-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #32.181
Ne güzel darısı başımıza artıkAy kızlar bugün 2 ay kontrolüne gittik. Dışarı çıkmışken eşim bide kahve ısmarladı o kadar iyi geldi ki anlatamam. Bebekle asla dışarı çıkamam sanmıştım ama 3 saat kadar dışarda kaldık iyiyiz çok şükürnormal yaşama adapte olucaz insallah böyle böyle
Son kontrolden beri 1200 gram almış canım. 5.600 olmuş doktoru güzel dediNe güzel darısı başımıza artıkSenin bebiş kaç kilo almış canım?
Maşallah canım, çok güzel kilo almış. İnşallah hep böyle devam eder.Son kontrolden beri 1200 gram almış canım. 5.600 olmuş doktoru güzel dedi
İnşallah canım. Ara ara kusuyo ama çok fazla değil çok şükürMaşallah canım, çok güzel kilo almış. İnşallah hep böyle devam eder.Senin bebişte kusma problemi yoktu değil mi?
Bizde de kusma cok fazlaydı ve 1 ayda sadece 500gr almış bebeğim çok üzüldüm. Doktor ya reflü ya inek sütü alerjisi dedi ama reflü daha olası duruyor. Yavrum ne emse kusup çıkarıyor nasıl kilo alsın kiBiz bugün kalça ultrasonu çektirmeye gittik. Çok şükür bir sorun çıkmadı. Çok kustuğu için kilosunu merak ediyordum biliyorsunuz. 23 günde sadece 600 gr almış görünüyor. Geçen ay yaklaşık 1200 gr almıştı. O kadar üzüldüm ki600 gr az değil diyeceksiniz ama bir önceki aya göre kilo alımı çok yavaş gidiyor. Kusmasını önlemek için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor
Canım ben hamileliğimin 6. ayından itibaren bu reflü yüzünden oturarak uyumaya çalıştım.İnşallah bebeğimde de olmaz dedim ama başıma geldi galiba. Durumumuz aynı gibi duruyor. O psikolojinin ne kadar kötü olduğunu sen de benim gibi bilirsin. Mesela 1 saat önce emzirdim, emdikten sonra kustu, yatırdım 10 dakika sonra yine kustu, yarım saat geçti yine kustu. 1 saat sonra banyo yaptı yine kustuBizde de kusma cok fazlaydı ve 1 ayda sadece 500gr almış bebeğim çok üzüldüm. Doktor ya reflü ya inek sütü alerjisi dedi ama reflü daha olası duruyor. Yavrum ne emse kusup çıkarıyor nasıl kilo alsın kidoktor bulantı önleyici bi ilaç yazdı, günde 3 kez. Dün aksam baslamıstık kullanmaya ve bugün bir kez bile kusmadı çok şükür. Doktor size bir şey demedi mi bununla ilgili? 23 günde 600 gr iyi diye düşünüyorum, bizim 30 günde 500 az dedi, günde minimum 25 gr almalı dedi, o hesaba göre sizinki tutuyor aslında
Haftalık 300 GrÇok sevindim canım, kaç kilo almış acaba?
Maşallah canım, inşallah hep böyle devam ederHaftalık 300 Gr
Aynı bizim yaşadıklarımızı anlatmışsın, emdiği gibi kusuyordu yavrum bir de emerken çok kasılıyordu memeyi çekiştiriyordu ben hep gazı var zannettim meğer midesi yemek borusu yandığı için öyle hareket yapıyormuş. Emmenin üstünden 2 saat de geçse yine kusup sütü oldugu gibi cıkarıyordu, mideye inmediği yemek borusunda kaldığı için, o da yanma yapıyormuş kuzuda.Canım ben hamileliğimin 6. ayından itibaren bu reflü yüzünden oturarak uyumaya çalıştım.İnşallah bebeğimde de olmaz dedim ama başıma geldi galiba. Durumumuz aynı gibi duruyor. O psikolojinin ne kadar kötü olduğunu sen de benim gibi bilirsin. Mesela 1 saat önce emzirdim, emdikten sonra kustu, yatırdım 10 dakika sonra yine kustu, yarım saat geçti yine kustu. 1 saat sonra banyo yaptı yine kustuOturdum ağladım artık. Neyi var diye? Zaten kilo alımının yavaş olduğunu öğrenince iyice moralim bozuldu. Doktor takip edelim olmazsa bebekler için gaviskon var, onu verelim dedi. Ben de hamileliğimde reflüm için gaviskon kullanmıştım. Size hangi ilacı verdi? Sizin adınıza gerçekten çoook sevindim, inşallah bir daha kusmaz. Belki o ilaç bize de yarar. Gerçekten kafayı yiyeceğim
Bir gün bir günü tutmuyorKızlar bebisleriniz akşam uykusuna nasıl yatırıyorsunuz. Yatak odasinda karanlıkta uyutmaya çalışıyor musunuz , aksam kaçta akşam uykusu başlıyor. Bizim yanımızda bebiş ışık kapalı ama tv açık. Uyutamiyorum bi türlü baska odada karanlikta. Yanlış mı yapıyorum acaba. İki aylik olduk bu arada. Gündüz bile uyumuyor artık doğru düzgün
Aynen cnm geçmiş olsun. Yumurtayı doktorum.yiyebilirsin dedi. Ben de bir gün denedim ve dokunmadı şimdilik. Bakalım dokunursa yumurtadan diyip bırakıcam.Yumurta da alerji yapabilir, ben de basladım bu hafta sut urunleri ve yulafı kestim yumurta da yemiyorum bana da yaramıyor midem hassas o yuzden yemiyorum, hayırlısı
Kişiden kişiye değişir cnm benim de akıyor ara sira ama bu çok süt demek degil. Süt kanalları geniş oluyor bu yüzden. Bazen de bebeğim aklıma gelince sızlamaya başlayıp damlıyor.Kizlar kv diyor ki...sütun normal vakitte akmiyorsa sütun yetmiyordur çocuk aç kaliyor diyoreskiden bizim çarşaflar batardi diyor bilemedim ya...sizde durum nasıl...
Ben de eldiveni ilk 2 hafta taktım. Şapkayı da takmıyorum artık gündüzleri. Içine yarim kollu.body, külotlu çorap, ayaklı.tulum, yelek giydiriyotum. Bir de patik. Bizim.ev 24-25 derece. Gece 22 derece oluyordur. Ben de 2 defa kestim tırnaklarını.Kahverengi kısmı veremiyorm çünkü tepiniyor ağlıyor kavga ediyor elleriyle vuruyor.İnşallah onu da başaracağız
2 günde bir mi?Ben bu zmna kdr 1 kez kesebildim parmak emme potansiyeli de var benmkinin, korkuyorm o yüzden
Hadi ya. Yüzü neyse de gözünden korkuyorum benztn eli hep ağzında. 2 eliyle biberonu tutuyor bnmki kestim bnde ama törpületmiyor. Kıyamıyorum da zaten canı acıyacak diye. Ahhh annelik
Ayaklarda soğuk cidden. İçlik üstüne takım üstüne yelek giydiriyorum. Bizimde ev 22 derecelerde. Bende 2 haftadır şapkasız gezdiriyorum hemşireler yenidoğanlar kafadan üşütüyorum O yüzden hep tak demişlerdi ama
İlacın adı nedir çok kusuyo diyorum bende kilo alımı iyi diyo kusmaktan uyuyamıyo bebekBizde de kusma cok fazlaydı ve 1 ayda sadece 500gr almış bebeğim çok üzüldüm. Doktor ya reflü ya inek sütü alerjisi dedi ama reflü daha olası duruyor. Yavrum ne emse kusup çıkarıyor nasıl kilo alsın kidoktor bulantı önleyici bi ilaç yazdı, günde 3 kez. Dün aksam baslamıstık kullanmaya ve bugün bir kez bile kusmadı çok şükür. Doktor size bir şey demedi mi bununla ilgili? 23 günde 600 gr iyi diye düşünüyorum, bizim 30 günde 500 az dedi, günde minimum 25 gr almalı dedi, o hesaba göre sizinki tutuyor aslında
Canım çok giydiriyosun sanki evin derecesi gayet iyiBen de eldiveni ilk 2 hafta taktım. Şapkayı da takmıyorum artık gündüzleri. Içine yarim kollu.body, külotlu çorap, ayaklı.tulum, yelek giydiriyotum. Bir de patik. Bizim.ev 24-25 derece. Gece 22 derece oluyordur. Ben de 2 defa kestim tırnaklarını.
Emerken memeyi oturtmakta hala zorlanıyorum. Dudağını. dışa doğru kıvirmıyor. Cık cık diye ses geliyor bazen Hava yutuyor o da gaz demek...
Cnm bnmkide cok kusuyodu kendini cok esnetiyo sıkıyo o arada kusuyodu hep simdi ince bi yastik kullaniyorim belinden itibaren basinin altina koyuyorum kusmalsrkmiz azaldi yastık sayesinde. Ilk ay 800 gr almisti bigun kalca ultradonu icin gittik 2. Aymiza daha 1 hafta olmasina rağmen kizim 800 gr almis bileBiz bugün kalça ultrasonu çektirmeye gittik. Çok şükür bir sorun çıkmadı. Çok kustuğu için kilosunu merak ediyordum biliyorsunuz. 23 günde sadece 600 gr almış görünüyor. Geçen ay yaklaşık 1200 gr almıştı. O kadar üzüldüm ki600 gr az değil diyeceksiniz ama bir önceki aya göre kilo alımı çok yavaş gidiyor. Kusmasını önlemek için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor
Kizimda 18 saat çektim doğum sancısı aynıydı bunu 3 saatte doğurdum yine aynıBen sütün doğum sancısıyla ilgisi olduğuna çok inanıyorum kızımda 15 saat sancı çekip sezeryana girdim çoktu sütüm oğlumda direk sezeryana girdim çok çok az