2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Sleepy kullanıyoruz 50 günlük olduk şükür pişik olmadık. Silverdin 400 gr olanlarından kullanıyorum +Dışarıdaysam çanta da küçük incia pişik önleyicim var .

Onuda yapıyprum ama her zaman işe yaramıyo el mahkum bekleyeceğiz ama ben eşimle görev dolayısıyla ayrı yaşıyorum haftaya cuma gdicek napıcam korkusu sardı beni şimdiden

Sağol canım uyku tulumu dan memnunsan markasını söyler misin bir de kaç tog olduğunu

Benimde yapıştırma canım ama öksürürken hapşururken falan cok acıyor bazen unutup hızlıca oturuyorum sızlıyor

Peki bu kadar kusunca kilo alabiliyor mu? Sanki bizimki hiç kilo almıyor gibi.

Ben iç zıbın giydiriyorum.Üstüne kolsuz atlet onun üstüne normal kıyafetini canım uyanıncada yelek giydiriyorum canım

Dünden beri yarım saat bi göğsümü ,yarım saat dr diğer göğsümü olmak üzere emziriyorum. İki meme arası gaz çıkardım . Beslenme sonrası gaz çıkardım. Sonra zar xor uyutuyorum kucakta yürüyerek hoplayarak zıplayarak vs. Ama ancak 30 dk bilemedin 45 dk uyuyup uyanıyot ve tekrar meme istiyor. Her beslenme arasını 2 saat çok zor tutuyorum uyanır uyanmaz meme istiyor. Ee tabi o kadar sürede de memeden istediği performansı alamıyor başlıyor memeyle oynamaya zıtlaşmaya vs. Uykuyu nasıl uzatcam ben ya

Geçmiş olsun. Takip edememişim. Neden kuvezde bebeginiz?
Gece yorgan ve bataniyesiyle ortuyorum ben. Evi de ilik tutuyoruz.
Ben de 4 yılda unutmustum bebek bakımıni.. hele de gaz sancılarını...
Alttan cıtcıtlı atlet, altli üstlü penye takım ve tulum giydiriyorum. Ayakalarına mutlaka corabini giydiririm bir de. Zaten sancili bebek..

Son düzenleme:
Gözün aydın olsun canım :) ben hala kundak yapıyorım sıçrayıp uyandırıyo kendini sürekli

1 ay aşısı yapıldıktan sonra bebegi huzursuzlanan oldu mu? Bugün oğlum hep kucağımda bıraktığım an uyanıyor huysuz sanki...

Kızlar kolik bebek nasıl olur? Oğlum kolik mi değil mi çözemiyorum. Cok sancılı, gazlı bebek. Ilk oğlum da sancilıydı, prematüre bebekti zaten ama kolik değildi. Bu bebeğim kolik mi değil mi anlamadim.

Emzik verip salliyoruz hafif hafif bizimkide oyle

Emzik verip salliyoruz hafif hafif bizimkide oyle
Bebeklerde 30 ve 45. Dklar derin uykudan hafif uykuya geçiş zamanıymış. Bu geçişi sağlayamadıkları için de uyanırlarmış. Uyandı diye hemen kaldırmamak tekrar uykuya salmasını sağlamak lazımmış. Deniyorum ama kucağa almadan tekrwr uykuya geçmiyo kucağa alıp sallarsam salıyo tekrar ama bu sefer de kucaktan bırakınca uyanıyo. Deneye deneye bulcam artık doğru yolu

Aynı durumdayız canım ya bi dalıp uyumuyor kucakta memede uyuyor yatiriyorum uyanıyor. Gece çareyi yanıma almakta buldum yoksa uykusuzluktan ben mahvoluyorum. Yatarken emiyor sonra yanimda uyuyup kalıyor bende uyuyorum enazindan. Ama bugün gündüzde beni bırakmadı hep emiyor uyumuyor. Doymuyormu acaba 6 senede unutmuşum ben bebek bakmayi

Kızlar kolik bebek nasıl olur? Oğlum kolik mi değil mi çözemiyorum. Cok sancılı, gazlı bebek. Ilk oğlum da sancilıydı, prematüre bebekti zaten ama kolik değildi. Bu bebeğim kolik mi değil mi anlamadim.
Canım kolik belirli saatlerde ağlar hergün aynı saatlerde ağlıyosa koliktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…