2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar bebekleriniz tükürük çıkarmaya başladı mı? Bizde kaç gündür baloncuk baloncuk tükürük var ve artık üstünü islatmaya başladı
Ya bnmki de .ben diş çıkartırken böyle salyalanacaklar dye biliyordum.normal miymiş ? Bir de uykuya dalmaları zorlaştı bebeğimin neden acaba?

Kızlar 1.ay aşısı olacağız yarın hepatit.bebekte ateş huysuzluk yapıyor mu?

Bir de doğumdan sonra vitamin kullnıyor musunuz? Hamileyken kullandığna devam eden var mı?

Ben hamileyken kullandığıma devam ediyorum

Valla bu işin sırrını cozdum ben.
Zaman ve sabır.

Kizlar bebeğime iki gün önce Bebelac mama verdimgundeuc dört kez kaka yapan bebek iki gündür kaka yapmıyorve dün geceden beri bölük borcukk uyuyor... Başım ağrıyor uykusuzluktantürk kahvesi içsem bebeği daha çok çıldırtır mi acaba

Benim esim de isyan ediyordu bir ara. Şimdi alıştık. Gazini falan çıkarıyor ama uyuyamıyor. Bizde babybjorn ana kucağı var onda iyi duruyor bazen de onda uyuyor. Fiyati çoktu ama bana akrabamdan geldi.
Geçen gün osur osurdu bütün gün gaz krizi yaşamadık. Ama dün hiç gaz çıkarmadı alttan sadece emme sonrası üstten çıkardı. Akşamına gaz krizi yaşadık yine
Hamilelikte kullandığım vitamine devam ediyorum ben. Aşıdan sonra da bi huysuzluk yaşamadık biz

Ben günde bir fincan içiyorum canım etki etmedi çok şükür

Neyseki bırakabileceğin birileri varmış. Birazcık gazlı olunca bile ne kadar zor geliyor bize Allah kolaylık versin daha sık kaçsın kaçmalısın bence

Canım ben bio natural in 3 numarasini aldım 1 numara sıkar kesinlikle

Yediklerine cok dikkat et cnm gaz yapanlari yeme iyice kötü olur

Kızlar bebişlerinizin dilinde pamukçuk oldu mu? Karbonatlı su ile hem göğsümü hem bebişimin dilini birkaç gün sildim ama geçmemiş.
Bizde var ne yapsak da geçmedi, sonra o pamukcuk mantarı popoya indi bağırsaklardan, poposu yara yara mantar oldu. 1aydan fazladır ilaç kullanıyoruz ama hala geçmedi, günde kaç kere karbonatlı suyla temizliyorum ağzına ilaç damlatıyorum bana mısın demiyor nasıl kurtulacağız bu illetten bilmiyorum. Ağız geçmedikçe popo da geçmiyor cünkü

Gelişim aşamalarına göre normalmis canım tükürük olayı. Tabi yine doktora sorulacaklar listeme yazdım :) 1.ay aşısı bizde yan etki yapmadı hiç. Ebemiz de yapmaz demişti ama yine de calpol bulundurduk evde. Vitaminlere ve demir ilacına devam edilmeliymis ama ben düzenli devam edemedim açıkçası

Bizimki de çok tükürüklü; ama bence bizim durumumuzda reflünğn de etkisi var, emzik de salgıları arttırabiliyormuş.
Ben doğum sonrası vitaminime ve demire devam ediyorum, gerçi her gün hatırlayıp da içemiyorum genelde. Aşıda da çok şükür sıkıntı olmamamıştı bizde ateş falan yapmadı, haftaya 2. Ay aşısı var o biraz endişelendiriyor inşallah yine rahat atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…