2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok sağ ol canım, iyi ki burası var. Yoksa insan her şeyi kafaya takıp kendini perişan ediyor. Aynı şeyleri yaşayan insanlarla konuşmak gerçekten iyi geliyor Ben bir de kızımın yuzunde döküntüler çıkınca süt alerjisi mi var acaba diye 2 haftadır süt ürünleri kullanmıyorum. Boza falan içiyordum, helva yiyordum, onları hep bırakmıştım belki de sutumun kalitesi bu yüzden düştü.

Merhaba benim bebeğim de süt alerjisi olabilir henüz teşhis koyulmadı. Belirtileriniz nelerdi. Bebeğiniz kaç aylık

bizde bu çok işe yarıyor uyutmak için, hem süpürge sesi falan gibi can sıkıcı da değil. Kucak konusuna bir şey diyemeyeceğim; çünkü bunları yazarken benim oğlum da kucağımda uyuyor ve koysam yerine büyük ihtimalle uyanır

mamayı siz de azaltmak istiyorsanız bence bir emzirme danışmanı ile görüşün, kademeli şekilde sütünüzün artıp mamayı azaltmanızı sağlayabilir, sonuçta bu işin eğitimini alıyor onlar biz ne desek boş.

Bir de başkaları da saatli emzirmeyin demişler, ona katılıyorum. Ben geçen hafta ortalama 2.5 saatte bir emziriyordumi gerçi ayarladığım bir şey değildi; ama arada ağlayınca uykusuzluktan ağladığı için bazen emzirmek yerine emzik artı sallayarak uyuttum, o ara günde 25 gram aldı. Şimdi emziği bıraktım, ağladığında da uykusu olduğunu bilsem bile hemen uykuya dalmıyorsa emziriyorum tekrar, çok şükür günde 30 grama geri çıktık. Şu ilk aylarda bebeğin talebine göre emzirmek çok önemki, sonra zaten arayı kendisi açacak.

Teşekkür ederim.. sanırım öyle oldu

Anladım canım benim bebeğimde uyumadığı zaman sürekli ağlayıp sıkıyo kendini bende düşündüm acaba bu kadar sıkınmaya fıtık varmıdır die Rabbim şifasını versin kuzucuğun aminn
Çok teşekkür ederim cnm. Amin.

Birbirimizden öğreneceklerimiz var
Cilt döküntüsü benim kızımda da var, ama bende de var çok kurudur cildim. Genetik oldugunu düşündüm o yüzden. Tabi süt alerjisinde de oluyormuş... alerji değildir inşallah o çok daha ağır bir şey

Çok şükür döküntüleri bayağı hafifledi. Ben dünden beri çok abartmadan peynir falan yemeye başladım, alerji varsa yine artar heralde. O zaman doktora gitmek gerekir. Süt alerjisi mi diye kesinleştirmek için. Gerçekten zor bir şey alerji.

kesinlikle katılıyorm ben her ağladığın da dayıyorum memeyi bazen yarım saatte bazen 1 saatte 1 oluyor daha hiç mama tadını bilmez kızım emzik bile almıyor bugün ebe
gelişimi çok iyi dedi, ama emmeye alıştırana kadar ne acılar çektik

bnm kızımın kafasında da bir sürü konak var hatta kaşına kadr indi ebe zeytinyağı karbonat yap dio, dr da bişey yapmana gerek yok kendiliğinden geçer diyo çok kararsz kaldm napsam

bnm kızımın kafasında da bir sürü konak var hatta kaşına kadr indi ebe zeytinyağı karbonat yap dio, dr da bişey yapmana gerek yok kendiliğinden geçer diyo çok kararsz kaldm napsam
Canım benim bebeğiminde kaşlarının ortası ve kaşları oldu. Karbonatı ıslattım krem kıvamına getirdim tülbentle sürdüm masaj yaparak yumuşak uçlu fırça da olur. Sonra banyo yaptırdım. Zaten kuruyup soyuluyor. Şükür geçti tekrarlamadı.
Kendi kendine geçmesini bekleme bence yap gecsin gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…