- 4 Mart 2020
- 581
- 727
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #33.801
Aynen öyle canım kimse yok artık birşey de soramıyoruz artık malesef bizim bebiş dönmeye başladı kendini geri itiyor sürekli yerinde durmuyorMerhaba arkadaşlar grup artık çok sessiz, eski halini özlüyorumBurada olan arkadaşlara sormak istiyorum sizin bebişlerden dönmeye başlayan var mı?
Dönüyor canım ama tam tur değil kızımda 6 ayda başlamıştı dönmeyeMerhaba arkadaşlar grup artık çok sessiz, eski halini özlüyorumBurada olan arkadaşlara sormak istiyorum sizin bebişlerden dönmeye başlayan var mı?
Sırtüstünden yüzüstü dönüyor diğer türlü de zorlarsa dönüyor ama pek tercih etmiyor gibiMerhaba arkadaşlar grup artık çok sessiz, eski halini özlüyorumBurada olan arkadaşlara sormak istiyorum sizin bebişlerden dönmeye başlayan var mı?
Benim oğlum bi ara çok fazla dönüyordu sonra heralde baktı çokta güzel bir şey değil şuan dönmüyor ittiriyorum başını geri atıyor dönmemek içinMerhaba arkadaşlar grup artık çok sessiz, eski halini özlüyorumBurada olan arkadaşlara sormak istiyorum sizin bebişlerden dönmeye başlayan var mı?
Merhaba canim. Benim henuz dönmedi, oyle bir çabası da yok henüz.Merhaba arkadaşlar grup artık çok sessiz, eski halini özlüyorumBurada olan arkadaşlara sormak istiyorum sizin bebişlerden dönmeye başlayan var mı?
Benm ki 5 aylık oldu canm 4. Ayda dönmeye başladıMerhaba arkadaşlar grup artık çok sessiz, eski halini özlüyorumBurada olan arkadaşlara sormak istiyorum sizin bebişlerden dönmeye başlayan var mı?
Tam değil ama yavaştan dönmeye başladık bizdeMerhaba arkadaşlar grup artık çok sessiz, eski halini özlüyorumBurada olan arkadaşlara sormak istiyorum sizin bebişlerden dönmeye başlayan var mı?
Evet 4.ay itibariyle dönmeye başladık biz deMerhaba arkadaşlar grup artık çok sessiz, eski halini özlüyorumBurada olan arkadaşlara sormak istiyorum sizin bebişlerden dönmeye başlayan var mı?
İyiyiz canım pek vakit ayiramiyo insan buraya artik. Bebeğin nasıl oldu?Kızlar eski hesabımı hatırlayanlar vardr belkiSeln1903 telefonu değiştim gitti hesap ya nasıl bebisler uzun zamandır giremiyorum
Maşallah yavruya, kaç haftalıkken döndü?Aynen öyle canım kimse yok artık birşey de soramıyoruz artık malesef bizim bebiş dönmeye başladı kendini geri itiyor sürekli yerinde durmuyor
Maşallah kuzuyaDönüyor canım ama tam tur değil kızımda 6 ayda başlamıştı dönmeye
Maşallah kuzuya, 4. Ayın kaçıncı haftasında döndü?Benm ki 5 aylık oldu canm 4. Ayda dönmeye başladı
Çok şükür iyi benmki de canm tabi hastalığıyla ilgili ara ara sorunlar yaşıyoruz ama şükür yinedeİyiyiz canım pek vakit ayiramiyo insan buraya artik. Bebeğin nasıl oldu?
Maşallah yavruyaEvet 4.ay itibariyle dönmeye başladık biz de
MaşallahTam değil ama yavaştan dönmeye başladık bizde
Hemen başında dönmeye başladı yani 120 125 gunlkken falan merak etme seninki de başlar yakın zamandaMaşallah kuzuya, 4. Ayın kaçıncı haftasında döndü?
4 ay 17 günlük iki hafta falan oluyorMaşallah yavruya, kaç haftalıkken döndü?
Benimki de göbeğini kaldırıyor ama dönmeye başlamadı henüz, 4 ay 10 günlük erken mi acaba diye düşündüm ama dönenlerde var bilemedimMerhaba canim. Benim henuz dönmedi, oyle bir çabası da yok henüz.
Evet yakındır diye düşünüyorum, bakalım sağlıklı olsunlarda hepsi sırasıyla olacak nasılsaHemen başında dönmeye başladı yani 120 125 gunlkken falan merak etme seninki de başlar yakın zamanda