2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Corapla. Zaten gazlı bebek. Bir de corapsiz yatirsam nolur hic bilmem
Aynen yaa hatta bazen patik de giydiriyorum yatarken. Kendim ne çorabı ne panduflarımı 46 gündür çıkarmıyorum. Ona rağmen gazlı çocuk. Hele 3 gündür aşırı kıvranıyor. Gaz damlasını mı değiştirsem acaba? Nurse harveys ve maflor kullanıyordum. Maflor 28 günlüktü şişesini attım. Nurse harveys devam.

Ben de eşime baştan dedim hani çok mucize bir şey bekleme diye
Faydası oluyormu canım bende almayı düşünüyorum da kızıma mi alsam gaz damlası yoksa bunu alip kendim mi kullansam bilemedim
Vallahi bilmiyorum hem kızım gaz damlası kullanıyor hem ben bunu kullanıyorum. Rezene falan içiyorum ama yinede iki üç günde bir gaz krizimiz tutuyor. Ha belki bunları kullanmasam daha kötü olacak bilmiyorum açıkçası

Biz de coresatin pembe krem.aldik cnm. Insallah sadece ufak bir kizarikliktir

Evet ya her beslenmeden sonra bezde hem çiş hem kaka var.

Benim esim de isyan ediyordu bir ara. Şimdi alıştık. Gazini falan çıkarıyor ama uyuyamıyor. Bizde babybjorn ana kucağı var onda iyi duruyor bazen de onda uyuyor. Fiyati çoktu ama bana akrabamdan geldi.

Bizimki de çok kaka yapıyor ya oyuzden de çok fazla kilo almıyor diye düşünüyorum ben 25 günde 700 gr almıştı ilk ay

Oraya hiç girmeyelim çünkü hemşirelik 4.sınıfta okuyan kız kardeşim var ama gelmedi
Tam ihtiyacın olan kisiymis aslında. Bebek hemşireleri çok iyi oluyor, evde bir süre alistirana kadar kalıyor benim kuzenimin durumu iyi, ikizleri doğunca hemşire kaldı yanında. Yoksa bir de büyük oğlu var baş edemezdi...

Oyle bence cok hizli kilo aldi diger cocuklarim hep zayifti
Doğrudur kaliteli beslenme sütun yağını artırıyor. Ama bence hamilelikte alınan kilonun yani yağ depolarının da önemi var. Ayrıca bebeğin emme isteği çok etkiliyor. Aynı annenin bir bebeği çok kilo alırken diğeri daha az aliyor örneğin.

Bizimki de çok kaka yapıyor ya oyuzden de çok fazla kilo almıyor diye düşünüyorum ben 25 günde 700 gr almıştı ilk ay
Ohh ya yanlız değilmişim bizde de her bezde kaka var. Burda kızlar hep günde bi iki günde bi yazınca bi sorun mu var diye düşünüyodum. Bence kilo alımıyla çok ilgisi yok bu durumun çünkü benim bebeğim 1200 gr aldı ilk ay. Bu ay da hemen hemen o kadar aldı gibi.

Bend
Bende aldım da hiç bir işe yaramadı üstünde bile durmuyı geçen oyun halısı denedim daha erkenmiş az biyerlerde yatsın da bi uzanıyımm diye gözünün içine bakıyorum nafile kızım gibi 5 aydann sonra rahatlıcam geliba 69 günlüğüz bugün

Evet kilo alimi biraz genetik. Ama yine de doktorlar günde 5-6 dolu çişli bez olmalı diyor. Kaka bağırsak ile alakalı. Bazen haftada 1 yapan da oluyor, günde 6-7 yapan da oluyor.

Evet en büyük etken o. Hiçkimsenin sabr-ı da yok en ufak şey bana benimki erime batıyor 12 senedir prenses gnu hayatım varmis meğersem dur dur pandemiye deng geldi cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…