- 23 Temmuz 2009
- 1.689
- 1.155
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #31.761
Ya bnmki de .ben diş çıkartırken böyle salyalanacaklar dye biliyordum.normal miymiş ?Kızlar bebekleriniz tükürük çıkarmaya başladı mı? Bizde kaç gündür baloncuk baloncuk tükürük var ve artık üstünü islatmaya başladı
Bizimde oldu canımbende karbonatlı suyla siliyorum ama tekrar oluyoKızlar bebişlerinizin dilinde pamukçuk oldu mu? Karbonatlı su ile hem göğsümü hem bebişimin dilini birkaç gün sildim ama geçmemiş.
Ben hamileyken kullandığıma devam ediyorumYa bnmki de .ben diş çıkartırken böyle salyalanacaklar dye biliyordum.normal miymiş ?Bir de uykuya dalmaları zorlaştı bebeğimin neden acaba?
Kızlar 1.ay aşısı olacağız yarın hepatit.bebekte ateş huysuzluk yapıyor mu?
Bir de doğumdan sonra vitamin kullnıyor musunuz? Hamileyken kullandığna devam eden var mı?
Valla bu işin sırrını cozdum ben.Aynen yaa hatta bazen patik de giydiriyorum yatarken. Kendim ne çorabı ne panduflarımı 46 gündür çıkarmıyorum. Ona rağmen gazlı çocuk. Hele 3 gündür aşırı kıvranıyor. Gaz damlasını mı değiştirsem acaba? Nurse harveys ve maflor kullanıyordum. Maflor 28 günlüktü şişesini attım. Nurse harveys devam.
Kaçinci bebeğin simdiki?Oyle bence cok hizli kilo aldi diger cocuklarim hep zayifti
Geçen gün osur osurdu bütün gün gaz krizi yaşamadık. Ama dün hiç gaz çıkarmadı alttan sadece emme sonrası üstten çıkardı. Akşamına gaz krizi yaşadık yineBenim esim de isyan ediyordu bir ara. Şimdi alıştık. Gazini falan çıkarıyor ama uyuyamıyor. Bizde babybjorn ana kucağı var onda iyi duruyor bazen de onda uyuyor. Fiyati çoktu ama bana akrabamdan geldi.
Hamilelikte kullandığım vitamine devam ediyorum ben. Aşıdan sonra da bi huysuzluk yaşamadık bizYa bnmki de .ben diş çıkartırken böyle salyalanacaklar dye biliyordum.normal miymiş ?Bir de uykuya dalmaları zorlaştı bebeğimin neden acaba?
Bir de doğumdan sonra vitamin kullnıyor musunuz? Hamileyken kullandığna devam eden var mı?
İkiniyor yani aglamiyor yaparken bende hep tereddüt ediyorum acaba ağrısı oluyor mu diye ama aglamiyor ve cıvık yapıyor sarı renk kakasıCok sancılı olmuyor mu haftada 1 olunca?
Ben günde bir fincan içiyorum canım etki etmedi çok şükürKizlar bebeğime iki gün önce Bebelac mama verdimgundeuc dört kez kaka yapan bebek iki gündür kaka yapmıyor ve dün geceden beri bölük borcukk uyuyor... Başım ağrıyor uykusuzluktan türk kahvesi içsem bebeği daha çok çıldırtır mi acaba
Aynı benimki de öyle... 6. Gün yapıyor genelde benimki... İçtiği sütler yanaklara bacaklara gitti tospigiminBenimkide haftada bir yapıyor doktor rutini bu dedi. Hatta bugün 6. Gün hala yapmadıyaparken sıvı yapıyor kabız değil bu yüzden zorlanmıyor
Anladim cnm. Cok iyi. Benim oglum gunde 4 kez falan yapar ama hep sancili. Kolik bebek cunkuİkiniyor yani aglamiyor yaparken bende hep tereddüt ediyorum acaba ağrısı oluyor mu diye ama aglamiyor ve cıvık yapıyor sarı renk kakası
Neyseki bırakabileceğin birileri varmış. Birazcık gazlı olunca bile ne kadar zor geliyor bize Allah kolaylık versin daha sık kaçsın kaçmalısın benceKizlar evden kactim. Arabama bindim, biryerlerde durdum simdi. Bebegi annemle kaynanama biraktim.
Uykusuzum. Oglum surekli sancidan agliyor. Uyumuyor. Yemek yiyemiyorum, wc ye gidemiyorum, uyuyamiyorum. Hep kucagimda. Ama yine de sakinlesmiyor. Hep agliyor.
Üçüncü cnmKaçinci bebeğin simdiki?
Canım ben bio natural in 3 numarasini aldım 1 numara sıkar kesinlikleİnşallah cnm ya.
Mamayla da büyür sağmakla da büyür .. şu insanlar..
Ayyy 14 aya kadar mıı sağdınçok zorr. Anneler cidden cennetlik. En azından annene sütü içiyor diye kendimi avutuyorum. Umarım bnmki sizinki kadar uzun sürmez
Süt sağmakta yıpratıcı hayat kalitemi baya düşürüuoır. Zaten berbat bir dönemden geçerken bir de bu süreç beni zorluyor. Danışman bulamadım olduğum şehirdeama araştırıyorum. Resmen iğreniyor gbi memeden bazende normal emiyor bazen silikon uçla..
Yaa inşallahgerçekten çok yoruldm canı isteyince silijon uçla da silikonsuz da emiyor. Ama biberon daha kolay. Nerdeyse 70 cc yi 1 dk da bitiirecek potansiyeli var. Biberon çektiğimiz an ağlıyor.yavaş içiremiyorumda
Eds yöntemini de denedm olmadı
Prima premium care 1 numara hem pişik yaptı hem de bacaklarını çok sıkıyor gevşek bağlasam belden açık kalıyor. Sleepy bio natural 1 numaraya geçtim o da aynı bacaklarda hep iz var. Yarın bunda bitecek sleepy 2 numaraya geçecğim. İnşallah sıkmaz yavrumu. Ben bu bez işini anlamdım cidden kg lara göre her ikisi de oluyor gibi ama gerçekte
Benimki de anneannem vefat ettiği için 20. Gün bırakıp gitmek zorunda kaldı. Tek başıma 0 tecrübe ve sezeryan ağrılarımla bebişimşe kaldım. Cidden 0 enerjim var her yerim ağrıyor zaten berbat bir dönemden geçiyorum. Zor cidden. Bu pandemiden dolayı Kimse de gelemeiyor yardıma şansımızasende boşver evet kırııcı ama kimseye muhtaç olmamak süper bir duygu tırnağın varsa başını kaşı hesabı.
Yediklerine cok dikkat et cnm gaz yapanlari yeme iyice kötü olurKizlar evden kactim. Arabama bindim, biryerlerde durdum simdi. Bebegi annemle kaynanama biraktim.
Uykusuzum. Oglum surekli sancidan agliyor. Uyumuyor. Yemek yiyemiyorum, wc ye gidemiyorum, uyuyamiyorum. Hep kucagimda. Ama yine de sakinlesmiyor. Hep agliyor.
Bizde var ne yapsak da geçmedi, sonra o pamukcuk mantarı popoya indi bağırsaklardan, poposu yara yara mantar oldu. 1aydan fazladır ilaç kullanıyoruz ama hala geçmedi, günde kaç kere karbonatlı suyla temizliyorum ağzına ilaç damlatıyorum bana mısın demiyor nasıl kurtulacağız bu illetten bilmiyorum. Ağız geçmedikçe popo da geçmiyor cünküKızlar bebişlerinizin dilinde pamukçuk oldu mu? Karbonatlı su ile hem göğsümü hem bebişimin dilini birkaç gün sildim ama geçmemiş.
Ben varim canim ve her defasinda ustune cikariyo atletleri cope atiyorum kendisinide hemen banyo yaptiriyorum.Bu arada beniö bebiş iki günde bir ucuncu gun kaka yapıyor iki haftadır, böyle olan var mı
Gelişim aşamalarına göre normalmis canım tükürük olayı. Tabi yine doktora sorulacaklar listeme yazdım :) 1.ay aşısı bizde yan etki yapmadı hiç. Ebemiz de yapmaz demişti ama yine de calpol bulundurduk evde. Vitaminlere ve demir ilacına devam edilmeliymis ama ben düzenli devam edemedim açıkçasıYa bnmki de .ben diş çıkartırken böyle salyalanacaklar dye biliyordum.normal miymiş ?Bir de uykuya dalmaları zorlaştı bebeğimin neden acaba?
Bizimki de çok tükürüklü; ama bence bizim durumumuzda reflünğn de etkisi var, emzik de salgıları arttırabiliyormuş.Ya bnmki de .ben diş çıkartırken böyle salyalanacaklar dye biliyordum.normal miymiş ?Bir de uykuya dalmaları zorlaştı bebeğimin neden acaba?