2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ayyynıı bu sabah 7.30dan beri şöyle 1 saat derin uyumadı. Acayip yorulmuş hissediyorum kendimi 5.haftalari ilk atakları oluyomus, biz bugün girmisiz. Baya hissettik

Doğumdan sonra muayene için gitmedinmi canım. Muayene olduysan ilişkiden korkma bence ben öyle telkin ediyorum kendime

Memeyi makas şeklinde değil de kavrama şeklinde tutup kahverengi kısımi tam ağzına almasını sagla canım

Kızlar bende beceremiyorum bu kahverengi kısmı ağzına vermeyi. Göğüs ucunu zaten silikon uçla zor veriyorum .savaş dövüş ağlamayla. Hem sağıp hem emzrme savaşları veriyorum. Beceremiyorum ya

Valla bende öyle hiç ağrım sızım yok hatta 10 günlükken muayne etmişti doktor iyileşmiş dedi rahimde toparlanmış demişti.Eşimde hala gün sayıyo şu kadar kaldı die bende dedim ki yok daha benim dikişlerim var onların geçmesi lazım aslında çoktan geçti dikişlerim yanii

Kızlar bende beceremiyorum bu kahverengi kısmı ağzına vermeyi. Göğüs ucunu zaten silikon uçla zor veriyorum .savaş dövüş ağlamayla. Hem sağıp hem emzrme savaşları veriyorum. Beceremiyorum ya
Canım bu sayfayı takip et çok faydası olucak sana emin ol

Eklentiler

• Screenshot_20210216-214639.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…