- 29 Ağustos 2019
- 658
- 578
- 38
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #31.701
Keşke bir tane kız kardeşim olsaydıCnn oluyor bazen öyle benimki de sıkıntılı bu ara herkesin bir derdi var. En iyisi kabullenmek. Ama işin kötü tarafı pandemide yardımcı da alamıyorsun. Keşke birkaç tane hayırlı kız kardeş olsaydi
Cnm kıyamam bazen yakin hissettigin biri olur kiz kardeşin illa kan bagi gerekmez aslindaKeşke bir tane kız kardeşim olsaydı
Insallah boyu uzamis, kilo da almistir..Cnm benim bebegim de 1.260 gr almisti gecen ay bakalim seninki nasıl aynıdır benimki gibi belki
Çok teşekkür ederim inşallah. Bize de bu hafta için çarşamba demişlerdi. Tekrar arayalım o zaman gitmeden.Geçmiş olsun inşallah yakınlarınız da kolay atlatır. Aşılar için de eğer sağlık ocağında yaptırıyorsanız bir arayın bence, bize ikinci ay aşıları sadece çarşamba günü geliyor dediler, sizde de öyle bir durum var mı öğrenin bence
Doğru Allah a şükür çok yakın dostlarım var ama kardeş gibi olmuyor elbette neyse nasip böyleymişCnm kıyamam bazen yakin hissettigin biri olur kiz kardeşin illa kan bagi gerekmez aslinda
2 numara bende de iz yapıyor bayağı yeni aldım ama açmadım paketi market fişini atmadım değiştirmeyi düşünüyorum 3 e geçmenin zamanı geldi sanırımSizmiyomu
1. Ay aşısı az da olsa huysuzluk yapmıştı yavrumda illa ki etkiliyor bebekleri 2. Ay aşı stresi bastı şimdi beni siz yaptırdınız mi?Kızlar 2. Ay aşı sizde nasıl etki yaptı?
Ben son kontrolden önce denemiştim onuKızlar ben tartıya bı tek başına bide bebişle çıkıyorum aradaki farkı çıkartıyorum oğlumun kilosu aşağı yukarı dogrudur demi
Tm cnm2 numara bende de iz yapıyor bayağı yeni aldım ama açmadım paketi market fişini atmadım değiştirmeyi düşünüyorum 3 e geçmenin zamanı geldi sanırım
Sleepy bio natural aldım 3 numara büyük gibi ama dün gece onu bağladım hiç sızma vs olmadı iz de olmadı ayrıca beğendim bezi tavsiye ederim
İnşallah cnm kardes candır benim bir kiz kardesim var ona bir sey olsa yarim insan olurum daha da fazla anlıyorum kuzumDoğru Allah a şükür çok yakın dostlarım var ama kardeş gibi olmuyor elbette neyse nasip böyleymiş
Kızıma kız kardeş istedim ben eksikliğini çok hissetmiştim çünkü, kızım olsun diye çok dua ettim ama rabbim erkek evlat uygun gördu erkek oldu , inşallah kız kardeşi aratmaz ablasına
Almistir annesi sen iyi beslenInsallah boyu uzamis, kilo da almistir..
Ben de böyle yapıyorumKızlar ben tartıya bı tek başına bide bebişle çıkıyorum aradaki farkı çıkartıyorum oğlumun kilosu aşağı yukarı dogrudur demi
Evet yaptırdık canım.1. Ay bizde de akşam biraz huysuzluk yapmıştı. 2.ay da gündüz uyku yaptı.akşam baya huysuzluk yaptı.hep inledi yavrum ıh ıh diye.1. Ay aşısı az da olsa huysuzluk yapmıştı yavrumda illa ki etkiliyor bebekleri 2. Ay aşı stresi bastı şimdi beni siz yaptırdınız mi?
Bunda gecikme oldugi zaman diger aşılarda gec oluyo sadece .Allah razı olsun kızlar. Sonuç çıkana kadar öldüm öldüm dirildim. Çok şükür negatif çıktı en azından bi süre tek maskeyle idare edebilirim
İkinci ay aşıları için 10 gün geç gitsek sorun olmaz heralde bi fikri olan var mı?
Tükrük çıkarırken dudaklarını da ördek gibi uzatıyo öne doğruKızlar bebekleriniz tükürük çıkarmaya başladı mı? Bizde kaç gündür baloncuk baloncuk tükürük var ve artık üstünü islatmaya başladı
Of eveet insanın yiyesi geliyoTükrük çıkarırken dudaklarını da ördek gibi uzatıyo öne doğru