• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar Molfix pure and soft kullanan var mıydı aranızda? Ben sleepy natural kullanıyorum ama sleepy biraz kalıp olarak dar, 3 numara almam gerekiyor artık bacaklarda iz cikmaya başladı 2numarada. Şimdi Migros sanal markette 2.beze %60 indirim var, molfixi deneyeceğim. Kalıbı nasıl acaba?
Molfixin Kalıbı çok iyi. Ama bizde hemen pişik yaptı. Devam edemedik. Bizde sleepy kullanıyoruz. 3. Numara alıyoruz

Anladım canım. Cok teşekkür ederim. Oğlum cok gazli bir bebek..gunun bazı saatlerinde gazlı olduğu için ağlar ama öyle susturulamayacak boyutta degil. Masaj yaparim karnina, zeytinyaği ile ovarım vs.. sakinlestiririm bebeği..verdiğin bilgilere teşekkurler..
Biz de aynı şekildeyiz, yazılanlara bakınca buradaki çoğu anne de aynı sorundan muzdarip. Ben en azından kolik değil, emince gezdirince bir şekilde sakinleşiyor diye şükrediyorum; ama tabii o anki ağlamaları insanı çok üzüyor yine de. Yapacak çok da bir şey yok, bağırsakları düzene girene kadar biraz sabredicez mecbur

Sleepynin her kakada sızdırmasından bıktım artık azıcık yapsa bile çıkıyor sırtına bide leke kalmasın diye her seferinde önce bi elde yıkıyorum kıyafetlerini baya eski dönem annesi gibi oldum. Bi de bi sürü almışız bitmek bilmedi. Acaba küçük geldiği için mi öyle oldu bizde de bacaklarda baya iz yapıyo ama azıcık yapsa bile çıkarıyor ya.
Biz de molfixi denemeyi düşünüyoruz inşallah o iyi olur. Primalar pişik yapmıştı.
Kızlar Molfix pure and soft kullanan var mıydı aranızda? Ben sleepy natural kullanıyorum ama sleepy biraz kalıp olarak dar, 3 numara almam gerekiyor artık bacaklarda iz cikmaya başladı 2numarada. Şimdi Migros sanal markette 2.beze %60 indirim var, molfixi deneyeceğim. Kalıbı nasıl acaba?

Sleepynin her kakada sızdırmasından bıktım artık azıcık yapsa bile çıkıyor sırtına bide leke kalmasın diye her seferinde önce bi elde yıkıyorum kıyafetlerini baya eski dönem annesi gibi oldum. Bi de bi sürü almışız bitmek bilmedi. Acaba küçük geldiği için mi öyle oldu bizde de bacaklarda baya iz yapıyo ama azıcık yapsa bile çıkarıyor ya.
Biz de molfixi denemeyi düşünüyoruz inşallah o iyi olur. Primalar pişik yapmıştı.
Kızlar ınstagramda mühendisinoğlunu takip ediyorum. Bez konusunda migrosun bezini tavsiye etmişti. Bende denedim bir paket alıp sızdırma pişikte yapmadı kalibida çok güzel. Yazısını bulursam atarim size de.

Ben Prima premium care kullanıyorum oğluma çok çok memnunum doğduğun beri hiç pişik olmadı çok şükür

Molfixin Kalıbı çok iyi. Ama bizde hemen pişik yaptı. Devam edemedik. Bizde sleepy kullanıyoruz. 3. Numara alıyoruz
Eşim yanlışlıkla molfixin yeşil olanını almıştı, o bizde de hemen kızarma yaptı olduğu gibi kaldı paket. Pure and soft olan çok farklı diyor herkes, bi denemek istedim ama şimdi kampanyayla 2 paket alicam baya da çok olucak bilemedim🤷
Canım küçük geliyo olabilir. Bizde hiç sızdırma yapmiyo çünkü. İlk başta premium care kullandım o büyük geldiğinden sizdirmisti. Sonra sleepy 1 kullandım o da küçük geldiği için sizdirmisti. Şimdi sıkı bağlıyorum bide bedenine uygun olunca hiç sıkıntı yaşamadık. Molfix su anda migrosta 88li 2 paketi 78 liraya falan geliyo. Aklındaysa alabilirsin baya iyi fiyat

Kızlar bu gün kırkımızı çıkarttık lohusalık bitti çok şükür ama bu seferde ilişkiyi düşününce strese giriyorum çok korkuyorum napıcam bilmiyorum kurbanlık koyun gibi hissediyorum kendimi 😰😬🙄
Bir süre sonra geçiyor o korku , ilk bende öyle hissetmiştim şimdi bile strese giriyorum bu pazar da biz 40 lanacagiz o his bende de var 😂

Kızlar benim oğlum gündüz hiç uyumuyor desem yeri, memede uyuyor bırakıyorum uyanıyor dünden beri öyle gece de memede olursa uyuyorv dalınca memeyi çıkartıyor sonra beşiğine bırakınca mık mık sürekli hiic durmuyor 🤦
Siz de durumlar nasıl?

Kızlar benim oğlum gündüz hiç uyumuyor desem yeri, memede uyuyor bırakıyorum uyanıyor dünden beri öyle gece de memede olursa uyuyorv dalınca memeyi çıkartıyor sonra beşiğine bırakınca mık mık sürekli hiic durmuyor 🤦
Siz de durumlar nasıl?
Bizimde 2 gündür kucağımızda uyuyor beşiğe koyduğumuz an uyanıyor.Sanki az evvel mışıl mışıl uyuyan o değilmiş gibi kocaman gözlerini açıyor😣

Eşim yanlışlıkla molfixin yeşil olanını almıştı, o bizde de hemen kızarma yaptı olduğu gibi kaldı paket. Pure and soft olan çok farklı diyor herkes, bi denemek istedim ama şimdi kampanyayla 2 paket alicam baya da çok olucak bilemedim🤷

Canım küçük geliyo olabilir. Bizde hiç sızdırma yapmiyo çünkü. İlk başta premium care kullandım o büyük geldiğinden sizdirmisti. Sonra sleepy 1 kullandım o da küçük geldiği için sizdirmisti. Şimdi sıkı bağlıyorum bide bedenine uygun olunca hiç sıkıntı yaşamadık. Molfix su anda migrosta 88li 2 paketi 78 liraya falan geliyo. Aklındaysa alabilirsin baya iyi fiyat
Teşekkürler sipariş verdim şimdi onu da deneyelim bakalım inşallah iyi olur.

Siz de durumlar nasıl?
Aynı durumdayız uykusuzluktan başım ağrıyor😵

Günaydın arkadaşlar benim sutum cok yok azaldi ne yiyip iciyorsunuz sutu bol olan arkadaşlar oglum bu hafta hic toparlanmadi doymuyo cokmu yemek yemek lazim ekmek kahvaltıda yiyorum ceyrek cokta kilo almadan nasıl beslenmeliyim
Ben tahin yediğim gün sütümün bariz arttığını fark ediyorum canım.humana içiyorum birde

Back