• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Evet 40 a kadar olur dediler. 40 indan sonra ilişki serbest 2 aylıkken de spor yapabilirsin dedi dr. Bir de contratubex diye jel verdi ameliyat yerine sabah akşam.surecekmisim. ameliyat izini geçiriyormuş. Korse takabilirsin dedi. Günlük vitamin ve demir ilacını 3 ay kullanicakmisim. Bir de beni yorgun ve uykusuz gördü acele çıkmıştım evden, saçım fln diken diken görünce, çocuğa emzik verin mutlaka dedi. Yoksa gecen gündüzün kalmaz, diğer çocukla ilgilenemezsin uykusuz kalma dedi. Emzik olayını da hiç sevmem aslında bilemiyorum valla
Emziğe ben de inanılmaz karşıydım, ilk hafta ağlaması durmadığı için biraz da çevre baskısıyla aldık, o zaman bile her verildiğinde alıp atasım geliyordu. Ama şimdi biraz daha rahatım bu konuda. Emzik olunca bebeği benden başkaları da uyutabiliyor veya öyle zamanlar oluyor ki artık emerken bile huzursuz oluyor o zaman emzik ve kucakla sakinleştiriyorum. Bir de bizimki altını açtığımızda falan ortalığı yıkıyor, o ara iyi oluyor. Yine de kısmetse en fazla 6 aya kadar kullanmayı planlıyorum, çok kullanıldığında damakta falan şekil bozukluğuna sebep olabiliyormuş. Bir de kullanırsan zaten bebek uyuduğunda ağzından al tüm gece durmasın, bizimki genelde kendi atıyor ağzından bir yerden sonra

Kizlar prima premium care mi sleepy mi??
Bebeğimin uykusunu bölmek istemedim iki gün önce poposu pisik oldu😣gaz sancısı ile pişik birleşince perişan olduk, dün gece acildeydik😣😣😣sleepy ve Sebamed pişik önleyici Krem kullanıyordum işe yaramadı biz de😣ya da ben de iş yok
Prima pişik yaptı bizde hem pure hem premium care. Sleepy de sırttan çıkarıyor hep kakasını ama hiç pişik olmadı. Fiyat performans açısından sleepyi tercih edeceğiz galiba. Bu ara sleepyi çok ucuz internette.

Tebrikler bende videoyla başardım😂😂

Yalnız denedim hiç de ümidim yoktu bir iki denedim olmayınca çıkardım memeyi ağzından bi daha denedim vs bi baktım oldu vallq çok sevindim. Senden cesaret buldum valla yoksa ümidim kalmadıydı 😂😂

😍😍

Kesinlikle. Yani doğum yapan anne daha talep etmeden bu eğitimin hastanede verilip o şekilde evlere yollanması lazım. Yoksa ilk günler haftalar çok çileye dönüşüyor. Anneliğimizi bile yaşayamıyorız çektiğimiz acılardan
Helal olsun valla kızlar size maşallah👏👏👏 Ben bile o kadar beceremiyorum hala uğraşıyoruz.

Günaydın kızlar. Oğlum, kardesi dogdugundan beri huy değistirdi. Kendini surekli dişlanmiş hissediyor ki cook dikkatliyiz hepimiz. Öncesinde hazirladik da.. gecen bir uzmana daniştim, dediklerini de yaptim ama yok. Kardesini oksuyor, opuyor (bazen ses etmem, bazen kırmadan, opme bebekler hassas olur, sadece okşa derim), ama bize cok tepkili. Yemek yesin istemez, tuvalete gitmek istemez, gece uyumak istemez, sabah uyanmak istemez. Gel birlikte arabayla biraz gezelim anne oglu derim, ben evden cikmak istemem der. Evde surekli gürultu, patirti. Uyaracak olursak babasina bana vurur. Isırır.. pişman etti resmen beni başka çocuk doğurduğuma
Napacam ben böyle?
oglunuz kac yasinda bilmiyorum ama benimki de 4,5 yasinda. arada tepki veriyor ama hemen geciyor bizim. alisacaklar zamanla🤷🏼‍♀️

Benimki de ucu ağzında iyicr eziyo bi de ucunu sakız gibi uzatıyor geriniyor memedeyken ucu da çekiştiriyo canımdan can gidiyo valla o an 🤦‍♀️

Suyu çok içwmiyorum ben unutuyorum resmen dezavantajım o benim. Beslenmeye ben de dikkat etmeye çalışıyorum. Ben de bugüne kadar hep tek meme emzirip bıraktığım için tek memede uyuyakalmaya alışık şiödi iki memeyi verirken arada uayndırmak zorunda kalıyorum. Uyanınca da ikinci memeden sonra uyumak bilmiyo memeyle oynamaya başlıyo. Ama iki meme emince randımanlı olarak 2 saat duruyo gerçekten. Önceden yarım saate bir memede idi . Bakalım alışcaz buna da . Çocuğu yanlış düzen alıştırmışım cahillik işte 🤷‍♀️
Aman suyu ihmal etme canım ben sürahi doldurdum yanimda duruyor. Bir de kuru meyveler hep ortada duruyor emzirdikten sonra çok acıkıyorum. Iki memeyi emince dediğin gibi 2 saat tok tutuyor. Yalnız şu videoları gönderen arkadaştan Allah razi olsun ben de düzelttim pozisyonumu. Arada ucunu alıp memeyi acitiyordu çünkü

Evet 40 a kadar olur dediler. 40 indan sonra ilişki serbest 2 aylıkken de spor yapabilirsin dedi dr. Bir de contratubex diye jel verdi ameliyat yerine sabah akşam.surecekmisim. ameliyat izini geçiriyormuş. Korse takabilirsin dedi. Günlük vitamin ve demir ilacını 3 ay kullanicakmisim. Bir de beni yorgun ve uykusuz gördü acele çıkmıştım evden, saçım fln diken diken görünce, çocuğa emzik verin mutlaka dedi. Yoksa gecen gündüzün kalmaz, diğer çocukla ilgilenemezsin uykusuz kalma dedi. Emzik olayını da hiç sevmem aslında bilemiyorum valla
cnm ben uc ay sonra Spor yapiliyor saniyordum cok sevindim iki ay dolunca ben basliyayim benim gobegimde kaldi cok kocaman degil ama gobek iste morelim cok bozuk bacaklarimda catlak kaldi ilac suruyorum ama sporsuz gecmiyo benim bi degisik inceldikce gorunumu yok oluyo azaltiyo ama yinede ilac baya emzik ver cnm ne olcak sen perişan olcan ben veriyom tutmaya başladı kirk cikinca zaten vucut rahim ancak normale donuyo ondan once dikislerde var iliski olmaz esim surekli iyilesmedinmi diye soruyo kendimce birseyler yapiyorum 😅 tam birlesme olmasada hergun soruyo cunku mesafede girmesin diye 🙄 artik diyet yapilmiyo en kotusu bu bence

Prima pişik yaptı bizde hem pure hem premium care. Sleepy de sırttan çıkarıyor hep kakasını ama hiç pişik olmadı. Fiyat performans açısından sleepyi tercih edeceğiz galiba. Bu ara sleepyi çok ucuz internette.
Bende sleepy kullanıyorum hic cikmiyo bağlandıktan sonra tut bezin arkasindan beline cek hic cikmiyo cnm bizimkinin

Cnm bizimkide ilk basta sizdiriyordu gevsek baglamaktanmis bantlari ortala ust uste hiçcc sizmiyo
Canım biz de prima yabancı marka, sleepy türk malı diye sleepy almıştık ama gece hep sızdırdı. Üstünü değiştirmek çok zor oluyor gece gece. Ve prima premium care aldık artık. Evde 2 paket sleepy var 2 ve 3 no. Artık onları gündüz kullanırım. Bizim de kakali bez bekleyince pişik olmuş. Desitin vardı evde mecbur kullandım. 1 günde geçti. Poposunu disk pamuğu kaynamış suya batırıp islatiyorum onunla siliyorum. Islak mendil gündüz pek kullanmıyorum. Gece mecbur kullanıyorum

Anliyor konuştugumuzda ama yine de bildiğine devam.. cok yordu beni.. Cocuk kreşe giderdi, fakat bulunduğum ülkede salgın nedeniyle 2 hafta kapanma var şu an. Evde tüm gün benimle..
kucuk de sancılı bebek.. ama inan büyük beni daha cok yıpratır şu an..
Ahh canm valla bizim de büyüğü mahvediyo bizi basta pek bisey yoktu bakti bebek hep bizde kalici ondan sonra basladi bakalim kotulesmezlerse iyi.

Emziğe ben de inanılmaz karşıydım, ilk hafta ağlaması durmadığı için biraz da çevre baskısıyla aldık, o zaman bile her verildiğinde alıp atasım geliyordu. Ama şimdi biraz daha rahatım bu konuda. Emzik olunca bebeği benden başkaları da uyutabiliyor veya öyle zamanlar oluyor ki artık emerken bile huzursuz oluyor o zaman emzik ve kucakla sakinleştiriyorum. Bir de bizimki altını açtığımızda falan ortalığı yıkıyor, o ara iyi oluyor. Yine de kısmetse en fazla 6 aya kadar kullanmayı planlıyorum, çok kullanıldığında damakta falan şekil bozukluğuna sebep olabiliyormuş. Bir de kullanırsan zaten bebek uyuduğunda ağzından al tüm gece durmasın, bizimki genelde kendi atıyor ağzından bir yerden sonra
Ayy keske benmkide emzigi tutsa ya veriyom zorla almiyo kendini kusturyo . Surekli meme agzinda olmuyo cunku benmki surekli istiyo meme veriyom iciyo iciyo sonra kusuyo

Annemle eşim alıştırdılar. Ben şırıngayla devam ediyordum tembellik yapıp dayadılar biberonu. Bıraksam emziğe de başlayacaklar.

Onu da çok yaptkk cnm. Şimdi silikon göğüs ucuyla emiyor. Normal de veriyorm hiç emmiyor bile 😭 geçer zmnla inşallah🤲

Ahh canık yapmaz mıyım🥺 ama sanki gırtlaklıyorlarmış gibi ağlıyor. Dayayamıyorum mememe. Savaşıyor mememe burnuma her yere vuruyor ayaklar hiç durmuyor. Özellikle uykudan uyandığında en aç olduğunda veriyorum yok. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun🤲

Silikon uçsuz hiç emmiyor silikon ucu 3 gündür kullanıyorum.o olmasa hiçti temasım 🥺😭 tutmadığı ciyak ciyak ağladığı için biberonu mecnur veriyoruz yoksa bende hiç memnun değilim yoksa. İnşallah geçer bugünlerde 🤲

İlk 3 gün öyle yaptık. Göğsümü verdim şırıngayla az az damlattık 2 şapır şapır yapıp emmedi. O kdar çok ağlıyor kızarıyor sinirleniyor ki memede 😭
Ağustos annesi olarak yeni anneler ne yapıyor bir bakayım derken benim yaşadığımı yaşıyorsunuz :) memeyi biz şöyle tutturabildik. İlk önce mamayı şırınga ile ağzına damlattık şapur şupur yaparken memeyi verdik. Kamdırdık. Doğum yapalı ne kadar oldu bilmiyorum ama şırınga ile mamayı zaten 10 gün verebilirsiniz. Sonrasında biberona geçiş yapılıyor. Bizim kız küçük doğmuştu. Kimsede uyarmadı.15 gün boyunca şırınga kullandık. Kilo alamadı . Dr biberonla ver dedi. Hiç unutmam 2 günde 200 Gr aldı. İlk dönemler kilo alımı çok önemli. Biberon aldı , emmeyi bırakır diye düşünmeyin . Benim kızım 1.5 aylık olduğunda mama ve biberonu kendi bıraktı. Emzik için ben çok uğraştım almadı. Sağmak yerine sık sık emzirdim..sağım yapıldıkça ilerki aylarda tazyikli süt sorunu oluyor. Tek yapmanız gereken sakin olun. Emzirmeye tek başınıza gidin. Eşiniz dahi olmasın. Konuşa konuşa memeyi sunun. Sizn sesiniz onu sakinleştirir

Ayy keske benmkide emzigi tutsa ya veriyom zorla almiyo kendini kusturyo . Surekli meme agzinda olmuyo cunku benmki surekli istiyo meme veriyom iciyo iciyo sonra kusuyo
Ben de emzik tutan bebeklere aşırı özeniyom şu an benimki de hiç birini tutmuyo😬 doktorumuz verebilirsin dedi ama ebemiz de emzik tutmadığı için aferin tutma oğlum dedi çocuğuma 🥴 gak meme guk meme alıştım artık bende 🤷😅

Kızlar yarın 29 günlük oluyoruz insallah. 1.ay aşısı için yarin gitsem yaparlar herhalde dimi? Aramalarını beklemem gerekiyor mu

Ben de emzik tutan bebeklere aşırı özeniyom şu an benimki de hiç birini tutmuyo😬 doktorumuz verebilirsin dedi ama ebemiz de emzik tutmadığı için aferin tutma oğlum dedi çocuğuma 🥴 gak meme guk meme alıştım artık bende 🤷😅
Benimkide 25 gun oldu yeni yeni zor tutuyo zorla veriyom

Kizlar prima premium care mi sleepy mi??
Bebeğimin uykusunu bölmek istemedim iki gün önce poposu pisik oldu😣gaz sancısı ile pişik birleşince perişan olduk, dün gece acildeydik😣😣😣sleepy ve Sebamed pişik önleyici Krem kullanıyordum işe yaramadı biz de😣ya da ben de iş yok

Ben prima premium care kullanıyorum ve memnunum. Her alt değiştirmeden sonra da bi mustela bi incia pişik kremi sürüyorum. Hangisinden dolayı pişik olmuyor ama bilmiyorum tabi 😇
Ben prima premium care kullanıyorum ve memnunum. Her alt değiştirmeden sonra da bi mustela bi incia pişik kremi sürüyorum. Hangisinden dolayı pişik olmuyor ama bilmiyorum tabi 😇

Günaydın kızlar. Oğlum, kardesi dogdugundan beri huy değistirdi. Kendini surekli dişlanmiş hissediyor ki cook dikkatliyiz hepimiz. Öncesinde hazirladik da.. gecen bir uzmana daniştim, dediklerini de yaptim ama yok. Kardesini oksuyor, opuyor (bazen ses etmem, bazen kırmadan, opme bebekler hassas olur, sadece okşa derim), ama bize cok tepkili. Yemek yesin istemez, tuvalete gitmek istemez, gece uyumak istemez, sabah uyanmak istemez. Gel birlikte arabayla biraz gezelim anne oglu derim, ben evden cikmak istemem der. Evde surekli gürultu, patirti. Uyaracak olursak babasina bana vurur. Isırır.. pişman etti resmen beni başka çocuk doğurduğuma
Napacam ben böyle?
Yalnız değilsin. Bizimki zarar vermiyor bana babasına ama psikolojik olarak zorluyor. Kardeşini seviyor ama beni çok kıskanıyor bana olan düşkünlüğü arttı. Alışacaklar bir şekilde

Back