2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kizlar benden doktor hiç bir tahlil istemedi ya.

Acaba kalp atışı duyduktan sonra mi isteyecek ?

Bildiğim kadarıyla demir eksikliğim filan var çünkü. İstemezse kendim söyleyeyim bari bidahaki gittiğimde.

Kizlar benden doktor hiç bir tahlil istemedi ya.

Acaba kalp atışı duyduktan sonra mi isteyecek ?

Bildiğim kadarıyla demir eksikliğim filan var çünkü. İstemezse kendim söyleyeyim bari bidahaki gittiğimde.
Kuzum kalp atışı duymadan tahlil istemiyorlar sanırım benim kalp atışı duyuldu geçen hafta bir sürü tahlil istedi senin bebiş kaç haftalık şuan kesen falan gözüktü mü

Gunaydın kızlar aranıza yeni katıldım 5+6gunluk gebeyım arada kaldım Aralık anneleri ocak anneleri arasında dogum bazı programda 31.12 bazında 02.01 neyse bu hafta Dr gıttgımde bana bir suru tahlıl verdı bu tahlilleri saglık ocağında yaptıran varmı devlet karsılıyormu ozel 850 ıstedı yuh dedım
Kuzum bende özele gidiyorum bir sürü test istedi sağlık ocağının yapamayacağı testleri yaptırdım sadece özelde geri kalanı sağlık ocağında yaptırıcam daha 7 haftalıkken glikoz yüklemesi istedi anlamadım valla 580 tl istedi testlere

Kızlar gögüs ağrınız nasıl ?? Beni uyutmuyor hem şişti hem çok ağrım var mide bulantım çok hafif başladı bugün özellikle sabahları sağlık ocağı beta hcg ‘ye bakmak için kan verdim ama sağlık ocağı inşallah doğru sonuç verir 🙄

Kızlar gögüs ağrınız nasıl ?? Beni uyutmuyor hem şişti hem çok ağrım var mide bulantım çok hafif başladı bugün özellikle sabahları sağlık ocağı beta hcg ‘ye bakmak için kan verdim ama sağlık ocağı inşallah doğru sonuç verir 🙄
Evet ya mide bulantısı fena agrılarım aynı adet sancısı gıbı kac haftada biter acaba bu asama

Valla sizin iyi tutmuş benim 580 tl tuttu bende sağlık ocağında yapabileceklerimi sağlık ocağında yaptırıcam

Ben hepsini sağlık ocağında yaptırdım hiç bir ücret de ödemedim. İdrar tahlili hepatit b normal kan tahlili betahcg vs.
Sadece doktorum folik asit verdi. Onu eczaneden alırken 40 TL ödedim.

Evet ya mide bulantısı fena agrılarım aynı adet sancısı gıbı kac haftada biter acaba bu asama
Benim kasık ağrılarım çok az kaldı ara ara hızlı kalkınca ağrıyo mide bulantılarım tam olarak başlamadı daha 🙈 sabret kuzum onlar sağlıklı olsunlar da ben her türlü ağrısına razıyım 😊

X