2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Günaydın arkadaşlar benim sutum cok yok azaldi ne yiyip iciyorsunuz sutu bol olan arkadaşlar oglum bu hafta hic toparlanmadi doymuyo cokmu yemek yemek lazim ekmek kahvaltıda yiyorum ceyrek cokta kilo almadan nasıl beslenmeliyim
Pötibör bisküviyle muzlu pudingten pasta yap icine muz ve hindistan cevizi hastanede dogum yapanlara veriyorlardi birde kuru üzüm hosafı

Golden goat kullandim keci sutu icerikli snne suyune yskin hic gaz olmadi kabizda olmafi kilo slimida gayet iyiydi

Ya gaz kadar kötü bir şey yok gerçekten Benim ilk oğlum kolikti 4 ay çok çektim bu oğlum da gazlı ilk oğlum gibi değil ama her bebek bir olmuyor işte
Canım kolik nasıl olur tam olarak? Hergün aynı saatte ağlamaya mı baslar?

Kizlar ben bebelac gold kullaniyordum bebegim kabizdi şimdi similac aldim yine kabiz tumgun agliyo ağlamaktan sési kısıldı cok üzülüyorum onu bole görünce mama onerisi olan varmi hanimlar(((

Kizlar ben bebelac gold kullaniyordum bebegim kabizdi şimdi similac aldim yine kabiz tumgun agliyo ağlamaktan sési kısıldı cok üzülüyorum onu bole görünce mama onerisi olan varmi hanimlar(((
Canim ben hem emziriyorum, hem takviye veriyorum. Aptamilin 200 ml lik şişe sütlerinden kullanıyorum. Hiç kabızlik yaşamadi simdiye kadar. Ama benim oğlum cook gazlı bir bebecik. neler denerim, en fazla azaltabiliyoruz. Hiç geçmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…