2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bizimde aynı sesli gaz,hıçkırık,gaz sancısı ve ağlama krizi oluyordu canım kanlı mukuslu kaka olmadı ama benim kızımda 3 günde bir kaka yapıyo.diyete başladığımdan beri ağlama krizimiz kalmadı ve o huysuz koz gitti uslu bi bebek oldu.doktor bana sadece süt ürünlerini kes demişti ama ben paketli gıdalarıda bıraktım.kabuklu yemiş,tahin,dana etide baya tüketiyorum onun hakkında bi şey dememişti onlarıda bırakmayı deneyeyim belki kakasıda normale döner
Kaç günde etkisini gördün? Benim bebeğimde uyku sorunu var kucakta uyuyo hep beşikte uyumuyo acaba bu alerji işi düzelirse uykukarı da normalleşir mi

Bebeğimin sürekli ağzına geliyor kusmuk.geri yutuyor. Bu durum emmesinden 2 saat geçse de böyle.kusmuk geri kaçıyor yemek borusuna.ve bu durum başta çok değildi daha da arttı.2.5 aylığız.internette de reflü 3 4 aylıkken çok yoğun olur diyor..var mı böyle durumlar yaşayan?
Benim bebeğim de reflü. Beslenirken acı çekiyor. 3 aylık. 2.5 aylıkken başladı. Gaviskon ve motilium kullanıyoruz. Kusma azaldı. Ama beslenme reddi ara ara oluyor. 2 . Ayda bu yüzden kilo alamadı

Sut alerjisi oldugunu nasil kesinlestirdiniz
Aslında kesinleştiremedik çünkü o testi tıp fakültelerinde yapıyorlarmış onuda bu kadar küçük bi bebeğe yapmazlar dedi doktor.Sadece kan ya da kaka tahlili yanıltıcı oluyormuş.Ama süt ürünlerini kestiğinde gözle görülür bir fark oluyorsa vardır ve ona göre devam et dedi.

Kaç günde etkisini gördün? Benim bebeğimde uyku sorunu var kucakta uyuyo hep beşikte uyumuyo acaba bu alerji işi düzelirse uykukarı da normalleşir mi
Bana kalırsa uyku işi birazda alışkanlık olabilir canım.Belki de gazı vardır çocuk huzursuzdur ondan kucakta uyuyordur.bizde kucakta uyuyoruz ne yazık ki 4.ayı bekliyorum uyku düzenini oluşturmak için

Bana kalırsa uyku işi birazda alışkanlık olabilir canım.Belki de gazı vardır çocuk huzursuzdur ondan kucakta uyuyordur.bizde kucakta uyuyoruz ne yazık ki 4.ayı bekliyorum uyku düzenini oluşturmak için
Ben hemen etkisini gördüm süt ürünlerini bıraktım ertesi gün çocuk düzeldi

Kızlar bebekler haricinde bişey sorucam. Biz eşimle kırkımız çıktığından beri düzenli ilişki yaşıyoruz ve benim ilişki sonrasında yoğun akıntım oluyor. Normalde gün içinde olmuyo ama, ilişkiden sonra ertesi gün hep yoğun şekilde geliyor. Sezaryen doğum yaptım. Var mı bu durumu yaşayan? Su süreçte zırt pırt doktora da gidilmiyo, devam ederse mecbur gidicem de😶

Seninkinin gazı mı var peki? Nasıl uyuyor gece gündüz. Önerilere tavsiyelere çok ihtiyacım var

Seninkinin gazı mı var peki? Nasıl uyuyor gece gündüz. Önerilere tavsiyelere çok ihtiyacım var
Biz çok gazlıydık ilk 2 ayımız gerçekten çok kötüydü Krize giriyordu uzun uyumuyordu uyusa hemen uyunuyordu, uyanık kaldığı süre boyuncada hep ağlıyordu.süt ürünlerini tamamen kestim sonra krize girmez oldu uyanıkkende çok şükür çok keyifli.reflü yatağı kullanıyorum ben sabah akşam hep onda duruyor bebeğim.koltuğa oturuyorum Dizlerimin üzerine yatakla birlikte bebeği koyup hafif hafif sallıyorum, şarkı mırıldanıyorum en fazla 10 dk içinde uykuya dalıyor.kundak yapmaya başladım bir haftadır çok daha çabuk uykuya dalıyor.akşamlarıda ışığı kapatıyorum çok ışıklı olmayan bi gece lambası oluyor aynı şekilde uyutuyorum. Uykusu iyice gelene kadar bekliyorum birde ben uyutmak için.çok şükür geceleri 9 dan 7 ye kadar kesintisiz uyuyor ben uyku arasında emziriyorum gündüzleride 2 saat uyanık 2 saat uyku şeklinde gidiyor.inşallah geçer seninki de bir an önce.birden huy değiştiriveriyor bu minikler.

Kızlar bebekler haricinde bişey sorucam. Biz eşimle kırkımız çıktığından beri düzenli ilişki yaşıyoruz ve benim ilişki sonrasında yoğun akıntım oluyor. Normalde gün içinde olmuyo ama, ilişkiden sonra ertesi gün hep yoğun şekilde geliyor. Sezaryen doğum yaptım. Var mı bu durumu yaşayan? Su süreçte zırt pırt doktora da gidilmiyo, devam ederse mecbur gidicem de😶
Benimde ara ara yoğun oluyor canım dikkat etmedim ama ilişkiden sonra mı oluyor diye

Evet dereotuda çok işe yarıyor, hemen hemen her gün tüketiyorum. Bazı insanlara çok özeniyorum hiç bir şey yapmadan sütleri dolup taşıyor. Ben bir gün bir şeyi eksik tüketeyim sütüm azalıyor. Bu arada su çok önemli, günlük en az 3 litre tüketmek lazım
Şu içmek için de yemek yemek lazım aç aç da sürekli su içemiyorum ben ... Yedikçe de kilo veremiyorum doğum kiloları nasıl gidecek

Yaa iyi ki yazdınn 🤩 ben bugünlerde geceleri açken emmiyor diye 30 cc mama yapıp sonra emzirip veya sağdığımı veriyordum. Tabi doğumda açtığım mamayı veriyordum.yami 50 günlük! Son tüketim tarihine dikkat ederim aama tabi cahillik kullanım ömrünün olabilecğini düşünmemiştim. Şimdi hemn çöpe atıyorum. Çok sağol cidden okumasam vermeye devam ederdim koca kutu zaten.,😭 En az da 400 gr lık var o da fazla geleck.niye daha az miktarlarda yapmıyorlar? Zafen pahalı
Buzdolabında muhafaza ediyorum demişti bir arkadaşım topak topak olmadığı sürece hep kullandım ben dedi.... bilmiyorum tabi doğruluk payı nedir?

Biz çok gazlıydık ilk 2 ayımız gerçekten çok kötüydü Krize giriyordu uzun uyumuyordu uyusa hemen uyunuyordu, uyanık kaldığı süre boyuncada hep ağlıyordu.süt ürünlerini tamamen kestim sonra krize girmez oldu uyanıkkende çok şükür çok keyifli.reflü yatağı kullanıyorum ben sabah akşam hep onda duruyor bebeğim.koltuğa oturuyorum Dizlerimin üzerine yatakla birlikte bebeği koyup hafif hafif sallıyorum, şarkı mırıldanıyorum en fazla 10 dk içinde uykuya dalıyor.kundak yapmaya başladım bir haftadır çok daha çabuk uykuya dalıyor.akşamlarıda ışığı kapatıyorum çok ışıklı olmayan bi gece lambası oluyor aynı şekilde uyutuyorum. Uykusu iyice gelene kadar bekliyorum birde ben uyutmak için.çok şükür geceleri 9 dan 7 ye kadar kesintisiz uyuyor ben uyku arasında emziriyorum gündüzleride 2 saat uyanık 2 saat uyku şeklinde gidiyor.inşallah geçer seninki de bir an önce.birden huy değiştiriveriyor bu minikler.
Ayy ne güzel maşallah maşallah. Benim bebeğim doğduğundan beri gözleri fıldır fıldır kucakta uyuyan o da hep pışpış isteyen ben ve eşimden başka kişide uyuamayan bi bebek. Kolik değil ağlak değil üstüne sürekli gülen kahkaha atana bi bebek maşallah ama uyku hiç yok. Ben de keseli 3 gğn oldu şuan dediğin gibi kundaklı reflü yatağında dizimde sallıyorum hafifçe uyudu. Gece de elektrikli sallanan ana kucağında uyuyo ama 45 dk 1 saat falan. Kaç günlük seninki

Ben ilk ilişkiden sonra görünce takip ettim canım. 1 ayda 2 defa öyle yoğun olunca korktum açıkçası enfeksiyon olabilir mi diye. İnşallah yoktur öyle bişey 😐
Ya biz daha ilişki denemdik nerdeyse 1 yıl olacak 😂😂😂 40 tan sonra olur mu biz 50 günlük olduk korkuyoruz denesek mi diye 11 aydır kankayız 😂

Ya biz daha ilişki denemdik nerdeyse 1 yıl olacak 😂😂😂 40 tan sonra olur mu biz 50 günlük olduk korkuyoruz denesek mi diye 11 aydır kankayız 😂
Heheh biz de öyleydik😬 gebeliği öğrendik ondan sonra kanamalar, yasaklar derken kirkimiz çıkınca eeh yetti dedik artık 😂 Zaten doğumdan sonra toparlanma süreci 6 hafta/42 gün deniyor hep. Doktorunuz da uygun görüyosa bu kankaliga bi son verin artık 😅

Ayy ne güzel maşallah maşallah. Benim bebeğim doğduğundan beri gözleri fıldır fıldır kucakta uyuyan o da hep pışpış isteyen ben ve eşimden başka kişide uyuamayan bi bebek. Kolik değil ağlak değil üstüne sürekli gülen kahkaha atana bi bebek maşallah ama uyku hiç yok. Ben de keseli 3 gğn oldu şuan dediğin gibi kundaklı reflü yatağında dizimde sallıyorum hafifçe uyudu. Gece de elektrikli sallanan ana kucağında uyuyo ama 45 dk 1 saat falan. Kaç günlük seninki
Canım bizim de gündüz uykulari annca kucakta oluyodu, yatağa koyunca 5 dk içinde uyaniyodu. Ben çareyi yüzüstü yatirmakta buldum. Geceleri sırtüstü yatırıyorum ama gündüz hep yüzüstü ve böyle yatınca 2 saate varan uykuları oluyo

Heheh biz de öyleydik😬 gebeliği öğrendik ondan sonra kanamalar, yasaklar derken kirkimiz çıkınca eeh yetti dedik artık 😂 Zaten doğumdan sonra toparlanma süreci 6 hafta/42 gün deniyor hep. Doktorunuz da uygun görüyosa bu kankaliga bi son verin artık 😅
Doktor kontrolüne gitmedim daha ama sanırım bu hafta sonu vericez son 😂

Canım bizim de gündüz uykulari annca kucakta oluyodu, yatağa koyunca 5 dk içinde uyaniyodu. Ben çareyi yüzüstü yatirmakta buldum. Geceleri sırtüstü yatırıyorum ama gündüz hep yüzüstü ve böyle yatınca 2 saate varan uykuları oluyo
Yüzüstüde korkuyorum ya ani bebek ölümleri oluyomuş ya anca uyanıkken bi kaç dk tutuyorum kasları gelişsin diye

X