2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canm ben ocean 400u kullaniyorum

Benimki cok icince kusuyo bide gazini yada kakasini yapinca cok fazla ikiniyo kendini sıkıyo haliyle mideleri acik oldugu icin agizdan atiyo

Ayy bugun süt sıkışması oldu perişan oldum bel bacak baş kol göğüs agrisi üşüme arti atesimin olmasi yani her tarafim berbatti..
evde kimse olmadigi icin duşa giremedim aksam esim gelince iste sicak dusun altina girdim göğsüme sabunla masaj yaptim sütümu sagdim biraz sonra zeytinyagi surdum daha yeni biraz rahatladim aklinizda bulunsun kizlar süt sıkışması olursa bunlari yapin

Ayy yok kiz ben sütüme ne yapacam bilmiyorum masallah benm süt fazla o yuzden sanirsam süt sıkışması oldu perisan etti beni. Normalde bi memeyi sagip diger kizima veriyorum dun aksam yapamadim basima neler neler geldi
Maşallah Reflü olan bebeklere anne sütüne karıştırıp içirtiyolar o mamayı canım

Şuan sürekli piş piş diyorum okurken gülmem geldi ben ritmli yapıyorum ama toycuları söylüyorum
bizde aynı valla hatta bugün baktım annem temizlik yaparken dandini dandini dastana ninnisini söylüyo kafalar 1500 olmuş artık kadında napsın ben desen oturduğum yerde bebek sallıyorum sanki hep uçmuşuz valla iyice

Teşekkür ederim ilk 10gun enfeksiyondan yattı.sonra sarılık kilo verme derken ayrı düştük yavrumla.
İlk kızımda anneme soru sorardım bebek bakımıyla ilgili hatirlamazdi nasıl unuttun diye söylenirdim.Kendim 5yil öncesini unutmuşum iyi mi

Bunlara ek tarakla göğsü tarama var çok rahatlatıyor.

Cok gecmis olsun. Allah kavustursun..
Cidďen oyle. Unutuyor insan..

Evet örtüyorum canım çünkü o kadar giydirmeme rağmen bazen bakıyorum elleriyle ayakları soğuk canım
Bebeklerin elleriyle ayakları fizyolojik olarak daha soğuk olur zaten, üşüyüp üşümediklerini sırt ve enseye bakarak anlayın diyorlar, fazla giydirirseniz mazallah terleyip üşütür bu sefer.

Seninki bi ilginc bebis kuzum Allah sabir versin mizmiz cocuk insani maf ediyoben salliyom yatiyo benimde sutum cok olmuyo doymazsa yatmiyo

Günaydın arkadaşlar benim sutum cok yok azaldi ne yiyip iciyorsunuz sutu bol olan arkadaşlar oglum bu hafta hic toparlanmadi doymuyo cokmu yemek yemek lazim ekmek kahvaltıda yiyorum ceyrek cokta kilo almadan nasıl beslenmeliyim

Şuan sürekli piş piş diyorum okurken gülmem geldi ben ritmli yapıyorum ama toycuları söylüyorum

Hahah yemin ederim geceleri ben de piş piş sensörü gibiyim ufacık bi kıpırdanmada hemen başlıyorum

Aaa
Bu şey değil mi?
Ben

Bizde de durum aynı piş piş demekten ciğerlerim söndü ya
Piş piş uzmanlarıyız artık bazen piş piş yaparken içim geçiyo benim , piş piş 'in makamı kaçıyo detone oluyorum
Hem ki ne sensör benimki kendini geliştirdi eskiden yatağa bırakınca kalkardı şimdi yatağa doğru meyil ettiğimde anlıyo yakında düşündüğümde bile uyanacak galiba
Kızlar bebek uyutucusu diye bi uygulama var ben pış pış olayına orda çözüm buldum nefes yetmiyor bazen pış pış lara
Bende de var o program ve gerçekten çok güzel ben onun süpürge sesi ve saç kurutma sesini de kullanıyorum. Uykuya zor geçtiği anlarda o sesler kurtarıcı oluyor. Gündüz piş pişi programdan açıyorum da gece kendim yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…