2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bugün biz de 2. ay aşılarını olduk. Aşı olurken falan ağlamasına hazırlıklıydım; ama eve gelince de huzursuzluğu devam etti. İnternetten baktım normalmiş bu durum, şimdi zar zor uyuttum tekrar kucağımda, yatağına da koymadım en azından biraz uykusunu alsın rahatlasın diye.

Kizlar bebekleriniz gündüz ne kadar uyuyor... Benimki ortalama yirmi dakikaçok nadir iki saat uyuyor
Bi günü bi gününü tutmuyo maalesef. Dün öyle güzel uyudu ki, 2 saat uyanık, 1.5 saat uyku yaptı 2 defa. Allah'ım dedim ne güzel uyudu yaa dün böyle dediğim için bugün resmen nazara geldi yavrum. Saat 13.30 ile 15.30 arasında yatak odasında memelerim açık şekilde uyutmaya çalıştım. Çılgınlar gibi uykusu olmasına rağmen asla dalamadi. Dalsa bile 5dkda bir uyandı durdu. Başıma ağrılar girdi. Daha adam akıllı bişey yiyemedim. Namaz kilamadim. Ev darmadağın. Şimdi evin içinde bebek arabasında daldı ama sürmeyi bırakınca uyanıyo. Deli gibi araba sürüyorum evin içinde

Bende namaz kilamadigim için çok üzülüyorumnefsine yenik düşüyorum sanki...

Kizlar bebekleriniz gündüz ne kadar uyuyor... Benimki ortalama yirmi dakikaçok nadir iki saat uyuyor
Valla normalde 1 yada 1.5 saat uyurdu ama dün akşamdan beri uyku bedir unuttu yavrum bugün en son evi süpürüyodum baktım bizimki kendi kendine uyumuş süpürge sesinden süpürgeyi kapatıyorum ağlamaya başlıyo en son açtım odada süpürgeyi 3 saat uyudu valla ama benimde beynim patladı süpürge sesinden yanii

Bende namaz kilamadigim için çok üzülüyorumnefsine yenik düşüyorum sanki...
Çok zor oluyor çok. Eşim evdeyken kilamadiklarimi kaza etmeye çalışıyorum ama vicdani yükü baya ağır oluyo. Aslında oğlum düzgün uyuyunca biraz vaktim oluyo ama dağılan mutfağa, yatağa koşarken tekrar uyaniyo namaz kalıyo. İnşallah düzene gireriz yavaş yavaş

Bugün senle konuştuktan sonra ben de tırnaklarını kestim törpüledim. Benim eller ellikten çıktı ama hanımefendinin manikür yapıldı
Kizlar netten baktım da buğday çorbası süt yapar mis... Ama gazda yapar mı sizce...
Ben doğumdan beri içiyorum bazen tavuklu bazen kırmızı etli yapıyoruz

Kizlar kv diyor ki...sütun normal vakitte akmiyorsa sütun yetmiyordur çocuk aç kaliyor diyoreskiden bizim çarşaflar batardi diyorbilemedim ya...sizde durum nasıl...

Kizlar kv diyor ki...sütun normal vakitte akmiyorsa sütun yetmiyordur çocuk aç kaliyor diyoreskiden bizim çarşaflar batardi diyorbilemedim ya...sizde durum nasıl...
Alâkası yok. Benim sütüm kendiliğinden hiç akmadı atletim hic ıslanmadı ama oğlumun kilo alımı gayet iyi çok şükür ve mama hiç kullanmadım.

Alâkası yok. Benim sütüm kendiliğinden hiç akmadı atletim hic ıslanmadı ama oğlumun kilo alımı gayet iyi çok şükür ve mama hiç kullanmadım.
Ahh bu büyükler nasıl da üzüyorlar insanı her şeyin doğrusunu kendileri biliyor sanıyorlar. Bununla ilgili o kadar çok şey okudum ki için rahat olsun hiç alakası yok. Benim sürekli akıyor göğsüm keşke akmasaydı o kadar zor ki adetli gibi sürekli ped değiştir üst baş değiştir yıldım evde yine neyse de dışarda rezalet.

Ne alakası var yaaa
Benim sütüm de hiç akmaz üzerimin ıslandığıni hiç bilmem ama oğlum kilo alıyor gayet de güzel kilo alımı kızım da masallah tombik tombikti ek bişey vermiyordum
Boşver kv sen bebek çektikçe geliyordur süt yutkunma sesini duyuyorsan sorun yok demektir

Beni rahatlattiniz kizlar

Yumurta da alerji yapabilir, ben de basladım bu hafta sut urunleri ve yulafı kestim yumurta da yemiyorum bana da yaramıyor midem hassas o yuzden yemiyorum, hayırlısı

Bizimki de her emmede kusuyor ama dikkat et direkt sütü agzından mı bırakıyor, ben dikkat ettim son yudumlarıını agzında biriktiriyor yutmuyor hosuna gidiyor herhalde tadı ya da bırakırken yutmayı mı unutuyor anlamıyorum annem dediktwn sonra ayıldım dikkat ettim agzında biraz oluuor onu bi akıtıyor sonra iki dk sonra pırt pırt agIndan iki kusmuk fırlatıyor ben de dik tutuyorum ya da acıyla ytaırıyorum olabildigince yuksek olsun diye ugrasıyorum ama sonraki kusmalar fazlalık daha sıvı cokelek değil sukur ki, o da reflu ve fazla emmeye baglı yorum
Doktor gelişene ve reflusu a
Rtmadan dik uyutmaya dikkat edin dedi, gunduz de pusetinde uyusun gece de reflu yatagını daha da dikleştirin dedi öyle yapıyoruz bakalım, gecer gider, abisi de reffluydu ama kusmuyodu bu sekilde, her cocuk farklı emdikten sonra alt değiştirince ayagını kadırır kaldırmaz kusar ayrıca ona da dikkat edin, bu kusmalar bu sekildeyse kiloyu fazla etkilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…