- 14 Şubat 2020
- 1.203
- 2.006
- 53
- 33
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #30.321
Aynı ilaç aynı kullanım şekli ile banada doktor öyle verdiDün bize doktor paranox fitil yazdı canım.İkiye bölüm yarısını koy demişti çok ağladığında
Canım ben günde 4-5 kaka bezi alıyorum ona rağmen böyleyizCanim bi altini degistirken popodan ates ölcer koyabilirsin bi iki dk beklet atesini ölc öylesine o kaka yapmasina gaz cikartmasian yardimci oluyor ...
Sleepy kullanıyoruz 50 günlük olduk şükür pişik olmadık. Silverdin 400 gr olanlarından kullanıyorum +Dışarıdaysam çanta da küçük incia pişik önleyicim var .Kizlar prima premium care mi sleepy mi??
Bebeğimin uykusunu bölmek istemedim iki gün önce poposu pisik oldugaz sancısı ile pişik birleşince perişan olduk, dün gece acildeydik sleepy ve Sebamed pişik önleyici Krem kullanıyordum işe yaramadı biz de ya da ben de iş yok
Onuda yapıyprum ama her zaman işe yaramıyo el mahkum bekleyeceğiz ama ben eşimle görev dolayısıyla ayrı yaşıyorum haftaya cuma gdicek napıcam korkusu sardı beni şimdidenBenm ilk kizim oyleydi ya hic gaz sıkıntısı cekmiyordum sütünü icer uyurdu ama bu yok ya surekli uyanik sürekli meme istiyo sonra kusuyo her tarafi batiruyo kusmasida sinirinden herhalde yada gazini mi yapiyo anlamadim kendini esnetiyo cok sıkıyo sonra midedeki hersey disarda..
Canm erkekler daha gazlı oluyo diyorlar benm arkadasim vardi oglunu hep yüz üstü yatirirdi oyle daha rahat cikariyolarmis
Sağol canım uyku tulumu dan memnunsan markasını söyler misin bir de kaç tog olduğunuCanim ben iki kat giydiriyoesum uykj tulumu ile ama ebemiz üzerine bi uzun kollu yani 3 kat giydirmemi söyledi 1 aylik olana kadar.
yani bi uzun kollu body
Tulum uzun kollu ise gerek yok
Sadece tulum ise bi uzun kollu giydiriyorum
uyku tulumu (kolsuz ) benimki kislik
Örtü vs örtmüyorum
Benimde yapıştırma canım ama öksürürken hapşururken falan cok acıyor bazen unutup hızlıca oturuyorum sızlıyorCanım ben de sezaryen oldum ama maşallah çok hızlı toparlandım. Şu an 28.gun ve hiç bişey olmamış gibi. Dikiş yok ama bende, yapıştırma yapılmış belki de ondan hızlı toparladım. İnşallah geçer senin de bi an önce
Peki bu kadar kusunca kilo alabiliyor mu? Sanki bizimki hiç kilo almıyor gibi.Benm ilk kizim oyleydi ya hic gaz sıkıntısı cekmiyordum sütünü icer uyurdu ama bu yok ya surekli uyanik sürekli meme istiyo sonra kusuyo her tarafi batiruyo kusmasida sinirinden herhalde yada gazini mi yapiyo anlamadim kendini esnetiyo cok sıkıyo sonra midedeki hersey disarda..
Canm erkekler daha gazlı oluyo diyorlar benm arkadasim vardi oglunu hep yüz üstü yatirirdi oyle daha rahat cikariyolarmis
Ben iç zıbın giydiriyorum.Üstüne kolsuz atlet onun üstüne normal kıyafetini canım uyanıncada yelek giydiriyorum canımSelam kızlar inşallah benimde kuzum kuvozden çıkıyor hafta sonuna.Cok heyecanlıyım.Ufaktan hazırlık yapıyorum aklıma takıldı size sorayım dedim.Bebekkerinizi gece nasıl giydiriyorsunuz örtüyor musunuz,uyku tulumu vs giydiriyor musunuz.İkinci çocuğum ama 5yilda unutuluyormuş
Bizimki gaz başladıktan sonra sürekli kustuğu için ne giydirdiğimi şaşırdım artıkBen iç zıbın giydiriyorum.Üstüne kolsuz atlet onun üstüne normal kıyafetini canım uyanıncada yelek giydiriyorum canım
Geçmiş olsun. Takip edememişim. Neden kuvezde bebeginiz?Selam kızlar inşallah benimde kuzum kuvozden çıkıyor hafta sonuna.Cok heyecanlıyım.Ufaktan hazırlık yapıyorum aklıma takıldı size sorayım dedim.Bebekkerinizi gece nasıl giydiriyorsunuz örtüyor musunuz,uyku tulumu vs giydiriyor musunuz.İkinci çocuğum ama 5yilda unutuluyormuş
İnanırmısın hergün yaptırıyorım zeytinyağ masajı yapıp yatırıyorum ama yokOlur sanırım birde bebeğiniz büyümüş çok gazlandigi zaman gece yatmadan banyo yaptirirsaniz fazlasiyla rahatlar birkaç seferdir bunu uyguluyorum en etkili bu yontem geldi
Gözün aydın olsun canım :) ben hala kundak yapıyorım sıçrayıp uyandırıyo kendini sürekliSelam kızlar inşallah benimde kuzum kuvozden çıkıyor hafta sonuna.Cok heyecanlıyım.Ufaktan hazırlık yapıyorum aklıma takıldı size sorayım dedim.Bebekkerinizi gece nasıl giydiriyorsunuz örtüyor musunuz,uyku tulumu vs giydiriyor musunuz.İkinci çocuğum ama 5yilda unutuluyormuş
Emzik verip salliyoruz hafif hafif bizimkide oyleDünden beri yarım saat bi göğsümü ,yarım saat dr diğer göğsümü olmak üzere emziriyorum. İki meme arası gaz çıkardım . Beslenme sonrası gaz çıkardım. Sonra zar xor uyutuyorum kucakta yürüyerek hoplayarak zıplayarak vs. Ama ancak 30 dk bilemedin 45 dk uyuyup uyanıyot ve tekrar meme istiyor. Her beslenme arasını 2 saat çok zor tutuyorum uyanır uyanmaz meme istiyor. Ee tabi o kadar sürede de memeden istediği performansı alamıyor başlıyor memeyle oynamaya zıtlaşmaya vs. Uykuyu nasıl uzatcam ben ya
Cnm asidan sonra rahatsiz oluyo bebekler normal bence1 ay aşısı yapıldıktan sonra bebegi huzursuzlanan oldu mu? Bugün oğlum hep kucağımda bıraktığım an uyanıyor huysuz sanki...
Bebeklerde 30 ve 45. Dklar derin uykudan hafif uykuya geçiş zamanıymış. Bu geçişi sağlayamadıkları için de uyanırlarmış. Uyandı diye hemen kaldırmamak tekrar uykuya salmasını sağlamak lazımmış. Deniyorum ama kucağa almadan tekrwr uykuya geçmiyo kucağa alıp sallarsam salıyo tekrar ama bu sefer de kucaktan bırakınca uyanıyo. Deneye deneye bulcam artık doğru yoluEmzik verip salliyoruz hafif hafif bizimkide oyle
Aynı durumdayız canım ya bi dalıp uyumuyor kucakta memede uyuyor yatiriyorum uyanıyor. Gece çareyi yanıma almakta buldum yoksa uykusuzluktan ben mahvoluyorum. Yatarken emiyor sonra yanimda uyuyup kalıyor bende uyuyorum enazindan. Ama bugün gündüzde beni bırakmadı hep emiyor uyumuyor. Doymuyormu acaba 6 senede unutmuşum ben bebek bakmayiBebeklerde 30 ve 45. Dklar derin uykudan hafif uykuya geçiş zamanıymış. Bu geçişi sağlayamadıkları için de uyanırlarmış. Uyandı diye hemen kaldırmamak tekrar uykuya salmasını sağlamak lazımmış. Deniyorum ama kucağa almadan tekrwr uykuya geçmiyo kucağa alıp sallarsam salıyo tekrar ama bu sefer de kucaktan bırakınca uyanıyo. Deneye deneye bulcam artık doğru yolu
Canım kolik belirli saatlerde ağlar hergün aynı saatlerde ağlıyosa koliktirKızlar kolik bebek nasıl olur? Oğlum kolik mi değil mi çözemiyorum. Cok sancılı, gazlı bebek. Ilk oğlum da sancilıydı, prematüre bebekti zaten ama kolik değildi. Bu bebeğim kolik mi değil mi anlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?