- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #32.461
Dönence kullanan var mı aranizda????? Bende almayı düşünüyorum ama ne alsam emin olamadım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başın sağolsun canım
Başınız sağ olsun. Benimde anneannem yoğun bakımda , çok zor. Allah sabır versin geride kalanlara
Başınız sağolsun canım
Başın saolsun canım
Teşekkür ederim kizlar. Tüm hastalarimiza da şifa dilerim.Başın sağ olsun canım, Allah rahmet eylesin.
Biz eve gelir Gelmez fitil verdik o yüzden mışıl mışıl uyudu sonrasında çok az huysuzlandı ama yine de sakinledi hemen.Yarın 2. Ay aşımiz var şimdiden stresi bastı beni huysuzluk oluyor bebeklerde illa ki
Asi olanlar nasıl geçti bebekte huysuzluk vs oldu mu?
Başınız sağ olsun mekanı cennet olsun inşallah..Kizlar anneannemi kaybettik. Az evvel haber geldi..
Bize hemşire ateşi 38i geçerse calpol verin dedi bir çay kaşığı kadar, çok şükür ateş olmadı ama akşama kadar huzursuzluk oldu. Bence öyle her durumda direkt aprı kesici falan vermemek lazım, evet canları acıyıp ağlayınca insan çok üzülüyor ama böyle böyle ilaç bağımlısı oluyor herkes, hem verdiğimiz her ilacın karaciğere böbreklere yükü var. Siz en iyisi o gün huzursuz olursa bol bol emzirin, ben öyle yaptım bir de hep kucağımda uyuttum akşama sakinleşti bebeğim:)Ağrı kesici vs vermediniz demi kv gecenki asi da illa ver de ver kaç kez söyledi bilemedim bende
Başınız sağolsun canım Rabbim mekanını cennet eylesin...Kizlar anneannemi kaybettik. Az evvel haber geldi..
Kızlar momstok çayı ben kullanıyorum. Hatta mastit olmamak için kullanırken ara veriyorum. Çok faydası var. Tavsiye ederim.O çayı ben de merak ediyorum, işe yararsa mutlaka bizi de bilgilendirir misin?
Başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesinKizlar anneannemi kaybettik. Az evvel haber geldi..
Yaa bende bugün başladım bakalım kullanmaya başladıktan kaç gün sonra etkisini görmeye başladınızKızlar momstok çayı ben kullanıyorum. Hatta mastit olmamak için kullanırken ara veriyorum. Çok faydası var. Tavsiye ederim.
AminBaşınız sağolsun canım Rabbim mekanını cennet eylesin...
Başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin
Bende araştırıyorum ama henüz bulamadım. Hepsinin yorumlarda kötü şeyler yazıyorDönence kullanan var mı aranizda????? Bende almayı düşünüyorum ama ne alsam emin olamadım...
Bizimki de yarın. Şimdiden bastı stresi verem aşısı için verem savaşa gitmemizi istediler bizden. Sizin nasıl oldu hepsi asmde mi yapıldıSelam herkese
Aşımizı olduk geldik , 3 tane aşı vurulurken benim için gitti kıyamam yavruma
Saglikocaginda Kilo boy takibi yapılıyor demi sizin de
Nasıl bebislerin kiloları?
Dönence kullanan var mı aranizda????? Bende almayı düşünüyorum ama ne alsam emin olamadım...
Ben de almak istemiştim ama yatakta fazla uyaran olunca uyumaları zorlaşıyomuş ondan vazgeçtim. Zaten normalde de uyumuyo bi de ekstra uyarana gerek yok belki ana kucağına falan takmak için alınabilir.Bende araştırıyorum ama henüz bulamadım. Hepsinin yorumlarda kötü şeyler yazıyor
2880 doğduk, 65. Gün 4300 kg, 57 cm geldik...altı sınırda kilosumamaya başladım iki gündür... Hala kakasını yaomadi...Selam herkese
Aşımizı olduk geldik , 3 tane aşı vurulurken benim için gitti kıyamam yavruma
Saglikocaginda Kilo boy takibi yapılıyor demi sizin de
Nasıl bebislerin kiloları?
Evet hepsini orada yapti hemşire bende çok stres yaptım dünden beri düşünüyordm şimdilik çok ağrısı vs yok inşallah olmazBizimki de yarın. Şimdiden bastı stresi verem aşısı için verem savaşa gitmemizi istediler bizden. Sizin nasıl oldu hepsi asmde mi yapıldı
Evet canmm isilikde böyle kalın giydiriyo yada kundak yapıyosan ben kundak yaparken böyle oluyodu bıraktırdı kundağıKızlar bebeğimin vücudunda böyle şeyler çıkmış.Doktoruna watsaptan yolladım isiliğe benziyo dedi takip et artarsa getirirsin dedi.İsilik böylemi oluyo acaba
Canm hangi mamayı kullanıyosun bazıları kabız yapıyo bize sma kabız yapmıştı2880 doğduk, 65. Gün 4300 kg, 57 cm geldik...altı sınırda kilosumamaya başladım iki gündür... Hala kakasını yaomadi...