-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #31.681
Kac kilo bebis bende iki paket aldimBenimkininde lastik izleri cikiyo bi paket kaldi benmkisi bitse 3e gececem
Var cnm. Adet gormus gibi elim ayagim kesik
Cnm ahrin varmi
Oyle mi? Anladim cnm. Super sevindim. Ilk ay oglum 1250 gr almisti. Bu ay nasil gittik bilmiyorum ve kestiremiyorum. Cok sancili bir bebek oldugu icin sutu agzina alana kadar basliyor sancilanmaya.ve bitirmekte zorlaniyor sutu, cogu zaman da bitiremiyorCnm 750 gr almis masallah 15 gunde rahatsiz diye gittik cok yediriyon ondan dedi daha 15 gun var almasin dedi doktor hazmetmiyor dedi ben her agladiginda emziriyom normali 700 gr yeterli bir ayda dedi doktor
Kilosunu bilmiyom canm 1 aylik aşısını yaptigimda 4 kiloydu yani iki hafta önceKac kilo bebis bende iki paket aldim
Tmm cnm yaziyorumCnm ozelden yazarmisin birsey sorucam ozelden nasıl yazicam bulamadım
Inşallah iyileşecek çocuğumCanim ben anestezi teknisyeniyim kisa bir sure gecici gorevle baska bir hastanenin ortepedi ameliyathanesinde calistim orda genelde bandajla duzeldigini erken yasta tespitin onemli oldugunu soyluyorlardi ameliyat olanlar bana rast gelenler 7 yas ustu cocuklardi genel olarak iyilesiyorlar allah korktuguna ugratmasin
Canim.750 gr bebek ameliyat oluyor sag salim cikiyor bunlarla doldurma kafani iyi dusun iyi olsunInşallah iyileşecek çocuğumbiz de bi profesöre gösterdik iyilesmezse ameliyat dedi başka bir doktor 5 kg çocuk anesteziyi kaldiramiyabilir dedi ileri derece olduğu söylendi üniversite hastanesine goturcez bu hafta güzel haberler duymaya umutlanmaya çok ihtiyacım var
Inşallah iyi olacak çok sagolunCanim.750 gr bebek ameliyat oluyor sag salim cikiyor bunlarla doldurma kafani iyi dusun iyi olsun
Artık kol dayanmıyor ayaklarım koptu kucakta gezdirmekten. Ne kadar kullansam kârdır diye düşünüyorumAlmayı düşündüm bundan ama 9 kiloya kadar sanırım kullanılıyor az kullanırım gibi geldi. Baştan almadığıma pişman oldum.
E bebekte indirim oluyor bazen 1200 e düşmüştü almak istersen. Ayrıca 2. El temiz olanlar da var çok kullanılmayacağı için tercih edebilirsin
Aynısı mı var? Memnunsun anladığım kadarıyla. Biz de aldık gitti valla inşallah bizimki de sever. Gece gündüz indirmemeyi planlıyorumBizde var canım gündüz onda uyuyo ayarlıyorum onu bide ninni açıyorum ondan sallana sallana uyuyo valla
İnşallah bizde memnun kalırız az para değil sonuçtaKardeşim aldı onların çok işine yaradi...
Valla alerji çok alengirli bir konu, sadece bir kez mukus gördüyseniz ve devam etmezse belki de alerji değildir veya farklı bir şey yemiş olabilirsiniz. Takip etmek gerekirBenim oğlumun cildi de atopik dermatit, ben gibi. Ama bu sabah kakada mukus da gördümeğer ki alerji olsa doğduğundan beri hep böyle olmaz mıydı? Yoksa sonradan çıkabilir mi biliyo musunuz hiç
Şu an biraz büyük gibi; ama 2 numara da çok iz bırakıyordu artık, bebeğim rahatsız oluyordur diye düşünüp geçtimÜç buyuk gelmiyormu cnm
Valla benim kız yatakta tablet izliyodu oğlumu duş aldırdım mama yedirdim bayadır uyku var zaten akşam üstü hiç uyumuyor mama içerken uyudu emziği tıktım yatırdım kızıma uyanırsa beşiği sallada bide ben duş alıyım dedim duş aldım 2 banyo temizledim ev süpürdüm silicem şimdi ben şokHatta erken ve kolay uyuyunca bi bocaliyoruz bizbu kezde bizim uykumuz gelmiyor
Rabbim yardımcın olsun inşallah ikikez pozotiflerle bir araya gelmistim malesef bilmediğim icin hemde çocuklarım da cnm bize gecmedi şükür icini ferah tut gecmemistir belki sutun icin sabirli ol sonucta olana ölene çare yok olmadan olmuşu yaşama lütfen Allah büyük
Allah razı olsun kızlar. Sonuç çıkana kadar öldüm öldüm dirildim. Çok şükür negatif çıktı en azından bi süre tek maskeyle idare edebilirimÜzülme lütfen inşallah Allahın izniyle negatif çıkar sonucun yakınlarında en hafif şekilde atlatır inşallah aminn
hamileyken bu kadar korkmuyordumm şimdi çok korkuyorum bende inşallah negatif çıkar canımBu hafta aşıya kontrole gitmeye hazırlanırken covid karantinasına girdikeniştem yiğenlerim pozitifmiş bide mutasyonlu virüsmüş pek belirtileri olmadığı halde onları hastaneye kaldırdılar. Daha hafif geçiliyomuş ama daha kolay bulaşıyomuş. Bugün test yaptırdım korkuyla bekliyorum. Evde çift maske gece gündüz ne zormuş. Dua edin bişey çıkmaz inşallah
Geçmiş olsun inşallah yakınlarınız da kolay atlatır. Aşılar için de eğer sağlık ocağında yaptırıyorsanız bir arayın bence, bize ikinci ay aşıları sadece çarşamba günü geliyor dediler, sizde de öyle bir durum var mı öğrenin benceAllah razı olsun kızlar. Sonuç çıkana kadar öldüm öldüm dirildim. Çok şükür negatif çıktı en azından bi süre tek maskeyle idare edebilirim
İkinci ay aşıları için 10 gün geç gitsek sorun olmaz heralde bi fikri olan var mı?
Hadi gözün aydın canım benimAllah razı olsun kızlar. Sonuç çıkana kadar öldüm öldüm dirildim. Çok şükür negatif çıktı en azından bi süre tek maskeyle idare edebilirim
İkinci ay aşıları için 10 gün geç gitsek sorun olmaz heralde bi fikri olan var mı?
SizmiyomuŞu an biraz büyük gibi; ama 2 numara da çok iz bırakıyordu artık, bebeğim rahatsız oluyordur diye düşünüp geçtim
Oyle mi? Anladim cnm. Super sevindim. Ilk ay oglum 1250 gr almisti. Bu ay nasil gittik bilmiyorum ve kestiremiyorum. Cok sancili bir bebek oldugu icin sutu agzina alana kadar basliyor sancilanmaya.ve bitirmekte zorlaniyor sutu, cogu zaman da bitiremiyor
Benzeri canım ama gayet memnunum ben bu sağ sola doğru sallanıyo sanırsam bizimki ileri geri şeklinde ama sonuçta sallıyomu sallıyo yaniiArtık kol dayanmıyor ayaklarım koptu kucakta gezdirmekten. Ne kadar kullansam kârdır diye düşünüyorum
Aynısı mı var? Memnunsun anladığım kadarıyla. Biz de aldık gitti valla inşallah bizimki de sever. Gece gündüz indirmemeyi planlıyorum
İnşallah bizde memnun kalırız az para değil sonuçta