdim ve beta hcg 204 çıktı, hala şoklardayım, olmadı olmadı da en beklemediğim zamanda oldu minik mucizem. Doktorum ultrasonda sadece kalınlaşmış rahmimi gördü. Pazartesi tekrar gidip kan vereceğim. İnşallah her şey sağlıkla yolunda gider. O kadar heyecanlıyım ki anlatamam. Keseyi görmek için can atıyorum 🙏🏻
hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah🥰

Merhaba kızlar ben de çok yeniyim Perşembe günü kan verdim ve beta hcg 204 çıktı, hala şoklardayım, olmadı olmadı da en beklemediğim zamanda oldu minik mucizem. Doktorum ultrasonda sadece kalınlaşmış rahmimi gördü. Pazartesi tekrar gidip kan vereceğim. İnşallah her şey sağlıkla yolunda gider. O kadar heyecanlıyım ki anlatamam. Keseyi görmek için can atıyorum 🙏🏻
Gözün aydın canım bu yıl bekleyip olmayanların senesi

Ben 9 nisanda aşılama yaptırdım. 22 nisanda beta 80, 24 nisanda 250, 26 nisanda 700, 2 mayısta 6 000 çıktı. İkiz bile olabilir dediler ama tek kese göründü. Pazartesi kalp atışında inş sorunolmaz 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Bizim değerler hemen hemen aynı 😁 ama progestan neden vermediler aşılamada veriyorlar diye biliyorum ama neyse bir sıkıntın yoksa maşallah bizim aramızda 1 gün ya var ya yok 🤗🧿

Benim de öyle şuan. Bulantım var. İstifra etmek için afedersin öğürüyorum ama kusamıyorum 🙈 sabahları oluyo sadece şükür. Kahvaltıdan sonra geçiyor
bende ogurme de yok ozellikle et kokusu cok fena yapiyor normalde etsiz yemek yemem etten tiksindim. Ama gunun her saatinde bulanabiliyor sadece sabah degil😕

Kahvaltıdan sonra oldu benim yediğime pişman oldum Bı yarım saat kadar sürdü müthiş tükürük salgısı var ağzımda suan ıyım

Ayy işte aynen benim de öyle oluyor. Ama kalkar kalkmaz oluyor. Ağzım hemen tükürük doluyor. Koşa koşa lavaboya. Çay içip kahvaltı yapana kadar bu şekilde devam ediyor 🙈 kısa sürede atlatalım inşallah

X