- 23 Ağustos 2019
- 1.129
- 2.197
- 83
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #30.301
Kemer aldım benPatik olanı mı kemer olanı mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kemer aldım benPatik olanı mı kemer olanı mı?
Valla hiç bi şey tam fayda etmiyor kiraz çekirdeğinden zeytinyağ masajından gaz ilacından probiyotik herşey kullanıyorum mama bil nutrikonfor ama bişey fayda etmiyor maalesef zamanını bekliycez 1-2 kere rezene verdim fayda görmedim birdaha vermedimBu gaz sancisindan nasil kurtulacagiz acaba? 20. gunde bir sey var heralde. Çocuğun bir anda sancilari basladi. Bugun 6 saat sonra en son dayanamayip bayildi resmen. Çok uzuldum o haline. İlk cocugumda da cok cekmistim bu gazdan. Hatta gazlanip gazlanip ememedigi icin memeyi birakmisti. Bu sefer de oyle olacak diye cok korkuyorum. Siz gaz icin neler yapiyorsunuz kizlar? Morale ihtiyacim var![]()
Sürekli emince kusuyor mu peki bebeğinizBen de emzik tutan bebeklere aşırı özeniyom şu an benimki de hiç birini tutmuyodoktorumuz verebilirsin dedi ama ebemiz de emzik tutmadığı için aferin tutma oğlum dedi çocuğuma
gak meme guk meme alıştım artık bende
![]()
Anason nasıl bişey yani demleyip mi veriyosunuz zararı yokmu benim bebeğimde 47 günlük 48 olcaz rezene fayda göremedim belki ondan görürümMerhaba bende Şubat annelerindenim aralıkta doğum yaptım aynı sorun bizde de var ben anason yağı ve saf Zeytinyağı ile göbeğine ve ayaklarına masaj yapıyorum kabızlığına bile iyi geliyor benim bebeğim 46 Günlük olduğu icin bazen birkaç damla rezene veya Anason veriyorum iyi geliyor okuduğum için yazmak istedim belki faydam dokunur sağlıkla büyütün inşallah
Ah canım 2. Bebeğim kızım kolikti ondan 5 ay çektim bu kolik değil ama hem gazlı hem sinirli yani bi ben tadamadım şu emzir yatır olayını çevremdekiler maşallah hep öyle insan ister istemez bi neden ben diyorAynı cnm napalim artık hangi gündeyiz onu bile bilmiyorum ... memeyi bebeğin agzindan çekerken sen kendi serçe parmağını bebeğin ağzına hafifçe sokup o anda meme ucu çekilecekmiş.
Inşallah bu günler de geçer daha güzel günler görürüz...ne yazik ki emek olmadan bir çocuk büyümüyor çok zor. Geçenlerde belgesel izlerken yeni doğum yapan bir hayvan vardı, yattı ve yavruların hepsi gelip memesini emdiler. Ama biz emzirirken bile cok zorlanıyoruz. Her sey çok karmaşık ve her kafadan bir ses çıkıyor. Halbuki doğal hayatta öyle değil
Anason da rezene gibi aynı kaynamis şu da demliyorum bir kaç damla veriyorum sadece görüntüsü bile rezeneyle aynıAnason nasıl bişey yani demleyip mi veriyosunuz zararı yokmu benim bebeğimde 47 günlük 48 olcaz rezene fayda göremedim belki ondan görürüm
Ahh gündem gaz valla bizde öyleyiz kafayı yiycemKizlar kızım çok gazlıfitil alsak zararı olur mu
Dr tarafından fitil önerilen oldu mu?
İnşallah fayda görürüz yarın bende deneyim 1-2 çay kaşığı yeterli olur galibaAnason da rezene gibi aynı kaynamis şu da demliyorum bir kaç damla veriyorum sadece görüntüsü bile rezeneyle aynı
Sürekli değil ama evet bazen fazla sütü kusuyoSürekli emince kusuyor mu peki bebeğiniz
Olur sanırım birde bebeğiniz büyümüş çok gazlandigi zaman gece yatmadan banyo yaptirirsaniz fazlasiyla rahatlar birkaç seferdir bunu uyguluyorum en etkili bu yontem geldiİnşallah fayda görürüz yarın bende deneyim 1-2 çay kaşığı yeterli olur galiba
Canim bi altini degistirken popodan ates ölcer koyabilirsin bi iki dk beklet atesini ölc öylesine o kaka yapmasina gaz cikartmasian yardimci oluyor ...Ahh gündem gaz valla bizde öyleyiz kafayı yiycem
Canim ben iki kat giydiriyoesum uykj tulumu ile ama ebemiz üzerine bi uzun kollu yani 3 kat giydirmemi söyledi 1 aylik olana kadar.Selam kızlar inşallah benimde kuzum kuvozden çıkıyor hafta sonuna.Cok heyecanlıyım.Ufaktan hazırlık yapıyorum aklıma takıldı size sorayım dedim.Bebekkerinizi gece nasıl giydiriyorsunuz örtüyor musunuz,uyku tulumu vs giydiriyor musunuz.İkinci çocuğum ama 5yilda unutuluyormuş![]()
Canm surekli masaj yap sırtına asagidan yukarıya dogru bazen otururken basina kolumun ustune vücudunu da ayakalrimin üstüne yuz ustu yatirip masaj yapiyorum sırtına bazende yari uzaniyom ben yine onu yüz ustu yatiriyom göğsüme yine masaj yapiyom yani bos animda surekli masaj yapiyorum ona gayet rahatliyo bugun hatta baya bi cikrdi yavrucumBu gaz sancisindan nasil kurtulacagiz acaba? 20. gunde bir sey var heralde. Çocuğun bir anda sancilari basladi. Bugun 6 saat sonra en son dayanamayip bayildi resmen. Çok uzuldum o haline. İlk cocugumda da cok cekmistim bu gazdan. Hatta gazlanip gazlanip ememedigi icin memeyi birakmisti. Bu sefer de oyle olacak diye cok korkuyorum. Siz gaz icin neler yapiyorsunuz kizlar? Morale ihtiyacim var![]()
Hep yan yatiruyom onu zaten cunku kusunca bazen burundan bile atiyoKusma bizde de oluyor çünkü ne kadar emzik alsa da bazen sadece emerken sakinleşiyor. Emdikten sonra hemen sırtüstü yatırmamaya çalışın, öyle olunca daha az kusuyorlar.
Benm ilk kizim oyleydi ya hic gaz sıkıntısı cekmiyordum sütünü icer uyurdu ama bu yok ya surekli uyanik sürekli meme istiyo sonra kusuyo her tarafi batiruyo kusmasida sinirinden herhalde yada gazini mi yapiyo anlamadim kendini esnetiyo cok sıkıyo sonra midedeki hersey disarda..Ah canım 2. Bebeğim kızım kolikti ondan 5 ay çektim bu kolik değil ama hem gazlı hem sinirli yani bi ben tadamadım şu emzir yatır olayını çevremdekiler maşallah hep öyle insan ister istemez bi neden ben diyorRabbim can sağlığı versin geçiveriyo ama işte insanoğluyuz bazen öfkemize yeniliyoruz
Amin, inşallah. Çok teşekkür ederim, insan zorda kalınca yapmam dediği şeyleri de yapıyor valla.Merhaba bende Şubat annelerindenim aralıkta doğum yaptım aynı sorun bizde de var ben anason yağı ve saf Zeytinyağı ile göbeğine ve ayaklarına masaj yapıyorum kabızlığına bile iyi geliyor benim bebeğim 46 Günlük olduğu icin bazen birkaç damla rezene veya Anason veriyorum iyi geliyor okuduğum için yazmak istedim belki faydam dokunur sağlıkla büyütün inşallah
Dün bize doktor paranox fitil yazdı canım.İkiye bölüm yarısını koy demişti çok ağladığındaKizlar kızım çok gazlıfitil alsak zararı olur mu
Bana önerildi ve dün akşam verdim 12 saat uyuyamayınca..Kizlar kızım çok gazlıfitil alsak zararı olur mu