-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #33.821
Maşallah4 ay 17 günlük iki hafta falan oluyor
Her çocuk bir olmuyor canım merak etme döner yakın bir zamandaEvet yakındır diye düşünüyorum, bakalım sağlıklı olsunlarda hepsi sırasıyla olacak nasılsa
Sanırım bebeklerde dönme, 4 ile 6 ay arasında oluyor. Henüz endişelenmiyorum ama bir sure daha böyle.devam ederse, sanirim başlıyacam..Benimki de göbeğini kaldırıyor ama dönmeye başlamadı henüz, 4 ay 10 günlük erken mi acaba diye düşündüm ama dönenlerde var bilemedim
Yüz üstü tam donrmiyoz bizde daha dönme cabalarimiz var ama yarim yani bir iki haftaya kadar bizde tam döneriz artkMerhaba arkadaşlar grup artık çok sessiz, eski halini özlüyorumBurada olan arkadaşlara sormak istiyorum sizin bebişlerden dönmeye başlayan var mı?
Hemen ilk gunlerinde döndü canım ama doktorumuz şaşırdı. Yani 4.ay başlarında çok beklediğimiz bişey değil aslında dedi. O yüzden endişelenmeyin, daha zamanları var bebislerinMaşallah yavruya4.ayın kaçıncı haftasında döndü
Sırtüstünden yüzüstüne dönüyor ama geri dönemiyor, sonrası çığlkk kıyamet döndür beni diyeMerhaba arkadaşlar grup artık çok sessiz, eski halini özlüyorumBurada olan arkadaşlara sormak istiyorum sizin bebişlerden dönmeye başlayan var mı?
Dönmenin 6.aya kadar zamanı var biraz daha zaman tanıyın minnoşa. Bir de egzersizler var fizyoterapistlerin önerdiği onları yaptırırsanız hızlandırır belki birazBenimki de göbeğini kaldırıyor ama dönmeye başlamadı henüz, 4 ay 10 günlük erken mi acaba diye düşündüm ama dönenlerde var bilemedim
4 ay 20 günlük de bnm kızım 7 ocak doğumlu kucağımda oturtuyorm ama tek başına oturtmuyorum cnm doktor 6aylıkken dedi, evet benm de öyle yanımda biri yoksa uyurken bile hep sallanma istyor ah bebişler kolay büyümüyorKızlar bebişleri kucağınızda oturtuyormusunuz bizimki 4 ay 19 günlük hep oturmak istiyor uzanmak istemiyor yada ayakta dik durmak istiyor kucağa da baya alıştı beşiğine bırakamıyorum ağlamaya başlıyor eşim olmazsa hiç bir şekilde bi iş yapamıyorum gündüz uykumuz da yok denecek kadar az maalesef bir aydır da meme reddi yaşıyoruz bu ay hiç kilo almamış dedi hemşire ama ayına göre kilosu gayet iyi dedi büyüdükçe düzelir diye umut ediyordum daha çok kötüye gidiyoruz maalesef
cnm 7 ocak doğumlu kızım dönmüyor çabasıda yok o yüzden zamanı var bence dahaMaşallah
Bizimki de anakucağına uzanmıyordu oturma konumunda oturtuyorum artık,birkaç haftadır kucakta oturuyor ,doktor yemek koltuğuna oturtabilirsiniz dedi dört aya bugün girdikKızlar bebişleri kucağınızda oturtuyormusunuz bizimki 4 ay 19 günlük hep oturmak istiyor uzanmak istemiyor yada ayakta dik durmak istiyor kucağa da baya alıştı beşiğine bırakamıyorum ağlamaya başlıyor eşim olmazsa hiç bir şekilde bi iş yapamıyorum gündüz uykumuz da yok denecek kadar az maalesef bir aydır da meme reddi yaşıyoruz bu ay hiç kilo almamış dedi hemşire ama ayına göre kilosu gayet iyi dedi büyüdükçe düzelir diye umut ediyordum daha çok kötüye gidiyoruz maalesef
Canım rota için geç kalmışsınız maalesef. İlk dozu en geç 3 ay 14 güne kadar yapılmalıydı. Menenjitin süresi yok ama doktorlar 5.ayda başlamayı tavsiye ediyolar. Hastalık en çok 2 yaş altında görülüyomus çünkü. Menenjit aşısına başlamadık daha fiyatları hakkında net bilgim yok ama biraz pahalı olduklarını biliyorumKızlar su rota ile menenjit aşılarını yaptrn varmı aranızda fiyatları falan ne kadar biz 5 aylık olduk geç mi kaldk acaba sağlık ocağına sordum çocuk doktorunuza sorun dedi daha gidemedi çocuk doktoruna yaptıran varsa bilgi verebilir mi
Bende pahalı diye duymuştum ama bebek için yapcak bisey yok biliyosn bizim birz sağlık sorunlarmz var onlarla uğraşmaktan ne zamn yapılır n asıl olur bakamadk bile menenjite bakayım onu yaptıralım hiç degilse teşekkür edermCanım rota için geç kalmışsınız maalesef. İlk dozu en geç 3 ay 14 güne kadar yapılmalıydı. Menenjitin süresi yok ama doktorlar 5.ayda başlamayı tavsiye ediyolar. Hastalık en çok 2 yaş altında görülüyomus çünkü. Menenjit aşısına başlamadık daha fiyatları hakkında net bilgim yok ama biraz pahalı olduklarını biliyorum
Biz menenjit alışına 450 lira verdik diye hatırlıyorumKızlar su rota ile menenjit aşılarını yaptrn varmı aranızda fiyatları falan ne kadar biz 5 aylık olduk geç mi kaldk acaba sağlık ocağına sordum çocuk doktorunuza sorun dedi daha gidemedi çocuk doktoruna yaptıran varsa bilgi verebilir mi
Bizimki bunun patlamamış hali şuan balon gibi şişti doktor akacağını söyledi.kabuk tutacak tekrar patlayacak akacak tekrar tekrar olacak diyor .aylar sürüyormuş ,kanamadan bahsetmedi ama patlayınca kanamış olabilir biz de herşey yeni görüp öğreniyoruz .Kızlar oğlumun aşı yeri böyle olmuş dün banyodan sonra baktım kanıyor
Her yerde aynimidir acabaBiz menenjit alışına 450 lira verdik diye hatırlıyorum
Bazı özel hastanelerde farklı fiyattan satılıyor,eczanelerde farklıHer yerde aynimidir acaba