2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Mrb nasil belirtileri vardi teşhisi nasil koyuldu bende şüpheleniyorum ama emin olamadim
Teşhisi doktora belirtileri anlattık fizyolojik reflü dedi.Beslenmeden sonra baya bir kusma,sakiz çiğnme gibi ağız hareketi, hıçkırık,beslenmede geriye doğru gerilme belirtilerimizdi

Icini ferah tut bisey olmaz insallah canm. Benm kardeşim ve eniştemde tek bobrekliler hic bi sorun sıkıntı yasamiyolar

Ayy kizlar benm küçük bebegimin atesi var ya ((
Üç gun once kardesi oyleydi doktora gittik bogazi iltihaplanmış dedi acaba bebegime mi bulasti ya

Günaydın hanımlar sizinle dertleşmeye ihtiyacım var. Eşim 24 saat çalışıp 2 gün tatil yaptığı bir işte çalışıyor. Geceleri de ben bebeğimi emzirdiğim için uyanmak istemiyor ve bir süredir ayrı yatıyor. Ayda 5 yada 10gün beraber yatıyor gibiyiz. Bu durum benim artık canımı sıkmaya başladı imalarda bulundum eşime ama hiç oralı değil dinlenmem lazım deyip geçiştiriyor. Aslında bi çok konuda bana yardımcı olan biri sizce bu duruma boş yere mi can sıkıyorum

Valla bilemiyorum canm ne diyim ilk bebekte insan biraz daha ilgi destek istiyo aslinda bende ilk cocukta kocamdan yakiniyorudm bu durumdan ama simdi ben kovuyoum onu yatktan onla ayri yatiyox cunku büyüğünü yanima aliuom gerci bu aralar hasta oldu die aliyorum. Ama ayrı yatmasi benm icin daha iyi oluyo cunku kucuk kizim gece uynaiyo hemen yanimda oldugu icin bir iki pispisla yatiriyorum.
Sizde sadce calismaya gideceği gece ayri yatarsiniz canm biraz bebege alistirmak gerek onlarida hep yuk sizdede olmaz

Ben ondan yavruma kalkıp bakmasını istemiyorum ki zaten gece çocuk annesini arar emmek ister o kalksa da bi şey yapamicak ben onun kaldıramıyorum

Merhaba canım, benim esim de ilk 5-6 hafta benzerini yapti farkli odada yatti bebek çok uyaniyor ağliyor diye. Sonra bebeğin uyku düzeni biraz oturmaya başladi malum konuda da yasak bitti ben de söyledim açıkça sadece işin düşünce yanima gelmen hoş değil bundan sonra burada uyumazsan bu konuda da benden bir şey bekleme diye. Ondan sonra pek ayrı yatmadık zaten sogukluk giriyor araya bence doğru bir şey değil farkli odada uyumak. Bizimki büyük kızım benimle uyumak istiyor diye onu bahane ediyordu ama çocuğun uykusu mu bölünsün bebek ağlayınca böluncekse senin uykun bölünsün dedim

Benim eşim vardiyalı çalışıyor bazen sabah 6 da kalkıp gidiyor o günler bebek eğer ağlarsa uyumassa ayrı yatar mesela bide bebeğe bakar yardımcı olur bana ama oruç başladığında beridir pubg mobile oyununa baya sardı biraz ilgisiz öncekine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…