2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Emziğe ben de inanılmaz karşıydım, ilk hafta ağlaması durmadığı için biraz da çevre baskısıyla aldık, o zaman bile her verildiğinde alıp atasım geliyordu. Ama şimdi biraz daha rahatım bu konuda. Emzik olunca bebeği benden başkaları da uyutabiliyor veya öyle zamanlar oluyor ki artık emerken bile huzursuz oluyor o zaman emzik ve kucakla sakinleştiriyorum. Bir de bizimki altını açtığımızda falan ortalığı yıkıyor, o ara iyi oluyor. Yine de kısmetse en fazla 6 aya kadar kullanmayı planlıyorum, çok kullanıldığında damakta falan şekil bozukluğuna sebep olabiliyormuş. Bir de kullanırsan zaten bebek uyuduğunda ağzından al tüm gece durmasın, bizimki genelde kendi atıyor ağzından bir yerden sonra

Prima pişik yaptı bizde hem pure hem premium care. Sleepy de sırttan çıkarıyor hep kakasını ama hiç pişik olmadı. Fiyat performans açısından sleepyi tercih edeceğiz galiba. Bu ara sleepyi çok ucuz internette.

Tebrikler bende videoyla başardım

Helal olsun valla kızlar size maşallah Ben bile o kadar beceremiyorum hala uğraşıyoruz.

oglunuz kac yasinda bilmiyorum ama benimki de 4,5 yasinda. arada tepki veriyor ama hemen geciyor bizim. alisacaklar zamanla

Aman suyu ihmal etme canım ben sürahi doldurdum yanimda duruyor. Bir de kuru meyveler hep ortada duruyor emzirdikten sonra çok acıkıyorum. Iki memeyi emince dediğin gibi 2 saat tok tutuyor. Yalnız şu videoları gönderen arkadaştan Allah razi olsun ben de düzelttim pozisyonumu. Arada ucunu alıp memeyi acitiyordu çünkü

cnm ben uc ay sonra Spor yapiliyor saniyordum cok sevindim iki ay dolunca ben basliyayim benim gobegimde kaldi cok kocaman degil ama gobek iste morelim cok bozuk bacaklarimda catlak kaldi ilac suruyorum ama sporsuz gecmiyo benim bi degisik inceldikce gorunumu yok oluyo azaltiyo ama yinede ilac baya emzik ver cnm ne olcak sen perişan olcan ben veriyom tutmaya başladı kirk cikinca zaten vucut rahim ancak normale donuyo ondan once dikislerde var iliski olmaz esim surekli iyilesmedinmi diye soruyo kendimce birseyler yapiyorum tam birlesme olmasada hergun soruyo cunku mesafede girmesin diye artik diyet yapilmiyo en kotusu bu bence

Bende sleepy kullanıyorum hic cikmiyo bağlandıktan sonra tut bezin arkasindan beline cek hic cikmiyo cnm bizimkinin

Cnm bizimkide ilk basta sizdiriyordu gevsek baglamaktanmis bantlari ortala ust uste hiçcc sizmiyo

Ahh canm valla bizim de büyüğü mahvediyo bizi basta pek bisey yoktu bakti bebek hep bizde kalici ondan sonra basladi bakalim kotulesmezlerse iyi.

Ayy keske benmkide emzigi tutsa ya veriyom zorla almiyo kendini kusturyo . Surekli meme agzinda olmuyo cunku benmki surekli istiyo meme veriyom iciyo iciyo sonra kusuyo

Ağustos annesi olarak yeni anneler ne yapıyor bir bakayım derken benim yaşadığımı yaşıyorsunuz :) memeyi biz şöyle tutturabildik. İlk önce mamayı şırınga ile ağzına damlattık şapur şupur yaparken memeyi verdik. Kamdırdık. Doğum yapalı ne kadar oldu bilmiyorum ama şırınga ile mamayı zaten 10 gün verebilirsiniz. Sonrasında biberona geçiş yapılıyor. Bizim kız küçük doğmuştu. Kimsede uyarmadı.15 gün boyunca şırınga kullandık. Kilo alamadı . Dr biberonla ver dedi. Hiç unutmam 2 günde 200 Gr aldı. İlk dönemler kilo alımı çok önemli. Biberon aldı , emmeyi bırakır diye düşünmeyin . Benim kızım 1.5 aylık olduğunda mama ve biberonu kendi bıraktı. Emzik için ben çok uğraştım almadı. Sağmak yerine sık sık emzirdim..sağım yapıldıkça ilerki aylarda tazyikli süt sorunu oluyor. Tek yapmanız gereken sakin olun. Emzirmeye tek başınıza gidin. Eşiniz dahi olmasın. Konuşa konuşa memeyi sunun. Sizn sesiniz onu sakinleştirir

Ayy keske benmkide emzigi tutsa ya veriyom zorla almiyo kendini kusturyo . Surekli meme agzinda olmuyo cunku benmki surekli istiyo meme veriyom iciyo iciyo sonra kusuyo
Ben de emzik tutan bebeklere aşırı özeniyom şu an benimki de hiç birini tutmuyo doktorumuz verebilirsin dedi ama ebemiz de emzik tutmadığı için aferin tutma oğlum dedi çocuğuma gak meme guk meme alıştım artık bende

Kızlar yarın 29 günlük oluyoruz insallah. 1.ay aşısı için yarin gitsem yaparlar herhalde dimi? Aramalarını beklemem gerekiyor mu

Benimkide 25 gun oldu yeni yeni zor tutuyo zorla veriyom

Ben prima premium care kullanıyorum ve memnunum. Her alt değiştirmeden sonra da bi mustela bi incia pişik kremi sürüyorum. Hangisinden dolayı pişik olmuyor ama bilmiyorum tabi

Yalnız değilsin. Bizimki zarar vermiyor bana babasına ama psikolojik olarak zorluyor. Kardeşini seviyor ama beni çok kıskanıyor bana olan düşkünlüğü arttı. Alışacaklar bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…