2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Anladım cnm. Benimkinin belli bir saati yok aglamada. Cok gazlı bebek. Gun icinde ara ara ağlar gazdan. Masaj yaparim, zeytin yagi ile ovarım, rezene caycigi veririm. Sakinleştirmeye çalişirim ki aglama krizine girmesin. Yavas yavas bu gunler gecsin diye dua ederim..

Kusmuğun kokusu var mı?

Benim bebiştede arada oluyor peynir kesiği gibi Dr da sormuştum peynir kesiği gibi kusuyor diye önemli değil dedi bizim bu taraflardada süt kesiği gibi kusması çok iyi derler bebek kilo alıyor diyorlar bide kimseye söyleme nazar olur diye

Canım gaz sorunu her bebekte oluyor emin ol mecburen sabredecez napalım zaten hiç bir şey de tam olarak gazı kesmez mecburen bebeğinde bı nebze rahatlaması için her yolu denicez artık napalım

Canım gaz sorunu her bebekte oluyor emin ol mecburen sabredecez napalım zaten hiç bir şey de tam olarak gazı kesmez mecburen bebeğinde bı nebze rahatlaması için her yolu denicez artık napalım
Inan unutmuştum gaz sorununun böyle yıpratıcı olduğunu.

Bu gece cok yorucuydu agliyor emziriyorum yatiriyorum agliyor... böyle bir döngu icindeyken altına yapinca rahatladi uyudu..o döngü icindeyken kafamda deli sorular dolaniyordu acaba kucagami alistirdim yataginimi sevmedi karnimi ac vb.vb...oysaki kuzucugumun altina yapmasi gerekiyormus..tabi gecenin bir vakti ve uykudan gözlerim kapanmak uzereyken cokta sakin kalamadim ama o rahatlayinca bende rahatladim..

Inan unutmuştum gaz sorununun böyle yıpratıcı olduğunu.
Canım ne kolayki hamile kalma süreci hamilelik doğum lohusalık bebeğin gazı sarılığı kabızlığı diş çıkarması bu bir süreç sabredicez evlatlarımız sağlıklı olsunlarda canları sağolsun bi kaç ayda uykusuz kalalım

Uykusuzluk sorun degil inan ki.. ama o sancı cekmeye başladıgı an cook uzuluyorum. Cunku elimden geleni yapsam da engel olamiyorum..
Dedigin gibi saglik olsun.. ne kolay ki hayatta..

Uykusuzluk sorun degil inan ki.. ama o sancı cekmeye başladıgı an cook uzuluyorum. Cunku elimden geleni yapsam da engel olamiyorum..
Dedigin gibi saglik olsun.. ne kolay ki hayatta..
Aynen ağladığında bende kötü oluyorum onun acı çekmesine dayanamıyorum ama kendimide bırakmıyorum çünkü o an bebeğimi sakinleştirmem gerekiyor çok sürmüyor ama ağlaması önemli olan bebeğin rahat olması mesela ben ya ayağımda sallıyorum ya kucağımda yada çarşaf üstüne koyup eşimle sallıyoruz ya emziriyorum uyku için sesler var onu açıyorum sakinleşiyor bi şekilde zamanla bu krizleride bitecek bizim bu gün 40 gün oldu çok şükür biraz daha iyiyiz önceki günlere nazaran

Normal bir kusma değildi ama burnundan fln geldi nefessiz kaldı miniğim uyurken birden bire yeni yememişti de üşüttük herhalde

Annelik cidden çok zormuş. Sürekli endişe içindeyim. Ay boğulacak mı, ay kusacak mı, ay aç mı ay altına mı yaptı, öyle tutmayın düşer böyle yapmayın bi şey olur. Kafayı yicem ilk çocuk diye mi böyleyim yoksa normal mı kızlar?
Bizimkide uykuya kolay dalamaz oldu. Neden acaba? Kucakta uyuyor koyduğumuz an uyanıyor.
Memeyle hala barışmadı çoğunlukla biberondan anne sütü içiyor,memeye gelince savaş dövüş ağlama sonrasında 3 -5 fırt alıyor uyuyor delireceğim. Süt sağmaktan helak oldum.
Bu arada nurse harvey in gaz damlasını tavsiye ederim hem organikte

Çok şükür, biz de 32 günlük olduk, bizimki de sanki daha iyi son 4 gündür..

Kızlar Molfix pure and soft kullanan var mıydı aranızda? Ben sleepy natural kullanıyorum ama sleepy biraz kalıp olarak dar, 3 numara almam gerekiyor artık bacaklarda iz cikmaya başladı 2numarada. Şimdi Migros sanal markette 2.beze %60 indirim var, molfixi deneyeceğim. Kalıbı nasıl acaba?

Ben kullanıyorum canım 3500 kg bir numara kullanıyorum sıkıntı yaşamadım. Kalıbı normal herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…