-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #31.781
2.ay aşıları beni de endişelendiriyo. 3 asi birden çok zorlamaz insallah. Sadece aşılar vurulurken ağlamaları bile mahvediyo insanıBizimki de çok tükürüklü; ama bence bizim durumumuzda reflünğn de etkisi var, emzik de salgıları arttırabiliyormuş.
Ben doğum sonrası vitaminime ve demire devam ediyorum, gerçi her gün hatırlayıp da içemiyorum genelde. Aşıda da çok şükür sıkıntı olmamamıştı bizde ateş falan yapmadı, haftaya 2. Ay aşısı var o biraz endişelendiriyor inşallah yine rahat atlatırız
O kadar iyi anlıyorum ki seni.. her yerim dökülüyor ruhen çöktüm. Çocuklu arkadaşlarıma anneliği çiçekli böcekli anlatıyordunuz hep, hiç de öyle değilmiş dedim. Allah’a çok şükür başka derdimiz olmasın gaz olsun ama uykusuzluk derdine çare olamamak çok zor..Kizlar evden kactim. Arabama bindim, biryerlerde durdum simdi. Bebegi annemle kaynanama biraktim.
Uykusuzum. Oglum surekli sancidan agliyor. Uyumuyor. Yemek yiyemiyorum, wc ye gidemiyorum, uyuyamiyorum. Hep kucagimda. Ama yine de sakinlesmiyor. Hep agliyor.
Allah bagislasinnÜçüncü cnm
Herseye dikkat ediyorum. Kabullendim. Bu bebek böyle. Kolik bebek yani. Ama dayanamadim bugun. Eve geri geldim simdi. Daha iyiyim. Ben ciktigimdan beri uyumus. Simsi yine uyandi. Ben gecip yatip uyuyacam. Geceye enerji depolamaliyim.Yediklerine cok dikkat et cnm gaz yapanlari yeme iyice kötü olur
Aynen. Sabir ve zaman. Baska care yok. Ilaclar, yediklerime dikkat etmeler. Surekli masaj, ayak hareketi. Ve hep kucagimda uyanik oldugu surece. Arabasi, salincagi, ana kucagi, besigi. Hicbirinde durmaz. Kucakta sussa neyse, kucakta da susmaz.O kadar iyi anlıyorum ki seni.. her yerim dökülüyor ruhen çöktüm. Çocuklu arkadaşlarıma anneliği çiçekli böcekli anlatıyordunuz hep, hiç de öyle değilmiş dedim. Allah’a çok şükür başka derdimiz olmasın gaz olsun ama uykusuzluk derdine çare olamamak çok zor..
sabır sabır sabır
Canım arada çık hava al insan evde sürekli kafayı yer. Allah sabır versin çok zor gerçekten insan diyecek bir şey bulamıyor. Sabırdan başka yapacak hiçbir şey yok malesef. Geçecek bu günler ❤Kizlar evden kactim. Arabama bindim, biryerlerde durdum simdi. Bebegi annemle kaynanama biraktim.
Uykusuzum. Oglum surekli sancidan agliyor. Uyumuyor. Yemek yiyemiyorum, wc ye gidemiyorum, uyuyamiyorum. Hep kucagimda. Ama yine de sakinlesmiyor. Hep agliyor.
Aslinda bebeğim kolik. Cok gazli bir bebek. Doktor bile karni cok şiş, ultrasound cekelim de emin olalım başka bir sorunu var mi yok mu dedi 1. Ay kontrolunde. Ceken doktor bile, cok cok gazli bir bebeğiniz var dedi hatta.Neyseki bırakabileceğin birileri varmış. Birazcık gazlı olunca bile ne kadar zor geliyor bize Allah kolaylık versin daha sık kaçsın kaçmalısın bence
Ilk kez bugun bunaldiğimi hissettim. Gercekten yordu beni kolik bebek.Canım arada çık hava al insan evde sürekli kafayı yer. Allah sabır versin çok zor gerçekten insan diyecek bir şey bulamıyor. Sabırdan başka yapacak hiçbir şey yok malesef. Geçecek bu günler ❤
Amin insallahCanım arada çık hava al insan evde sürekli kafayı yer. Allah sabır versin çok zor gerçekten insan diyecek bir şey bulamıyor. Sabırdan başka yapacak hiçbir şey yok malesef. Geçecek bu günler ❤
İyi bile sabretmişsin. Bence gün içinde çık 15 20dk hava al. İnsana o kadar iyi geliyoki. Ben dışarı çıkınca resmen yenileniyorum. Sizin bebis kaç günlükIlk kez bugun bunaldiğimi hissettim. Gercekten yordu beni kolik bebek.
Bugün 48 günlük oldu. Ne zaman azalacak bu sancılar dersin? Ilk oğlum prematüreydi. 30 haftalık doğdu, inan böyle sancılı bir bebek değildi.İyi bile sabretmişsin. Bence gün içinde çık 15 20dk hava al. İnsana o kadar iyi geliyoki. Ben dışarı çıkınca resmen yenileniyorum. Sizin bebis kaç günlük
Öyle deyip kendini suçlu hissetme kolay değil uykusuzluk yorgunluk sürekli ağlayan bi bebek hepimiz bunalıyoruz yoruluyoruz çok normal. İnşallah zamanla geçecek.Aslinda bebeğim kolik. Cok gazli bir bebek. Doktor bile karni cok şiş, ultrasound cekelim de emin olalım başka bir sorunu var mi yok mu dedi 1. Ay kontrolunde. Ceken doktor bile, cok cok gazli bir bebeğiniz var dedi hatta.
Kayınvalidem, ben dogum yaptigimdan beridir hemen hergun gelir. Evi temizler, camasirimi kurar, yemegimi pisirir. Annem de gelir gider o da destek verir. Oglumu bu hafta krese verdim yeniden. Annem gecen haftaya kadar, esas buyuk oglumla ilgileniyordu. Ben de hep bebege bakiyorum.
Sagolsun annem de kaynanam da. Sikayet etmeye hiç hakkım yok ama bir an bunaldım.
Amin, insallah gececek. beni anladığin için çoook teşekkür ederim.Öyle deyip kendini suçlu hissetme kolay değil uykusuzluk yorgunluk sürekli ağlayan bi bebek hepimiz bunalıyoruz yoruluyoruz çok normal. İnşallah zamanla geçecek.
Anladim cnm benim ilk bebis aynısıydi altida duzelmeye başladıHerseye dikkat ediyorum. Kabullendim. Bu bebek böyle. Kolik bebek yani. Ama dayanamadim bugun. Eve geri geldim simdi. Daha iyiyim. Ben ciktigimdan beri uyumus. Simsi yine uyandi. Ben gecip yatip uyuyacam. Geceye enerji depolamaliyim.
6 ya çok varAnladim cnm benim ilk bebis aynısıydi altida duzelmeye başladıbiraz sabir
Benim de ikinci bebekCümletensenin ilkmi
Allah bağışlasınBenim de ikinci bebek