- 14 Kasım 2017
- 440
- 538
- 34
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #32.121
Canım baktım da sen atak haftasına girmişssin.8 haftalıkken başlıyor bu atak..ellerini keşfedecekOff bizde aynıyız şuan bile aldım ayağımda dallıyorum uyuyo bıraktığım an uyanıyo ağlamaya başlıyo sanırım bu akşam uyumıcak öyle görünüyo
Aynen canım yaa bi geçsede rahatlasa üzülüyorum kuzumada yaCanım baktım da sen atak haftasına girmişssin.8 haftalıkken başlıyor bu atak..ellerini keşfedecek
Emziği bende azalatmaya çalışıyorum.qma baya zorluyor. Uyurken bile bakıyorm foşur foşur emiyor. Emme refleksi baya baya gelişti. Durduramıyorum resmen elimi bile emiyoryani çok şükür yeterli olduğunu düşünüyorum, ki yeterli olmasa sınırın altında olması gerekirdi, bezi de neredeyse her açtığımızda kirli oluyor zaten. Ben cidden bu ara daha sık teklif edeyim zaten emziği bıraktığım için sakinleşmek için de daha çok emer diye düşünüyorum. Bir de düzgün tutsa da canım acımasa..
Ya eldiveni ne zmana kadar takacağız? Bazıları çıkar ellerini kullanarak keşfedecek gelişimi için takmamlısın diyor. Ben bir ayda zorla kesebildim tırnaklarını ama törpületmiyorAhah son cümle süper
bizde eldiven var hep onunla emmeye çalışıyoremziği veriyorum hemen emeceksen bunu em diye
O riske girenlerdenimBen bunu kullanmıyorum o yüzden bunun için bir yorum yapamam ama ana kucağı tamamen şans bebekler sevmeyebiliyor çünkü. O kadar para verip 4 moms alıp onu bile hiç kullanamayanlar var. Sen de bi şansını dene istersen olmazsa satarsın ya da bi yakınına verirsin
Benimki de öyle. Özellikle geceleri çok mzııldanıyor. Resmen uyuyamıyorum bir şey mi olacak diyeKızlar oğlum uyurken hızlı hızlı nefes alıp gözlerini acıp kapatıyo ve gülüyor gibi yapıyo tam uykuya dalmadan önce . Sizinkilerde de. Var mı bu durum
Canım göğüs ucu için kremler, alternatif merhemler uygularsın ama doğru pozisyonda tutmadikca hassasiyet ve ağrı geçmez maalesef. Doğru pozisyonu zorlaman lazım. Memeyi tutturdun ya onu da yaparsın senEmziği bende azalatmaya çalışıyorum.qma baya zorluyor. Uyurken bile bakıyorm foşur foşur emiyor. Emme refleksi baya baya gelişti. Durduramıyorum resmen elimi bile emiyorkesinlikle emziği bıraktığında dha çok teklif edersen daha çok emer.
Benmki meme reddi yalıyordu bugnler göğsüme tutmaya başladı ama sdce ucunu alıyor ve felaket acıtıyor.
Bu acı için bir önerisi olan var mı? Doğru tutturmaya çalışıyorum ama acıtıkça emizresim gelmiyor.
Ya eldiveni ne zmana kadar takacağız? Bazıları çıkar ellerini kullanarak keşfedecek gelişimi için takmamlısın diyor. Ben bir ayda zorla kesebildim tırnaklarını ama törpületmiyorallah korusun gözünü yüzünü çizer diye korkuyorum.
O riske girenlerdenimeşime 4 moms diye tuttrdum ,2. El de iaremem dedim ve aldırdım sonra da bol bol dua ettim babas bu kadar para verdi dur oğlum diye çok şükür duruyor en çokta babası koyunca duruyor
Benimki de öyle. Özellikle geceleri çok mzııldanıyor. Resmen uyuyamıyorum bir şey mi olacak diyebugn 3 ten beri uyanığım mesela.
Valla ben daha dün çıkardım şuan yanağında kocaman çizik varEmziği bende azalatmaya çalışıyorum.qma baya zorluyor. Uyurken bile bakıyorm foşur foşur emiyor. Emme refleksi baya baya gelişti. Durduramıyorum resmen elimi bile emiyorkesinlikle emziği bıraktığında dha çok teklif edersen daha çok emer.
Benmki meme reddi yalıyordu bugnler göğsüme tutmaya başladı ama sdce ucunu alıyor ve felaket acıtıyor.
Bu acı için bir önerisi olan var mı? Doğru tutturmaya çalışıyorum ama acıtıkça emizresim gelmiyor.
Ya eldiveni ne zmana kadar takacağız? Bazıları çıkar ellerini kullanarak keşfedecek gelişimi için takmamlısın diyor. Ben bir ayda zorla kesebildim tırnaklarını ama törpületmiyorallah korusun gözünü yüzünü çizer diye korkuyorum.
O riske girenlerdenimeşime 4 moms diye tuttrdum ,2. El de iaremem dedim ve aldırdım sonra da bol bol dua ettim babas bu kadar para verdi dur oğlum diye çok şükür duruyor en çokta babası koyunca duruyor
Benimki de öyle. Özellikle geceleri çok mzııldanıyor. Resmen uyuyamıyorum bir şey mi olacak diyebugn 3 ten beri uyanığım mesela.
Eldiveni ben daha 3 gün evvel cikardim. Aslında doğrusu takmamakmiş ama, üşür mu diye endise edip biraz abarttim sanırım.Canım göğüs ucu için kremler, alternatif merhemler uygularsın ama doğru pozisyonda tutmadikca hassasiyet ve ağrı geçmez maalesef. Doğru pozisyonu zorlaman lazım. Memeyi tutturdun ya onu da yaparsın seneldiveni de ben sadece ilk 1 hafta taktım oğluma. Nerdeyse 2 aylık olduk ve hiç takmıyoruz artık. 2 günde bir tırnak kesiyorum ve hiç öyle ciddi bi yüz çizme durumumuz olmadı çok şükür
Artık bakmalara keşfetmelere başladıkkkkGunaydin kızlar. Bu sabah oğlum ilk kez işıkli, muzikli, kuklali oyuncagıni ciddi ciddi farketti ve 10 dk kadar orda oyalandı. Cok mutluyum.
İlk başta ben de üşüyo diye düşündüm, hatta annemle kayinvalidem sürekli takiyolardi ama okuduğum dinledigim kadarıyla bebeğin el ve ayakları genelde soğuk olurmuş zaten. Eldiven takmayın, bebek anneye dokunsun hissetsin diyolardi hep. Ben de sadece emerken çıkarmak yerine hiç takmadım,Eldiveni ben daha 3 gün evvel cikardim. Aslında doğrusu takmamakmiş ama, üşür mu diye endise edip biraz abarttim sanırım.
Muhtemelen 11. Haftadayızz galiba 75 günlüğüzAtak haftasında mısnız acaba canım?
Aynen oyle.. unuttuydum inan. Buyuk 4 oldu artik.. yeniden ilk kez anne olmus gibi hissederim..Artık bakmalara keşfetmelere başladıkkkk
Çok güzel bi duygu değil mi?
Tepki aldıkça çocuktan daha güzelleşiyor annelik
Benim de kaynanam, annem cikar derdi de ben biraz endise ettim. Benim ev sicakligi fena degil. Genelde 22-23, civari.İlk başta ben de üşüyo diye düşündüm, hatta annemle kayinvalidem sürekli takiyolardi ama okuduğum dinledigim kadarıyla bebeğin el ve ayakları genelde soğuk olurmuş zaten. Eldiven takmayın, bebek anneye dokunsun hissetsin diyolardi hep. Ben de sadece emerken çıkarmak yerine hiç takmadım,zaten evimiz de baya sıcak
Kahverengi kısmı veremiyorm çünkü tepiniyor ağlıyor kavga ediyor elleriyle vuruyor.Canım göğüs ucu için kremler, alternatif merhemler uygularsın ama doğru pozisyonda tutmadikca hassasiyet ve ağrı geçmez maalesef. Doğru pozisyonu zorlaman lazım. Memeyi tutturdun ya onu da yaparsın seneldiveni de ben sadece ilk 1 hafta taktım oğluma. Nerdeyse 2 aylık olduk ve hiç takmıyoruz artık. 2 günde bir tırnak kesiyorum ve hiç öyle ciddi bi yüz çizme durumumuz olmadı çok şükür
Hadi ya. Yüzü neyse de gözünden korkuyorum benValla ben daha dün çıkardım şuan yanağında kocaman çizik varTırnaklarını kesebiliyorum ben Allahtan ama bugünlerde gaz krizlerinden keseledim hiç o yüzden baya uzadılar ve sonuç koca bir çizik..
Eldiveni ben daha 3 gün evvel cikardim. Aslında doğrusu takmamakmiş ama, üşür mu diye endise edip biraz abarttim sanırım.
Ben eldiveni ilk aydan sonra bıraktım. Boşver çizse de hemen iyileşiyor zaten şimdi cop cop elini emiyor.Emziği bende azalatmaya çalışıyorum.qma baya zorluyor. Uyurken bile bakıyorm foşur foşur emiyor. Emme refleksi baya baya gelişti. Durduramıyorum resmen elimi bile emiyorkesinlikle emziği bıraktığında dha çok teklif edersen daha çok emer.
Benn 1 hafta filan taktım eldiven sonra çıkarttım emerken benide çizdi hepBen eldiveni ilk aydan sonra bıraktım. Boşver çizse de hemen iyileşiyor zaten şimdi cop cop elini emiyor.
Off göğüs acısı çok fena aman dikkat et çatlak falan olmasın. İki ayı geçti yeni yeni düzeliyor benim yarıklar. Ağlaya ağlaya emzirdim uzunca bi süre ama yinede süt sağıp vermekten daha kolay geldi o yüzden hazır tutmaya başlamışken sen emzirmeye devam et. O acı da geçiyo bi süre sonra. Ben mustelanın kremini kullanıyorum her emzirme sonrası sürüyorum hala acıyo çünkü ama yaralar kapanmak üzere en azından.
Sapkayi coktan cikardik. Kucucuk bebek resmen huylaniyor sapkadanKahverengi kısmı veremiyorm çünkü tepiniyor ağlıyor kavga ediyor elleriyle vuruyor.İnşallah onu da başaracağız
2 günde bir mi?Ben bu zmna kdr 1 kez kesebildim parmak emme potansiyeli de var benmkinin, korkuyorm o yüzden
Hadi ya. Yüzü neyse de gözünden korkuyorum benztn eli hep ağzında. 2 eliyle biberonu tutuyor bnmki kestim bnde ama törpületmiyor. Kıyamıyorum da zaten canı acıyacak diye. Ahhh annelik
Ayaklarda soğuk cidden. İçlik üstüne takım üstüne yelek giydiriyorum. Bizimde ev 22 derecelerde. Bende 2 haftadır şapkasız gezdiriyorum hemşireler yenidoğanlar kafadan üşütüyorum O yüzden hep tak demişlerdi ama
Bizimki de.. Dışarı çıkarken mecbur giydiriyoruz ama çıkarana kadar mızırdanıyo hepSapkayi coktan cikardik. Kucucuk bebek resmen huylaniyor sapkadan
Ben direkt bıraktırdım; ama bizimki zaten çok sevmiyordu, son zamanlarda uyuturken falan biraz daha fazla kullanıyorduk. Şimdi emip uyumadığı zamanlarda uykuya geçmesi biraz daha yavaş oluyor ama o kadarına da katlanırım artık. Göğsünüzü tutmasına çok sevindim, sadece ucunu alma sorunu bende de var benim de çok canım yanıyor, ama onun tek çözümü uğraşıp düzgün şekilde almasını sağlamak, ben de henüz başaramadım sabırla denemek gerekiyor.Emziği bende azalatmaya çalışıyorum.qma baya zorluyor. Uyurken bile bakıyorm foşur foşur emiyor. Emme refleksi baya baya gelişti. Durduramıyorum resmen elimi bile emiyorkesinlikle emziği bıraktığında dha çok teklif edersen daha çok emer.