2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

Benim Bi gün ağrıyor bir gün geçiyor gibi. Ama sabah bulantılarım başladı. Ebe hemşire kalkınca direk tuzlu ve ekmek ye dedi. Mide suyunu alıyormuş. Kusmayı engelliyor. Bu sabah öyle yaptım. Geçti hızlıca çok şükür. Dene istersen sen de

benim göğüs ağrım ve mide bulantım yok çok şükür.. Göğsüme dokununca bir hassasiyetlik var sadece o kadar.. inşllah tez zamanda geçer canım

ben maalesef insülin kullandığım için tutamıyorum.. sen tutabiliyor musun
Ya bugune kadar tutmadım ama dun annem baya kızdı nıye tutmuyorsun dıye Dr kontrolum carsmba sorcam ama her sabah kalktığımda İcim kazınıyo hemn azda olsa tuzlu bısey ler yiyordum bugun Bı denemek ıstedım bebege zararı olmaz dımı?

bu haftalarda bebegin organlari olusuyor cok onemli haftalar bence riske atmaya gerek yok. Eger gerekli besinleri alamazsa allah korusun bi terslik olabilir.

Tabi doktordan izin alman lazım canım.. Sağlıklı yersen ve sıvı alımını eksiksiz yaparsan bir sıkıntı olmaz herhalde bilemedim ki kuzum.. Her ihtimale karşı doktoruna danış

benim göğüs ağrım ve mide bulantım yok çok şükür.. Göğsüme dokununca bir hassasiyetlik var sadece o kadar.. inşllah tez zamanda geçer canım
Ne yaşayacaksak mecbur öf demeden yaşayacağız canım bu duyguları tatmak isteyen binlerce kadın var buna da şükür her şey rabbimden

Mide bulantım az ama tekrarlarsa dediğini yaparım canım

bu haftalarda bebegin organlari olusuyor cok onemli haftalar bence riske atmaya gerek yok. Eger gerekli besinleri alamazsa allah korusun bi terslik olabilir.
Bende korkuyorum ama nebılıym yok bız 40 derecede tuttuk sen niye vazgecıyorsun fln hıc bu zamana kadar bırakmadım Bı gıdısata bakıyım bugun kotu olursam tek gunle bırakırım

Ben düne kadar tutuyordum oruç ama dediğiniz gibi sabah kalktığım gibi ciddi bi açlık hissediyordum. Dün doktor kontrolüm falan oldu. Küçücük de olsa gördük bişiler ultrasonda. Ben de tutmamaya karar verdim. Yemekten keza susuz bırakıyoruz vücudu. Annem gebeliğinde böyle bişi yaptığında 9 şişe serum yemiş. Çocuk susuz kaldığı için.

Benim sanki yavaş yavaş azalıyor gibi hissediyorum ya da alıştım acısıyla yaşamayaBu durum tedirgin etmiyorda değil beni acaba bi sıkıntı varda mi azalıyor.kasık ve bel ağrımda çoktu şimdi çok az var.bende bu sabah kan verdim sağlık ocağında.daha öncede özel hastaneyle sağlık ocağını karşılaştırmıştım sonuçlar aynıydı.bi sıkıntı çıkmaz inşallah

Bu video açılır mı bilmiyorum ama doktor çok güzel açıklamış izle istersen

Benim gögüsler maşallah uyutmuyor kasık arada sırada ayyyhhh inşallah sağlıkla ilerlesin hamileliklerimiz kk’dan birinde hamile olmasına rağmen 0 çıkmış değeri ben de biraz korktum açıkcası strese girmeyeyim yok yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…