- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #32.441
Hallet bencede2. Yi 7 yıl sonra ancak yapabildik 9 ay sonra bir sürprizi ben de kaldıramam. Sanırım ben de önümüzdeki günlerde halledeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hallet bencede2. Yi 7 yıl sonra ancak yapabildik 9 ay sonra bir sürprizi ben de kaldıramam. Sanırım ben de önümüzdeki günlerde halledeceğim
O çayı ben de merak ediyorum, işe yararsa mutlaka bizi de bilgilendirir misin?Çok sağol canım onuda denerim.İnstada dilbura hanım die emzirme danışmanı var onu kendi ürünü olan çay ile maya hapını aldım bugün geldi bakalım inşallah faydası olur herkes çok memnun çünkü bende deneyim dedim
Başın sağ olsun canım, Allah rahmet eylesin.Kizlar anneannemi kaybettik. Az evvel haber geldi..
Kullanıyorum canımEmzik kullanıyor musun canım meme reddi olabilir
Başın saolsun canımKizlar anneannemi kaybettik. Az evvel haber geldi.
Sagol cnmBaşınız sağolsun canım..
Başınız sağolsun canımKizlar anneannemi kaybettik. Az evvel haber geldi..
Yazarım tabiiki bugün geldi başladım bakalım nasıl olucakO çayı ben de merak ediyorum, işe yararsa mutlaka bizi de bilgilendirir misin?
Dün olduk bizde her iki bacağından hemde.huysuzluk oldu canım ne yazık ki uyudu uyandı hep ağladı ama bu gün şükür iyi dünki kadar değil.Yarın 2. Ay aşımiz var şimdiden stresi bastı beni huysuzluk oluyor bebeklerde illa ki
Asi olanlar nasıl geçti bebekte huysuzluk vs oldu mu?
Aynı durum bi kaç gündür bizde de var biraz emiyor sonra çığlık çığlığa ağlıyor ne yapacağımı bilemiyorum.çocuk hep aç gibi geliyor sağıp versem iyice reddedecek diye onuda yapamıyorumSabah oldu gecer heralde demistim ama yine ciglik cigliga almak istemiyorBiberonu 1 kere gece sagdigim sutlerden esim veriyor ama emzik kullaniyorum en bastan beri. İnsallah birakmaz beni, cook korkuyorumNe yapsam acaba?
Başınız sağ olsun. Benimde anneannem yoğun bakımda , çok zor. Allah sabır versin geride kalanlaraKizlar anneannemi kaybettik. Az evvel haber geldi..
Başın sağolsun canımSagol cnm
Sadece olduğu gün birazcık huzursuzdu öyle ateş falan bişey olmadı. İnşallah siz de kolay atlatırsınız.Yarın 2. Ay aşımiz var şimdiden stresi bastı beni huysuzluk oluyor bebeklerde illa ki
Asi olanlar nasıl geçti bebekte huysuzluk vs oldu mu?
Meme reddi yaşıyor olabilirsiniz hemen çaresine bak canım yoksa bırakır Allah korusunKullanıyorum canım
Ağrı kesici vs vermediniz demi kv gecenki asi da illa ver de ver kaç kez söyledi bilemedim bendeSadece olduğu gün birazcık huzursuzdu öyle ateş falan bişey olmadı. İnşallah siz de kolay atlatırsınız.
Ağrıkesici vermeyin. Bağışıklık kazansın dirensin vücudu biraz. Ateş olursa verirsiniz. Aşı amacına ulaşsınAğrı kesici vs vermediniz demi kv gecenki asi da illa ver de ver kaç kez söyledi bilemedim bende
Ağrı kesici vs vermediniz demi kv gecenki asi da illa ver de ver kaç kez söyledi bilemedim bende
Evet biz de aynen bu sebepten vermedik. Ateşi yükseldeydi verirdik.Ağrıkesici vermeyin. Bağışıklık kazansın dirensin vücudu biraz. Ateş olursa verirsiniz. Aşı amacına ulaşsın