- 22 Ekim 2015
- 1.361
- 1.622
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #32.201
Hergün saat 20.30 ılık duş masaj kundak mama 21,00 yatış loş ışıkta ve beşiğinde sallanarak şuanlık rutin yapıyorum ve 76 günlüğüz bu hafta atak dönemindeyiz ve gece uykularımız berbat hazır herşeye ağlıyoken kundaktan çıkarayım dedim kundaksız uyumuyı ama sabaha karşı sürekli sızlanıyodu kundaktan rahatsız oluyodu 14 gün sonra 3 aylık olacak inşallah.Kızlar bebisleriniz akşam uykusuna nasıl yatırıyorsunuz. Yatak odasinda karanlıkta uyutmaya çalışıyor musunuz , aksam kaçta akşam uykusu başlıyor. Bizim yanımızda bebiş ışık kapalı ama tv açık. Uyutamiyorum bi türlü baska odada karanlikta. Yanlış mı yapıyorum acaba. İki aylik olduk bu arada. Gündüz bile uyumuyor artık doğru düzgün
Kızlar bebisleriniz akşam uykusuna nasıl yatırıyorsunuz. Yatak odasinda karanlıkta uyutmaya çalışıyor musunuz , aksam kaçta akşam uykusu başlıyor. Bizim yanımızda bebiş ışık kapalı ama tv açık. Uyutamiyorum bi türlü baska odada karanlikta. Yanlış mı yapıyorum acaba. İki aylik olduk bu arada. Gündüz bile uyumuyor artık doğru düzgün
http://www.e-lactancia.org/ arama kısmına ilaç ya da etken maddeyi yazıp bakabiliyosunMerhaba, emzirirken kullanabilecegimiz ilaçların listesine hangi siteden ulaşabiliyorduk arkadaşlar.
Doğduğundan beri reflü yatağında yatırıyorum canım ama bir işe yaramıyor.Cnm bnmkide cok kusuyodu kendini cok esnetiyo sıkıyo o arada kusuyodu hep simdi ince bi yastik kullaniyorim belinden itibaren basinin altina koyuyorum kusmalsrkmiz azaldi yastık sayesinde. Ilk ay 800 gr almisti bigun kalca ultradonu icin gittik 2. Aymiza daha 1 hafta olmasina rağmen kizim 800 gr almis bile
Şikayetlerimiz tamamen aynı canım. Emmeye başladığı an rahatsızlanıyor zaten ama ben hep gazdan oluyordur diye düşünüyordum. Haftaya 2 ayımız doluyor, kilo kontrolü için tekrar doktora götüreceğim. Bu sefer de kilosu artmadıysa ilaç yazmasını isteyeceğim. Zaten doktor takip edelim ona göre yazalım demişti. Valla canım sizin şikayetlerinizin düzeldiğini duymak bana umut oldu. İnşallah benim bebeğim de rahatlar artıkAynı bizim yaşadıklarımızı anlatmışsın, emdiği gibi kusuyordu yavrum bir de emerken çok kasılıyordu memeyi çekiştiriyordu ben hep gazı var zannettim meğer midesi yemek borusu yandığı için öyle hareket yapıyormuş. Emmenin üstünden 2 saat de geçse yine kusup sütü oldugu gibi cıkarıyordu, mideye inmediği yemek borusunda kaldığı için, o da yanma yapıyormuş kuzuda.
Aynen gaviscon verdi bize, bir de motilium diye bir ilaç. Motilium günde 3 kez, gavisconu her emdiğinde ver dedi. Bu ikisi de bebekler icin zaten. Ama o kadar cok yüklemek istemedim cocuga gavisconu da 3 kez verdim sadece, bugün cok rahat ve keyfi yerinde gözüküyor hem kusmadı hem de emerken de çok rahat çekiştirmiyor memeyi. Bir danış doktorunuza eğer miniğe iyi gelecekse siz de kullanın, böyle rahatladığını görmek bile cok sevindirdi beni
Çok teşekkür ederimhttp://www.e-lactancia.org/ arama kısmına ilaç ya da etken maddeyi yazıp bakabiliyosun
Amoklavin için arama yaptırdım ama yabancı site bisey anlayamadımhttp://www.e-lactancia.org/ arama kısmına ilaç ya da etken maddeyi yazıp bakabiliyosun
Kilo alımında sıkıntı yoksa sanırım ilaç önermiyorlar. Doktorunuza bir danışın muhakkak. Bize verdiği motilium ve gaviscon infant iki ilaçİlacın adı nedir çok kusuyo diyorum bende kilo alımı iyi diyo kusmaktan uyuyamıyo bebek
Öyle bir ürün bulunamadı diyoAmoklavin için arama yaptırdım ama yabancı site bisey anlayamadım
Aynen bizimki de öyle. Kendi yatağına koyana kadar zorlanıyoruz epey.Bir gün bir günü tutmuyorgenelde biz de ışıkları kapatıyoruz sizin gibi...bazen göğsümde uyuyor bazen eşim kucağında sallıyor bazen hamakta...şu ana kadar akşam uykuya dalmadigi tek yer kendi beşiği
Ayy ne güzel yaa. Hergün bu rutini oluşturabiliyor musunuz. Ben de yapmak istiyorum ama olmuyor. Bir de dokuzda uyuyan bebek gece uykusunu alıp canlanmıyor mu mama haricinde. Bir kere onda uyudu bebişim gece üç te gözleri faltaşı gibi açıldı bir saat uyutmaya zorladımHergün saat 20.30 ılık duş masaj kundak mama 21,00 yatış loş ışıkta ve beşiğinde sallanarak şuanlık rutin yapıyorum ve 76 günlüğüz bu hafta atak dönemindeyiz ve gece uykularımız berbat hazır herşeye ağlıyoken kundaktan çıkarayım dedim kundaksız uyumuyı ama sabaha karşı sürekli sızlanıyodu kundaktan rahatsız oluyodu 14 gün sonra 3 aylık olacak inşallah.
Canim bebeginin bugun de kusup kusmadigini haber verir misin?Kilo alımında sıkıntı yoksa sanırım ilaç önermiyorlar. Doktorunuza bir danışın muhakkak. Bize verdiği motilium ve gaviscon infant iki ilaç
Sut alerjisinde neden tahin susam tavuk yumurta yemiyorsunuz.Sut alerjisimi coklu gida alerjisimi sizinki birde belirtileriniz nelerdiCanim ya bizde de cikti süt alerjisi. Seninle mesajlasalim destek olalım. Sakın üzülme şu an bizim sütümüz lazım bebeklerimize. Mama veremeyiz zaten. Ben süt ürünleri, dana eti, tahin, susam, yumurta, tavuk ve kabuklu kuru yemiş yemiyorum 1 haftadır.
Benimde dörtte aynısı olduAynen bizimki de öyle. Kendi yatağına koyana kadar zorlanıyoruz epey.
Ayy ne güzel yaa. Hergün bu rutini oluşturabiliyor musunuz. Ben de yapmak istiyorum ama olmuyor. Bir de dokuzda uyuyan bebek gece uykusunu alıp canlanmıyor mu mama haricinde. Bir kere onda uyudu bebişim gece üç te gözleri faltaşı gibi açıldı bir saat uyutmaya zorladım
Bizim anne sütü sarılığımız var geçti gibi..en son 3 hafta önce 8 di değer muhtemelen düşmüştür rengi açıldı çünkü. Dr mama ver demedi ben emzirmeye devam ettim. Sizde emzirin bol bol 3 yada 4. Ay sarılık geçmiş olacaltırKızlar bebeğim 58 günlük oldu ama hala sarılığımız geçmedi.gerekli tetkikler yapıldı hiç bi problem çıkmadı.anne sütü sarılığı olabilir deyip mama takviyesine başladı doktor.bu şekilde sarılığı uzayan var mı aranızda?
Selam canım, bugün sabah altını değiştirirken minicik bi kustu o kadar. Eski kusmalarıyla kıyaslanamaz çok azdı. Sonra tekrar kusmadı. Gavisconun yan etkisi kabızlık yapabilir demişti doktor, dünden beri bir kez kaka yaptı bu sabah epey ıkınarak. sanırım biraz kabızlık oldu şimdi, ama ona rağmen bugün de keyfi yerinde gözüküyor kuzumun.Canim bebeginin bugun de kusup kusmadigini haber verir misin?
Oluşturuyorum canım kızım okula gidiyo oda 9da uyuyo ayağımla beşği sallıyorum kızımda kucaklayıp uyutuyorum sonra kalkıp bi çay içip ortalığı toplayıp geri yatıyorum tabletten tv telefondanda buralara bakıyorım yoksa bana 5 dk kalmıyo oğlum sağolsun gündüz hep kucağımda uyur. Çamaşır yıkayımm aman katlanacak ütülenecek diye kendime dert etmiyorum asla kızımda onu çok yaptım herşey haftasonu. Haftasonu eşim geliyo çocuklar onda bende çamaşırdı temizlikdi hallediyorum böyle böyle geçiyoAynen bizimki de öyle. Kendi yatağına koyana kadar zorlanıyoruz epey.
Ayy ne güzel yaa. Hergün bu rutini oluşturabiliyor musunuz. Ben de yapmak istiyorum ama olmuyor. Bir de dokuzda uyuyan bebek gece uykusunu alıp canlanmıyor mu mama haricinde. Bir kere onda uyudu bebişim gece üç te gözleri faltaşı gibi açıldı bir saat uyutmaya zorladım
Bize mama önerdi AR mama ama mahvetti çocuğumu sizin gelişimde durağanlık veya gerileme varmıydı bizim kilo alımı iyi diye vermiyorum ilaç diyo ama hiç azalma yok kusmada yani 3 aylık olcak 90 cc mama içer fazlada içmiyoki kusuyo desemKilo alımında sıkıntı yoksa sanırım ilaç önermiyorlar. Doktorunuza bir danışın muhakkak. Bize verdiği motilium ve gaviscon infant iki ilaç
İlk 3 ay yapılanlar alışkanlığa dönüşmüyor diyor uzmanlar. İnşallah öyledirYav kızlar bizim bu seferki atakta sürekli ayakta gezmek istiyo oğlumsırtı yere gelmeyecek asla, hemen ağlamaya başlıyo. Belim ikiye ayrıldı kaç gündür alışkanlığa dönmez insallah bu ya sürekli kucak zor olmaya başladı kilolar da arttıkça. Anası da kendi kalan kilolarini veremediği için