İnşallah cnm ya.
Mamayla da büyür sağmakla da büyür .. şu insanlar..
Ayyy 14 aya kadar mıı sağdın
çok zorr. Anneler cidden cennetlik.
En azından annene sütü içiyor diye kendimi avutuyorum. Umarım bnmki sizinki kadar uzun sürmez
Süt sağmakta yıpratıcı hayat kalitemi baya düşürüuoır. Zaten berbat bir dönemden geçerken bir de bu süreç beni zorluyor. Danışman bulamadım olduğum şehirde
ama araştırıyorum. Resmen iğreniyor gbi memeden
bazende normal emiyor bazen silikon uçla..
Yaa inşallah
gerçekten çok yoruldm canı isteyince silijon uçla da silikonsuz da emiyor. Ama biberon daha kolay. Nerdeyse 70 cc yi 1 dk da bitiirecek potansiyeli var. Biberon çektiğimiz an ağlıyor.yavaş içiremiyorumda
Eds yöntemini de denedm olmadı
Prima premium care 1 numara hem pişik yaptı hem de bacaklarını çok sıkıyor gevşek bağlasam belden açık kalıyor. Sleepy bio natural 1 numaraya geçtim o da aynı bacaklarda hep iz var. Yarın bunda bitecek sleepy 2 numaraya geçecğim. İnşallah sıkmaz yavrumu. Ben bu bez işini anlamdım cidden kg lara göre her ikisi de oluyor gibi ama gerçekte
Benimki de anneannem vefat ettiği için 20. Gün bırakıp gitmek zorunda kaldı. Tek başıma 0 tecrübe ve sezeryan ağrılarımla bebişimşe kaldım. Cidden 0 enerjim var her yerim ağrıyor zaten berbat bir dönemden geçiyorum. Zor cidden. Bu pandemiden dolayı Kimse de gelemeiyor yardıma şansımıza
sende boşver evet kırııcı ama kimseye muhtaç olmamak süper bir duygu
tırnağın varsa başını kaşı hesabı.