2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Gecmiş olsun negatif cıktıgını da okudum, gözünaydın mı denir bilemedim. Farklı bişey sormak istiyorum hangi ilde ve nasıl mutasyon oldugunu anlamıslar

Kaşların arasında o seyi ben de internetten şimdi makale okurken gördüm, 4,5. Aylarda geciyormus. Sivilce tarzı seylerin bir cok sebebi olabilir senin kuklandıgın ilaç bile yapabilir hormon olabilir sıcaklıktan olabilir alerji toz akar hayvan olabilir, deneyerek annlayacaksın once sıcaklıgı azaltmalıyız bunu yapamıyorum işte alerjiden de olsa sıcaklık tetikliyomus

Hem ileri geri hem sağ sol canım. Dediğin gibi sallayıp uyutsun da nasıl yaparsa yapsın
Kızlar bu damlayı deneyen varmı?
ben kullanıyorummm
Bu arada beniö bebiş iki günde bir ucuncu gun kaka yapıyor iki haftadır, böyle olan var mı
benim de öyle. Günde iki kereydi şimdi 2-3 günde bire düştü

Gecmiş olsun negatif cıktıgını da okudum, gözünaydın mı denir bilemedim. Farklı bişey sormak istiyorum hangi ilde ve nasıl mutasyon oldugunu anlamıslar
Ankaradayız. Bildiğim kadarıyla mutasyonlu virüsün RNA dizilimimde farklılık oluyo. Yani öyle belirtilerden falan değil alınan örnek üzerinde yapılan test sonucu anlaşılan bi durum.

Ben çorapla yatırıyorum. Ama şuan kendimden düşününce çok rahatsız edici geldi
Aynen valla gece gece öyle düşündüm ben de bütün gün çorabın içinde yavrum, ama üşür gazi çok olur diye cesaret edemem yine de sanırım
Corapla. Zaten gazlı bebek. Bir de corapsiz yatirsam nolur hic bilmem
Haklısın canım. En iyisi çorapla devam

Bu arada beniö bebiş iki günde bir ucuncu gun kaka yapıyor iki haftadır, böyle olan var mı
Benim oğlum hala haftada bir yapıyor doktor normal demişti sıvı yapıyor yaptığı zaman da
Kızlar bebekleriniz tükürük çıkarmaya başladı mı? Bizde kaç gündür baloncuk baloncuk tükürük var ve artık üstünü islatmaya başladı
Evet çıkartıyor

İnşallah cnm ya.
Mamayla da büyür sağmakla da büyür .. şu insanlar..
Ayyy 14 aya kadar mıı sağdın çok zorr. Anneler cidden cennetlik. En azından annene sütü içiyor diye kendimi avutuyorum. Umarım bnmki sizinki kadar uzun sürmez
Süt sağmakta yıpratıcı hayat kalitemi baya düşürüuoır. Zaten berbat bir dönemden geçerken bir de bu süreç beni zorluyor. Danışman bulamadım olduğum şehirde ama araştırıyorum. Resmen iğreniyor gbi memeden bazende normal emiyor bazen silikon uçla..
Yaa inşallah gerçekten çok yoruldm canı isteyince silijon uçla da silikonsuz da emiyor. Ama biberon daha kolay. Nerdeyse 70 cc yi 1 dk da bitiirecek potansiyeli var. Biberon çektiğimiz an ağlıyor.yavaş içiremiyorumda
Eds yöntemini de denedm olmadı

Kizlar slepy 2 kullaniyorum bes kilo ama bacaklara lastik oturuyo baya siz kac kullaniyorsunuz
Prima premium care 1 numara hem pişik yaptı hem de bacaklarını çok sıkıyor gevşek bağlasam belden açık kalıyor. Sleepy bio natural 1 numaraya geçtim o da aynı bacaklarda hep iz var. Yarın bunda bitecek sleepy 2 numaraya geçecğim. İnşallah sıkmaz yavrumu. Ben bu bez işini anlamdım cidden kg lara göre her ikisi de oluyor gibi ama gerçekte
Böyle anneleri duyunca çok özeniyorum. Benimki doğumdan 1 hafta sonra bırakıp giderken koca kadın oldun ağlama bakarsın sen bebeğe dedi O sözler ömür boyu içimden gitmeyecek galiba...
Benimki de anneannem vefat ettiği için 20. Gün bırakıp gitmek zorunda kaldı. Tek başıma 0 tecrübe ve sezeryan ağrılarımla bebişimşe kaldım. Cidden 0 enerjim var her yerim ağrıyor zaten berbat bir dönemden geçiyorum. Zor cidden. Bu pandemiden dolayı Kimse de gelemeiyor yardıma şansımıza sende boşver evet kırııcı ama kimseye muhtaç olmamak süper bir duygu tırnağın varsa başını kaşı hesabı.

Ya benm eşimde uyuyarak çocuk bakıyor..normalde de uykucuydu. Ama gazını çıkar diye veriyorum iki pıt pıt bakıyorum uyumul oğlanın sizinki gibi gözleri açık gece ben süt sağarken uyut yatağa koy diyorum bizimki uyu muş oğlan yine uyanık.deliriyorum ben ya. Kucağında bi canvar hem de kendi canı düşürecek edecek diye aklım çıkıyor
Başlıyorum söylenmeye ztn aramız berbat iyice nefret ediyorum
Arkadaşlar bundan veya bu tarz bir şey alan var mı? İşe yarıyor mu? Almayı düşünüyorum da
Bizde 4 moms var eşime zorla aldırmıştım ve o kdar para verdiği için baya söylenmiş. Oğlum da üstünde dursun diye dua etmiştim.
Şöyle söyleyim muhteşem hayat kurtarıcı bi şey değil. Bazen keyfi isterse 2-3 saat duruyor ve ohh beee diyorusn bazende bıraktığın an çığlığı basıyor
Tabi eşim çocuk ağlasa da koyuyor üstüne sırf aldı diye
Yani uygun fiyatlısından alınmalı bence.ama alacksanız bir an önce alın 6 aydan sonra kullanılmıyor genelde.

Sleepy biraz kucuk bir bez iki birden cok iyi tabi bitince üçe gecicem alti kilo üç rahat olur sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…