- 29 Ağustos 2019
- 658
- 578
- 38
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #31.741
Faydası oluyormu canım bende almayı düşünüyorum da kızıma mi alsam gaz damlası yoksa bunu alip kendim mi kullansam bilemedimben kullanıyorummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Faydası oluyormu canım bende almayı düşünüyorum da kızıma mi alsam gaz damlası yoksa bunu alip kendim mi kullansam bilemedimben kullanıyorummm
Anladim cnmBenimkide haftada bir yapıyor doktor rutini bu dedi. Hatta bugün 6. Gün hala yapmadıyaparken sıvı yapıyor kabız değil bu yüzden zorlanmıyor
Sütün kalitesini artirdi yani..Cnm ben hep yemeklere kemik suyu katiyorum bebegim bence ondan kilo aldi
Sütün kalitesini artirdi yani..
Aynen yaa hatta bazen patik de giydiriyorum yatarken. Kendim ne çorabı ne panduflarımı 46 gündür çıkarmıyorum. Ona rağmen gazlı çocuk. Hele 3 gündür aşırı kıvranıyor. Gaz damlasını mı değiştirsem acaba? Nurse harveys ve maflor kullanıyordum. Maflor 28 günlüktü şişesini attım. Nurse harveys devam.Corapla. Zaten gazlı bebek. Bir de corapsiz yatirsam nolur hic bilmem
Ben de eşime baştan dedim hani çok mucize bir şey bekleme diyeYa benm eşimde uyuyarak çocuk bakıyor..normalde de uykucuydu. Ama gazını çıkar diye veriyorum iki pıt pıt bakıyorum uyumul oğlanın sizinki gibi gözleri açık gece ben süt sağarken uyut yatağa koy diyorum bizimki uyu muş oğlan yine uyanık.deliriyorum ben ya. Kucağında bi canvar hem de kendi canı düşürecek edecek diye aklım çıkıyor
Başlıyorum söylenmeye ztn aramız berbat iyice nefret ediyorum
Bizde 4 moms var eşime zorla aldırmıştım ve o kdar para verdiği için baya söylenmiş. Oğlum da üstünde dursun diye dua etmiştim.
Şöyle söyleyim muhteşem hayat kurtarıcı bi şey değil. Bazen keyfi isterse 2-3 saat duruyor ve ohh beee diyorusn bazende bıraktığın an çığlığı basıyor
Tabi eşim çocuk ağlasa da koyuyor üstüne sırf aldı diye
Yani uygun fiyatlısından alınmalı bence.ama alacksanız bir an önce alın 6 aydan sonra kullanılmıyor genelde.
Vallahi bilmiyorum hem kızım gaz damlası kullanıyor hem ben bunu kullanıyorum. Rezene falan içiyorum ama yinede iki üç günde bir gaz krizimiz tutuyor. Ha belki bunları kullanmasam daha kötü olacak bilmiyorum açıkçasıFaydası oluyormu canım bende almayı düşünüyorum da kızıma mi alsam gaz damlası yoksa bunu alip kendim mi kullansam bilemedim
Biz de coresatin pembe krem.aldik cnm. Insallah sadece ufak bir kizarikliktirKaşların arasında kızarıklık bizde de var. Ama kakasında bir problem yok, ben de bu hafta kontrolünde soracaktım. Gerçi eşimin de egzama şikayeti var belki genetiktir diye endişelenmiyordum, nemlendirici sürüyorum hep
Evet ya her beslenmeden sonra bezde hem çiş hem kaka var.Doktora götürdüm, kakasının da fotoğrafını gösterdim, normal dedi. Yüzünden sivilce tarzı bir şeyler çıkınca başka doktora götürdüm o da olabilir dedi. Ama benimkinin kaşlarının olduğu yerde de egzama gibi bir şey var. Yine kafam karıştıBir de benimki her beslenmede nerdeyse kaka yapıyor, sizinkiler de öyle mi kızlar?
Benim esim de isyan ediyordu bir ara. Şimdi alıştık. Gazini falan çıkarıyor ama uyuyamıyor. Bizde babybjorn ana kucağı var onda iyi duruyor bazen de onda uyuyor. Fiyati çoktu ama bana akrabamdan geldi.Ben de eşime baştan dedim hani çok mucize bir şey bekleme diye
Vallahi bilmiyorum hem kızım gaz damlası kullanıyor hem ben bunu kullanıyorum. Rezene falan içiyorum ama yinede iki üç günde bir gaz krizimiz tutuyor. Ha belki bunları kullanmasam daha kötü olacak bilmiyorum açıkçası
Doktora götürdüm, kakasının da fotoğrafını gösterdim, normal dedi. Yüzünden sivilce tarzı bir şeyler çıkınca başka doktora götürdüm o da olabilir dedi. Ama benimkinin kaşlarının olduğu yerde de egzama gibi bir şey var. Yine kafam karıştıBir de benimki her beslenmede nerdeyse kaka yapıyor, sizinkiler de öyle mi kızlar?
Bizimki de çok kaka yapıyor ya oyuzden de çok fazla kilo almıyor diye düşünüyorum ben 25 günde 700 gr almıştı ilk ayEvet ya her beslenmeden sonra bezde hem çiş hem kaka var.
Aslında çok kaka yapan çok besleniyor yani iyi kilo aliyor demek. Ama genetiğe de bağlı biraz. Benim kizim 1 ay. 800 gram almıştı.Bizimki de çok kaka yapıyor ya oyuzden de çok fazla kilo almıyor diye düşünüyorum ben 25 günde 700 gr almıştı ilk ay
Tam ihtiyacın olan kisiymis aslında. Bebek hemşireleri çok iyi oluyor, evde bir süre alistirana kadar kalıyor benim kuzenimin durumu iyi, ikizleri doğunca hemşire kaldı yanında. Yoksa bir de büyük oğlu var baş edemezdi...Oraya hiç girmeyelim çünkü hemşirelik 4.sınıfta okuyan kız kardeşim var ama gelmedi
Doğrudur kaliteli beslenme sütun yağını artırıyor. Ama bence hamilelikte alınan kilonun yani yağ depolarının da önemi var. Ayrıca bebeğin emme isteği çok etkiliyor. Aynı annenin bir bebeği çok kilo alırken diğeri daha az aliyor örneğin.Oyle bence cok hizli kilo aldi diger cocuklarim hep zayifti
Doktora götürdüm, kakasının da fotoğrafını gösterdim, normal dedi. Yüzünden sivilce tarzı bir şeyler çıkınca başka doktora götürdüm o da olabilir dedi. Ama benimkinin kaşlarının olduğu yerde de egzama gibi bir şey var. Yine kafam karıştıBir de benimki her beslenmede nerdeyse kaka yapıyor, sizinkiler de öyle mi kızlar?
Evet ya her beslenmeden sonra bezde hem çiş hem kaka var.
Ohh ya yanlız değilmişim bizde de her bezde kaka var. Burda kızlar hep günde bi iki günde bi yazınca bi sorun mu var diye düşünüyodum. Bence kilo alımıyla çok ilgisi yok bu durumun çünkü benim bebeğim 1200 gr aldı ilk ay. Bu ay da hemen hemen o kadar aldı gibi.Bizimki de çok kaka yapıyor ya oyuzden de çok fazla kilo almıyor diye düşünüyorum ben 25 günde 700 gr almıştı ilk ay
Yok cnm ama doktorlar senin yaptığın şeyi söylüyor doğru yapıyorsun. Insallah kısa sürede geçerKızlar bebişlerinizin dilinde pamukçuk oldu mu? Karbonatlı su ile hem göğsümü hem bebişimin dilini birkaç gün sildim ama geçmemiş.
Bende aldım da hiç bir işe yaramadı üstünde bile durmuyı geçen oyun halısı denedim daha erkenmiş az biyerlerde yatsın da bi uzanıyımm diye gözünün içine bakıyorum nafile kızım gibi 5 aydann sonra rahatlıcam geliba 69 günlüğüz bugünYa benm eşimde uyuyarak çocuk bakıyor..normalde de uykucuydu. Ama gazını çıkar diye veriyorum iki pıt pıt bakıyorum uyumul oğlanın sizinki gibi gözleri açık gece ben süt sağarken uyut yatağa koy diyorum bizimki uyu muş oğlan yine uyanık.deliriyorum ben ya. Kucağında bi canvar hem de kendi canı düşürecek edecek diye aklım çıkıyor
Başlıyorum söylenmeye ztn aramız berbat iyice nefret ediyorum
Bizde 4 moms var eşime zorla aldırmıştım ve o kdar para verdiği için baya söylenmiş. Oğlum da üstünde dursun diye dua etmiştim.
Şöyle söyleyim muhteşem hayat kurtarıcı bi şey değil. Bazen keyfi isterse 2-3 saat duruyor ve ohh beee diyorusn bazende bıraktığın an çığlığı basıyor
Tabi eşim çocuk ağlasa da koyuyor üstüne sırf aldı diye
Yani uygun fiyatlısından alınmalı bence.ama alacksanız bir an önce alın 6 aydan sonra kullanılmıyor genelde.
Evet kilo alimi biraz genetik. Ama yine de doktorlar günde 5-6 dolu çişli bez olmalı diyor. Kaka bağırsak ile alakalı. Bazen haftada 1 yapan da oluyor, günde 6-7 yapan da oluyor.Ohh ya yanlız değilmişim bizde de her bezde kaka var. Burda kızlar hep günde bi iki günde bi yazınca bi sorun mu var diye düşünüyodum. Bence kilo alımıyla çok ilgisi yok bu durumun çünkü benim bebeğim 1200 gr aldı ilk ay. Bu ay da hemen hemen o kadar aldı gibi.
Evet en büyük etken o. Hiçkimsenin sabr-ı da yok en ufak şey bana benimki erime batıyor 12 senedir prenses gnu hayatım varmis meğersem dur dur pandemiye deng geldi cocukZaman cok cabuk geciyo canm bu gunlerde geçici emin ol bizim bebek bi bucuk aylik oldu zamanin nasil gectiginin farkina varamiyorum. Insanin canini sıkan stersini artıran bu pandemi aslında insan cikmaya korkuyo. Cikip eve geldigimde bastan aşağı ustumu degisiyom sonra ellleri yika cok zor geliyo bana üşeniyorum ve cikmak istemiyroum e evde oluncada insani daha da sıkılıyo...
Bizimki düzenli günlük üç dört kez kaka yapardi...iki gündur kakasını yapmıyorBu arada beniö bebiş iki günde bir ucuncu gun kaka yapıyor iki haftadır, böyle olan var mı