2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok teşekkür ederim inşallah. Bize de bu hafta için çarşamba demişlerdi. Tekrar arayalım o zaman gitmeden.

Cnm kıyamam bazen yakin hissettigin biri olur kiz kardeşin illa kan bagi gerekmez aslinda
Doğru Allah a şükür çok yakın dostlarım var ama kardeş gibi olmuyor elbette neyse nasip böyleymiş
Kızıma kız kardeş istedim ben eksikliğini çok hissetmiştim çünkü, kızım olsun diye çok dua ettim ama rabbim erkek evlat uygun gördu erkek oldu , inşallah kız kardeşi aratmaz ablasına

2 numara bende de iz yapıyor bayağı yeni aldım ama açmadım paketi market fişini atmadım değiştirmeyi düşünüyorum 3 e geçmenin zamanı geldi sanırım
Sleepy bio natural aldım 3 numara büyük gibi ama dün gece onu bağladım hiç sızma vs olmadı iz de olmadı ayrıca beğendim bezi tavsiye ederim

Tm cnm iki paket var bitcek mecbur fis yok

İnşallah cnm kardes candır benim bir kiz kardesim var ona bir sey olsa yarim insan olurum daha da fazla anlıyorum kuzum

1. Ay aşısı az da olsa huysuzluk yapmıştı yavrumda illa ki etkiliyor bebekleri 2. Ay aşı stresi bastı şimdi beni siz yaptırdınız mi?
Evet yaptırdık canım.1. Ay bizde de akşam biraz huysuzluk yapmıştı. 2.ay da gündüz uyku yaptı.akşam baya huysuzluk yaptı.hep inledi yavrum ıh ıh diye.

Bunda gecikme oldugi zaman diger aşılarda gec oluyo sadece .
Ikinci ay aşısı belirli günlerde yapiliyo genelde canm bizim burda cuma gunudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…