- 22 Ağustos 2014
- 606
- 467
- 43
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #31.721
Gecmiş olsun negatif cıktıgını da okudum, gözünaydın mı denir bilemedim. Farklı bişey sormak istiyorum hangi ilde ve nasıl mutasyon oldugunu anlamıslarBu hafta aşıya kontrole gitmeye hazırlanırken covid karantinasına girdikeniştem yiğenlerim pozitifmiş bide mutasyonlu virüsmüş pek belirtileri olmadığı halde onları hastaneye kaldırdılar. Daha hafif geçiliyomuş ama daha kolay bulaşıyomuş. Bugün test yaptırdım korkuyla bekliyorum. Evde çift maske gece gündüz ne zormuş. Dua edin bişey çıkmaz inşallah
Kaşların arasında o seyi ben de internetten şimdi makale okurken gördüm, 4,5. Aylarda geciyormus. Sivilce tarzı seylerin bir cok sebebi olabilir senin kuklandıgın ilaç bile yapabilir hormon olabilir sıcaklıktan olabilir alerji toz akar hayvan olabilir, deneyerek annlayacaksın once sıcaklıgı azaltmalıyız bunu yapamıyorum işte alerjiden de olsa sıcaklık tetikliyomusDoktora götürdüm, kakasının da fotoğrafını gösterdim, normal dedi. Yüzünden sivilce tarzı bir şeyler çıkınca başka doktora götürdüm o da olabilir dedi. Ama benimkinin kaşlarının olduğu yerde de egzama gibi bir şey var. Yine kafam karıştıBir de benimki her beslenmede nerdeyse kaka yapıyor, sizinkiler de öyle mi kızlar?
Hem ileri geri hem sağ sol canım. Dediğin gibi sallayıp uyutsun da nasıl yaparsa yapsınBenzeri canım ama gayet memnunum ben bu sağ sola doğru sallanıyo sanırsam bizimki ileri geri şeklinde ama sonuçta sallıyomu sallıyo yaniivalla benimde ayaklarım kopuyo çünkü sallamaktan kolda dayanmıyo dediğin gibi
ben kullanıyorummmKızlar bu damlayı deneyen varmı?
benim de öyle. Günde iki kereydi şimdi 2-3 günde bire düştüBu arada beniö bebiş iki günde bir ucuncu gun kaka yapıyor iki haftadır, böyle olan var mı
Ankaradayız. Bildiğim kadarıyla mutasyonlu virüsün RNA dizilimimde farklılık oluyo. Yani öyle belirtilerden falan değil alınan örnek üzerinde yapılan test sonucu anlaşılan bi durum.Gecmiş olsun negatif cıktıgını da okudum, gözünaydın mı denir bilemedim. Farklı bişey sormak istiyorum hangi ilde ve nasıl mutasyon oldugunu anlamıslar
Ben çorapla yatırıyorum. Ama şuan kendimden düşününce çok rahatsız edici geldiBebeklerinizi geceleri çorapla mi yatiriyosunuz kızlar yoksa çorapsız mı
Corapla. Zaten gazlı bebek. Bir de corapsiz yatirsam nolur hic bilmemBebeklerinizi geceleri çorapla mi yatiriyosunuz kızlar yoksa çorapsız mı
Aynen valla gece gece öyle düşündüm ben deBen çorapla yatırıyorum. Ama şuan kendimden düşününce çok rahatsız edici geldi
Haklısın canım. En iyisi çorapla devamCorapla. Zaten gazlı bebek. Bir de corapsiz yatirsam nolur hic bilmem
Benim oğlum hala haftada bir yapıyor doktor normal demişti sıvı yapıyor yaptığı zaman daBu arada beniö bebiş iki günde bir ucuncu gun kaka yapıyor iki haftadır, böyle olan var mı
Evet çıkartıyorKızlar bebekleriniz tükürük çıkarmaya başladı mı? Bizde kaç gündür baloncuk baloncuk tükürük var ve artık üstünü islatmaya başladı
Cok sancılı olmuyor mu haftada 1 olunca?Benim oğlum hala haftada bir yapıyor doktor normal demişti sıvı yapıyor yaptığı zaman da
Evet çıkartıyor
Evt 2 saati aştık. Şu an babası aldı.Gece uyanık olanlara selam olsun
Benimkide haftada bir yapıyor doktor rutini bu dedi. Hatta bugün 6. Gün hala yapmadıCok sancılı olmuyor mu haftada 1 olunca?
Benim ilk kızım da bu gaz meselesi yuzunden beslenecek kadar ememiyordu en sonunda da bırakmıştı. Nerdeyse 20 günden 14 aya kadar sagarak besledim. O kadar yıpratıcı bir süreç ki seni çok iyi anlıyorum. Bir yere çıkacak olsan sıkıntı, misafir gelse odaya gidip süt sağman gerekiyor falan. Yıka, steril et ayrı zor. Analık gerçekten en zor meslek. Allah yardımcın olsun canım, ben 5.5 ay yani dış çıkarıp da gogsumu isirana kadar her seferinde yine de emzirmeye uğraştım. Ememiyor, beni istemiyor diye çok ağladım ama çok şükür bir şekilde büyüdü, koca kız oldu. Biz anneyiz, sen de pes etme, emzirmeye yine de uğraş ama olmazsa da kendini yıpratma, yalnız değilsin bu konuda. Ayrıca zaman geçip gidince iyi ki sütüm varken pes etmemisim diyeceksinayrica sagarak çocuk mu büyütülür diye çok dediler ama mecbur kalinca büyüyor valla
Yaa inşallahBende de göğsümü almaya başladığında öyle çok aktif emmiyordu; hatta emmeye başladığı hafta kilo kaybetti sütüm olmasına rağmen, bir müddet daha emzirdikten sonra sağdıklarımı da verdim de öyle toparladık. O yüzden her pozisyonda deneyin siz, bizimki de çok kavga ediyordu, ayakta emziriyordum mesela, annem bebeğimi tutuyordu öyle daha rahat almıştı en başta. Sizin anladığım kadarıyla sütünüz de fazla, o da bebeği rahatsız ediyor olabilir, göğsünüzü vermeden elle falan biraz sağıp yumuşatırsanız da faydası olabilir inşallah. Ben iki hafta kadar emzir-sağ-sağdıklarını besle yaptım o yüzden sağımın ne kadar zor olduğunu anlıyorum, bir an önce inşallah bebeğiniz emmeye başlar da sağımdan kurtulursunuz
Biz 37 günlük olduk. 2 no prima premium kullanıyorum. Sleepy de var evde 3 no büyük geldi. Ben 1-2-3 numaralardan ucuz bulduğumda almıştım hep. 1 numara bitti artık almam. 2 no'ya bir süre devam ederiz. 4-8 kg yazıyor üstünde
Prima premium care 1 numara hem pişik yaptı hem de bacaklarını çok sıkıyor gevşek bağlasam belden açık kalıyor. Sleepy bio natural 1 numaraya geçtim o da aynı bacaklarda hep iz var. Yarın bunda bitecek sleepy 2 numaraya geçecğim. İnşallah sıkmaz yavrumu. Ben bu bez işini anlamdım cidden kg lara göre her ikisi de oluyor gibi ama gerçekteKizlar slepy 2 kullaniyorum bes kilo ama bacaklara lastik oturuyo baya siz kac kullaniyorsunuz
Benimki de anneannem vefat ettiği için 20. Gün bırakıp gitmek zorunda kaldı. Tek başıma 0 tecrübe ve sezeryan ağrılarımla bebişimşe kaldım. Cidden 0 enerjim var her yerim ağrıyor zaten berbat bir dönemden geçiyorum. Zor cidden. Bu pandemiden dolayı Kimse de gelemeiyor yardıma şansımızaBöyle anneleri duyunca çok özeniyorum. Benimki doğumdan 1 hafta sonra bırakıp giderken koca kadın oldun ağlama bakarsın sen bebeğe dediO sözler ömür boyu içimden gitmeyecek galiba...
Ya benm eşimde uyuyarak çocuk bakıyor..normalde de uykucuydu. Ama gazını çıkar diye veriyorum iki pıt pıt bakıyorum uyumul oğlanın sizinki gibi gözleri açıkAynen canım karanlıkta bir bakıyorum iki tane göz fıldır fıldır bakınıyo bazen gece sütüm az olunca mama yapmaya gidiyorum eşimi uyandırıyorum baksın die ona bi geliyorum kafasını koymuş beşiğin yanına pışpışlıyo ama kendi uyumuş bizimkide keyif yapıyo beşiğinde
Bizde 4 moms var eşime zorla aldırmıştım ve o kdar para verdiği için baya söylenmiş. Oğlum da üstünde dursun diye dua etmiştim.Arkadaşlar bundan veya bu tarz bir şey alan var mı? İşe yarıyor mu? Almayı düşünüyorum da
Sleepy biraz kucuk bir bez iki birden cok iyi tabi bitince üçe gecicem alti kilo üç rahat olur sanirimİnşallah cnm ya.
Mamayla da büyür sağmakla da büyür .. şu insanlar..
Ayyy 14 aya kadar mıı sağdınçok zorr. Anneler cidden cennetlik. En azından annene sütü içiyor diye kendimi avutuyorum. Umarım bnmki sizinki kadar uzun sürmez
Süt sağmakta yıpratıcı hayat kalitemi baya düşürüuoır. Zaten berbat bir dönemden geçerken bir de bu süreç beni zorluyor. Danışman bulamadım olduğum şehirdeama araştırıyorum. Resmen iğreniyor gbi memeden bazende normal emiyor bazen silikon uçla..
Yaa inşallahgerçekten çok yoruldm canı isteyince silijon uçla da silikonsuz da emiyor. Ama biberon daha kolay. Nerdeyse 70 cc yi 1 dk da bitiirecek potansiyeli var. Biberon çektiğimiz an ağlıyor.yavaş içiremiyorumda
Eds yöntemini de denedm olmadı
Prima premium care 1 numara hem pişik yaptı hem de bacaklarını çok sıkıyor gevşek bağlasam belden açık kalıyor. Sleepy bio natural 1 numaraya geçtim o da aynı bacaklarda hep iz var. Yarın bunda bitecek sleepy 2 numaraya geçecğim. İnşallah sıkmaz yavrumu. Ben bu bez işini anlamdım cidden kg lara göre her ikisi de oluyor gibi ama gerçekte
Benimki de anneannem vefat ettiği için 20. Gün bırakıp gitmek zorunda kaldı. Tek başıma 0 tecrübe ve sezeryan ağrılarımla bebişimşe kaldım. Cidden 0 enerjim var her yerim ağrıyor zaten berbat bir dönemden geçiyorum. Zor cidden. Bu pandemiden dolayı Kimse de gelemeiyor yardıma şansımızasende boşver evet kırııcı ama kimseye muhtaç olmamak süper bir duygu tırnağın varsa başını kaşı hesabı.
Cnm ben hep yemeklere kemik suyu katiyorum bebegim bence ondan kilo aldi
Yazik kıyamamEvet yaptırdık canım.1. Ay bizde de akşam biraz huysuzluk yapmıştı. 2.ay da gündüz uyku yaptı.akşam baya huysuzluk yaptı.hep inledi yavrum ıh ıh diye.