2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bize verebileceğin taktikler var mı benimde çok acıyor

Valla bence iyi diğerinden de 40 çıksa al sana 80
Aynen diğerinden de 40 çıktı ve doktor 3 saatte bir 80 cc yeterli dedi. Bebek dayanamazsa 2 saatte bir de emzirebilirsiniz dedi
Çok yanlış bebek her zaman sağma makinesinden daha fazla emer bebeği emzirmeden önce tartıp sonra emzirip tekrar tarttırması gerekiyor ki gerçek sonucu görsün
İnşallah makineden daha fazla miktar emebiliyorsa çok iyi
Ne güzel. Ben de hastaneme sorsyım var mı emzirme hemşiresi. Benimki de inatla hep ucunu tutuyo
Maşallah canım maşallah bol bol sütün olur inşallah bende birazdan bi sağmayı deneyim bakalım benimki ne kadar çıkıcak die
Sonucu yazarsın canım
İnşallah canım yaa en azından bi 6 ay emse o bile iyi yanii
İnşallah daha da uzun süre emer minnoşlar

Bize verebileceğin taktikler var mı benimde çok acıyor
Göğsü c şeklinde dört parmak altta bir parmak üstte olacak şekilde tutup alttan bebeğin çenesine değdirip ağzını açtırmaya çalışıp en büyük açtığı anda bebeğin başını kolumuzla memeye doğru itiyomuşuz. Ben de hala tam beceremiyorum ama zamanla olur inşallah. şurdaki yanlış tutuş yüzünden acıyor yara oluyormuş.
Şu video da faydalı

Kızlar 32 günlük olduk ama hala sezaryen dikişlerim cok acıyor oturup kalkarken ve bazen aniden ağrı giriyor hala benim gibi olan var mı

Benim 50. günüm ve resmen yarık içerisinden emzirmeye çalışıyorum ağlayarak hala.. bir ara biraz daha iyiydi şimdi yine çok kötü beceremiyorum şu emzirme olayını ve mama takviyesi de hiç yapmadığım için iyileşmeye vakti yok yarıkların.. iyileşse belki bir daha çatlamayacak bu kadar krem vs bişi önerdi mi çatlaklar için ? Doğru tutuş teoride kolay ama pratikte beceremiyorum malesef

Evet malesef pratikte zor biraz da yapısal durumlar etkiliyor bizim mesela bebeğin alt çenesi geride biraz o yüzden daha sıkıntılı oluyormuş. Ben de akşamdan beri memeyi tuttur bıraktır iyice beter ettim. Krem olarak sudo krem önerdi ama onun içinde çinko olduğu için emzirmeden önce ılık suyla iyice yıka sonra sütünü sür dedi. Üstüne de plastik kalkanlardan tak dedi.

Bizimkinin de alt çenesi geride o yüzden olabilir demek ki ya memeyi düzgün tutamayınca bıraktırırken de dediğin gibi daha çok tahriş oluyor bırakmak istemiyor eziyor iyice

Günaydın kızlar. Oğlum, kardesi dogdugundan beri huy değistirdi. Kendini surekli dişlanmiş hissediyor ki cook dikkatliyiz hepimiz. Öncesinde hazirladik da.. gecen bir uzmana daniştim, dediklerini de yaptim ama yok. Kardesini oksuyor, opuyor (bazen ses etmem, bazen kırmadan, opme bebekler hassas olur, sadece okşa derim), ama bize cok tepkili. Yemek yesin istemez, tuvalete gitmek istemez, gece uyumak istemez, sabah uyanmak istemez. Gel birlikte arabayla biraz gezelim anne oglu derim, ben evden cikmak istemem der. Evde surekli gürultu, patirti. Uyaracak olursak babasina bana vurur. Isırır.. pişman etti resmen beni başka çocuk doğurduğuma
Napacam ben böyle?

Maşallah çok iyi...sabahlari dereotlu omlet yapıp yiyorum. Arada da devamlı incir, kayısı, cevizli sucuk, hurma...rezene çayı...tahinli pekmez...bol su... benim de sol meme çok acıdığı için ordan bazı öğünlerde emzirmedim ama sağdım sütü. Yine de sol meme biraz azaldı sanki. Tekrar sol memeye ağırlık verdim ilk onu emziriyorum. Dün 2 haftalık olduk sağlık ocağında gittik doğum kilosunu yakalamış bizimki de. Daha bir haftadır doğru dürüst emiyor 2 memeyi de. Zaten 4 günlükken sütüm geldi. Önceden tek meme ile uykuya dalıyordu ben de sağıyordum memede kalan süt olursa. Yavaş yavaş 2 memeyi de emmeyi başarıyorlar sanırım.

Gayret canım düzelecek ... Her emzirmede zeytinyağı sür nemli bırak zamanla iyileşecek

Canm benmkide 20 aylik bir haftadir bizide perisan etti biseye yok desek hemen gidip uzanip agliyo hiçbirşekilde sakinlesmiyo kolumuza alip sakinlestirmeye calissak daha kötü bagirip cagiriyo bizi dövmeye calisiyo agladiginda kendi kendine susmasini bekliyoz artk cok huysuz olmus.
Seninki ile konusursan anlar benmki anlamiyo da ki biz onun yaninda bebegi hic almamaya calisuyoz ve surekli de onu seviyorum onunla ilgileniyorjm ama yetmiyo sanirsam

Bizimkinin de alt çenesi geride o yüzden olabilir demek ki ya memeyi düzgün tutamayınca bıraktırırken de dediğin gibi daha çok tahriş oluyor bırakmak istemiyor eziyor iyice
Evet bizim de alt çene ve dudak geride gibi. Bir de meme sütten ıslanınca ağzı kayıyor ona sinirleniyor. Ben bir ağız mendiliyle hem çenesini hem de meme ucunu kuruluyorum hafifçe. O zaman tutuyor tekrar

Benm
Benim yumusak olan gogsumde daha cok sut oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…