- 23 Ağustos 2017
- 2.261
- 4.901
- 133
- 35
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #30.681
Anladım cnm. Benimkinin belli bir saati yok aglamada. Cok gazlı bebek. Gun icinde ara ara ağlar gazdan. Masaj yaparim, zeytin yagi ile ovarım, rezene caycigi veririm. Sakinleştirmeye çalişirim ki aglama krizine girmesin. Yavas yavas bu gunler gecsin diye dua ederim..Hemen hemen Her gün Saat 6-7 gibi başlıyordu gece 11 e kadar ağlıyordu öyle elektrikli süpürge sesi bı nebze işe yarıyor du o şekilde uyutuyordum gündüzde hep huysuzdu bı yere gittiğimde pişman olurdum vallahi hiç durmazdı
Kusmuğun kokusu var mı?Kızlar bebeğim uyurken bir anda ık mık yapınca uyandım tesadüf, o anda ağzından burnundan kusmaya başladı. Çok telaşlandım elim ayağıma dolandı uyku sersemi. Baya nefessiz kaldı. Çok korktum. Peynir kesiği gibiydi kusmuk. Sonrasında meme istedi arandı ben de verdim uyudu başında bekliyordum yine kustuneden olabilir mideyi mi üşüttük acaba aklım çıktı ya
Benim bebiştede arada oluyor peynir kesiği gibi Dr da sormuştum peynir kesiği gibi kusuyor diye önemli değil dedi bizim bu taraflardada süt kesiği gibi kusması çok iyi derler bebek kilo alıyor diyorlar bide kimseye söyleme nazar olur diyeKızlar bebeğim uyurken bir anda ık mık yapınca uyandım tesadüf, o anda ağzından burnundan kusmaya başladı. Çok telaşlandım elim ayağıma dolandı uyku sersemi. Baya nefessiz kaldı. Çok korktum. Peynir kesiği gibiydi kusmuk. Sonrasında meme istedi arandı ben de verdim uyudu başında bekliyordum yine kustuneden olabilir mideyi mi üşüttük acaba aklım çıktı ya
Canım gaz sorunu her bebekte oluyor emin ol mecburen sabredecez napalım zaten hiç bir şey de tam olarak gazı kesmez mecburen bebeğinde bı nebze rahatlaması için her yolu denicez artık napalımAnladım cnm. Benimkinin belli bir saati yok aglamada. Cok gazlı bebek. Gun icinde ara ara ağlar gazdan. Masaj yaparim, zeytin yagi ile ovarım, rezene caycigi veririm. Sakinleştirmeye çalişirim ki aglama krizine girmesin. Yavas yavas bu gunler gecsin diye dua ederim..
Gazı vardır ondan uyanıyor olabilir ne kadar gaz çıkarsanda hala gazlı olabiliyorAzönce emzirdim yetmedi mama verdim gazını çıkardım ohh tamam uyudu artık dedim ama ne mümkün yine uyandı yine ağlıyo kafayı yememe ramak kaldı artık
Inan unutmuştum gaz sorununun böyle yıpratıcı olduğunu.Canım gaz sorunu her bebekte oluyor emin ol mecburen sabredecez napalım zaten hiç bir şey de tam olarak gazı kesmez mecburen bebeğinde bı nebze rahatlaması için her yolu denicez artık napalım
Canım ne kolayki hamile kalma süreci hamilelik doğum lohusalık bebeğin gazı sarılığı kabızlığı diş çıkarması bu bir süreç sabredicezInan unutmuştum gaz sorununun böyle yıpratıcı olduğunu.
Uykusuzluk sorun degil inan ki.. ama o sancı cekmeye başladıgı an cook uzuluyorum. Cunku elimden geleni yapsam da engel olamiyorum..Canım ne kolayki hamile kalma süreci hamilelik doğum lohusalık bebeğin gazı sarılığı kabızlığı diş çıkarması bu bir süreç sabredicezevlatlarımız sağlıklı olsunlarda canları sağolsun bi kaç ayda uykusuz kalalım
Aynen ağladığında bende kötü oluyorum onun acı çekmesine dayanamıyorum ama kendimide bırakmıyorum çünkü o an bebeğimi sakinleştirmem gerekiyor çok sürmüyor ama ağlaması önemli olan bebeğin rahat olması mesela ben ya ayağımda sallıyorum ya kucağımda yada çarşaf üstüne koyup eşimle sallıyoruz ya emziriyorum uyku için sesler var onu açıyorum sakinleşiyor bi şekilde zamanla bu krizleride bitecek bizim bu gün 40 gün oldu çok şükür biraz daha iyiyiz önceki günlere nazaranUykusuzluk sorun degil inan ki.. ama o sancı cekmeye başladıgı an cook uzuluyorum. Cunku elimden geleni yapsam da engel olamiyorum..
Dedigin gibi saglik olsun.. ne kolay ki hayatta..
Aslında tatli su içilmesi nedeniyle sut yapiyormusPetibörle yapılan muzlu magnolia tatlısı da süt yapıyormuş. Ben bir kere yaptım, 2-3 gün yedim.
Rezene, kimyon, anason karışımını içiyo musunuz belki sancısı daha hafiflerUykusuzluk sorun degil inan ki.. ama o sancı cekmeye başladıgı an cook uzuluyorum. Cunku elimden geleni yapsam da engel olamiyorum..
Dedigin gibi saglik olsun.. ne kolay ki hayatta..
Dikkat etmedim ona ağzından burnundan gelince aklım gitti bugün de çok halsiz yavrucum üşüttük herhaldeKusmuğun kokusu var mı?
Normal bir kusma değildi ama burnundan fln geldi nefessiz kaldı miniğim uyurken birden bire yeni yememişti de üşüttük herhaldeBenim bebiştede arada oluyor peynir kesiği gibi Dr da sormuştum peynir kesiği gibi kusuyor diye önemli değil dedi bizim bu taraflardada süt kesiği gibi kusması çok iyi derler bebek kilo alıyor diyorlar bide kimseye söyleme nazar olur diye
Yan yatırın emzirip uyuttuğunuzda.Kussa da daha rahat çıkarır genzine kaçmaz.Normal bir kusma değildi ama burnundan fln geldi nefessiz kaldı miniğim uyurken birden bire yeni yememişti de üşüttük herhalde
Çok şükür, biz de 32 günlük olduk, bizimki de sanki daha iyi son 4 gündür..Aynen ağladığında bende kötü oluyorum onun acı çekmesine dayanamıyorum ama kendimide bırakmıyorum çünkü o an bebeğimi sakinleştirmem gerekiyor çok sürmüyor ama ağlaması önemli olan bebeğin rahat olması mesela ben ya ayağımda sallıyorum ya kucağımda yada çarşaf üstüne koyup eşimle sallıyoruz ya emziriyorum uyku için sesler var onu açıyorum sakinleşiyor bi şekilde zamanla bu krizleride bitecek bizim bu gün 40 gün oldu çok şükür biraz daha iyiyiz önceki günlere nazaran
Rezene içerim. Anason da içerim. Her yemeğimin üstüne kimyon koyar oyle yerim.. ama yok, çok sancılı bir bebeğim var..Rezene, kimyon, anason karışımını içiyo musunuz belki sancısı daha hafifler
Ben kullanıyorum canım 3500 kg bir numara kullanıyorum sıkıntı yaşamadım. Kalıbı normal herhaldeKızlar Molfix pure and soft kullanan var mıydı aranızda? Ben sleepy natural kullanıyorum ama sleepy biraz kalıp olarak dar, 3 numara almam gerekiyor artık bacaklarda iz cikmaya başladı 2numarada. Şimdi Migros sanal markette 2.beze %60 indirim var, molfixi deneyeceğim. Kalıbı nasıl acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?