- 23 Ağustos 2019
- 1.129
- 2.197
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #33.601
Benimde küçükken çikolata alerjim varmış.Canm brnmkinde d3 bazrn mukuslu oluyodu brn çikolata falan cok tuketiyordum. Ramazanda pek yemedim adet olunca canm cok cekmisti abratarak yedim o zaman anladım megersr cikolataya alerjisi var
Benim bebeğim 4 ayı doldu ve geçen banyoda farkettim kabuk bağlamış ve şiş duruyor.Canm hemen iz olmuyo zaten orasi 4. Ay sonunda falan sisiyo iste iltihaplaniyo sonra patliyo o zaman iz oluyo ve bizler ve onlar icin cok sancılı bi donem
Bizde gaz, mide-bağırsaktan homurtuların gelmesi, gürültülü kaka vardı, uykularından hep gaz uyandırıyordu, kilo alımı bizde de normal çok şükür, he bir de reflü var; ama o alerjiyle ilgili midir bilmiyorum. En son gürültülü kaka ile birlikte daha çok mukus da görmeye başladım. Daha önceden de acaba alerji var mıdır diyordum; mukusu görünce artık doktora yazdım, dışkı örneğinde mukus-kan gördüler, o şekilde alerji dediler.Başka ne gibi belirtiler vardı ?
Benim bazen mukuslu kaka oluyor bazen normal ama yiyorum sürekli süt ürünleri hep olması gerekmez miydi?
Egzama döküntü tarzı bir şey yok
Uykuları iyi değil
Kilo alımı iyi şükür.
Yine de alerjisi varsa bilsem de yemesem alerjiye sebep olan şeyleri
Amin inşallah, ben de kalıcı olmayacağı umudunu taşıyorum, zaten süt alerjisi genelde bir yaşına kadar geçiyormuş genelde. Biraz ceviz alerjisi korkuttu, internette bir yerde o alerji çok geçmeyebilir diye yazıyor; ama inşallah öyle olmaz.Ne kadar cok seye alerjisi varmis ya canm senin işin zor Allah yardimcin olsun insallah bunlar kalici olmaz vucudu hemen uyum sağlar
Bize 2 aylıkken Dr günde 4 kez ver demiştiİhmal etme g.cereaha git. Bak ben hala uğraşıyorum.acılar içindeyim bir göğsüme emzirebiliyorum diğer göğsüme yine operasyon yaptılar yine iltihap akıttılar 2.kez ve anlaşılan yarın bir daha yapacaklarcanımdan can gidiyor artık
Kızlar3 gündür kaka yapmadı oğlum. Bu durumundan dolayı yarım ama yarı anne sütü içiyor mamasına zeytinyağı eklenmesini duydum bu zamandaki bebek için sıkıntı yaratmaz değil mi? Doktoru öneren var mı z.yağımı? Fitil fln düşünmüyorm bu arada
Evet iz var bizde sizde tutmamış olabilir cnm bı kaç yerde de duymuştum aşının tutmadığınıHanimlar mrb bebislerinizde verem asisi sonrası iz varmi benim oğlumda hicbir iz yok tutmadımi acaba
Cnm dikkat edersen zamanla geçer İnşallah eğer sütünde azalma olursa diyet mama yazıyor zaten DrAmin inşallah, ben de kalıcı olmayacağı umudunu taşıyorum, zaten süt alerjisi genelde bir yaşına kadar geçiyormuş genelde. Biraz ceviz alerjisi korkuttu, internette bir yerde o alerji çok geçmeyebilir diye yazıyor; ama inşallah öyle olmaz.
Ceviz cokda onemli degil hani simdilik ama diger besinler onemli cok tuketiyoruz onlari hemen hersey cogu yemeklerde oluyoAmin inşallah, ben de kalıcı olmayacağı umudunu taşıyorum, zaten süt alerjisi genelde bir yaşına kadar geçiyormuş genelde. Biraz ceviz alerjisi korkuttu, internette bir yerde o alerji çok geçmeyebilir diye yazıyor; ama inşallah öyle olmaz.
Alerjisi olursa belli olur canm ya .Benimde küçükken çikolata alerjim varmış.
Yemiyorum ne olur ne olmaz diye
Taze fasulyeye alerji olur mu ya dün yedim bugün yeşil mukuslu kaka gördüm bezde.
Bez didiklemekten de gına geldi valla
Aci veriyodur ya hele patlamaya yakin cok asiri huysuzdu benm kizim hic yatmiyordu patlayinca rahatladi . Ama o patlamylada hemen bitmedi yine ara ara azcik azcik sisti iltihaplandi patladıBenim bebeğim 4 ayı doldu ve geçen banyoda farkettim kabuk bağlamış ve şiş duruyor.
Acı veriyor mu bu durum bebeğe
Hadi ya hiç duymamıştım dikkat edeyim ona bari.Alerjisi olursa belli olur canm ya .
Evet anne yesil besinler tuketince genelde kakaların rengi yesil olabiliyi
Aci veriyodur ya hele patlamaya yakin cok asiri huysuzdu benm kizim hic yatmiyordu patlayinca rahatladi . Ama o patlamylada hemen bitmedi yine ara ara azcik azcik sisti iltihaplandi patladı
Çok geçmiş olsun, hamileyken detaylı ultrasonda falan çıkmadı mı hiç?Kızlar merhaba ablamnın bebeği henüz 2 aylık bugun doktor kontrolunde tek böbreğinin olmadıgını öğrendik şok olduk cok üzgünüz mahvolduk yarın uzman bi doktora gidicez bi bilginiz var mı acaba dua ediyoruz inşallah diğer böbreği sağlamdır diye yavrumuza bir sey olacak diye cok korkuyoruz
Yok orası öyle de, ona oğlum için endişelendim; yoksa ben en çok emzirme bitene kadar yemem olur biter. Ama onda bu ceviz alerjisi Allah korusun kalıcı olursa çok kolay bir şey değil, yüne bir sürü yiyeceğin içinde falan var.Ceviz cokda onemli degil hani simdilik ama diger besinler onemli cok tuketiyoruz onlari hemen hersey cogu yemeklerde oluyo
İki böbrekte gözükmüştü detaylıdaÇok geçmiş olsun, hamileyken detaylı ultrasonda falan çıkmadı mı hiç?
Doğru valla biz 3.ayımıza gireceğiz 2defa lekelenme yaşadım sadece. Gece emmeleri de eskisine nazaran arttıben de büyüdükçe gece emmesi azalacak sanıyordum neden böyle oldu anlamıyorum .eskiden bir defa uyandığını bilirim şimdi 3 defa uyanıyor baya da emiyor maşallah
Doğrudur canm o yuzden ben oldum da.
Bugun oruc tutmaya basladim ilk gun yine cok zorlaniyorum ya
Benim bebisim iki gece uyanmamisti sabaha kadar hemen regli olacak gibi karnım ağrıdı lekelenme oldu ama sonra uyanınca geceleri bir daha olmadımO yüzden olmuyorum demekkiolmaya olmaya şiştim patliyacam artık herkes neden kilo aldın
İnşallah herşey yolundadır ,içinizi ferah tutun ilk defa böyle bişey duyuyorum,hamilelik sırasında yapılan renkli ultrasonda nasıl gözden kaçmış ki bu durumKızlar merhaba ablamnın bebeği henüz 2 aylık bugun doktor kontrolunde tek böbreğinin olmadıgını öğrendik şok olduk cok üzgünüz mahvolduk yarın uzman bi doktora gidicez bi bilginiz var mı acaba dua ediyoruz inşallah diğer böbreği sağlamdır diye yavrumuza bir sey olacak diye cok korkuyoruz
çok garip ya, inşallah olan böbreğinde bir sıkıntısı olmaz. Normalde insanlar tek böbrekle de yaşayabiliyor çünkü.İki böbrekte gözükmüştü detaylıda
Ben bebeğim 28 günlükken yaptırdım.Evt aynen. Sen ne zaman yaptirmistin? Bebegin ne kadarlıktı?