• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben prima premium care kullanıyorum ve memnunum. Her alt değiştirmeden sonra da bi mustela bi incia pişik kremi sürüyorum. Hangisinden dolayı pişik olmuyor ama bilmiyorum tabi 😇
Ben de sleepy+mustela pişik önleyici kullanıyorum. Bizde de şimdilik pişik olmadi çok şükür 🤲

Yalnız değilsin. Bizimki zarar vermiyor bana babasına ama psikolojik olarak zorluyor. Kardeşini seviyor ama beni çok kıskanıyor bana olan düşkünlüğü arttı. Alışacaklar bir şekilde
Çok ufak yavrular tabi ki paylasamiyorlar, benim kızım 9 yaşında o bile benimle yatmak istiyor artık seni çok özlüyorum diyor , önceleri ben sıkıştırıp sıkar öperdim kaçardı şimdi kendisi yanaşıyor elimi tutup temas halinde oturuyoruz küçüğü büyüğü aynı yani 😂 şimdi biz babayı çocuk odasına attık civcivlerimle ben yatak odasında yatıyoruz 🐥🐣

Çok ufak yavrular tabi ki paylasamiyorlar, benim kızım 9 yaşında o bile benimle yatmak istiyor artık seni çok özlüyorum diyor , önceleri ben sıkıştırıp sıkar öperdim kaçardı şimdi kendisi yanaşıyor elimi tutup temas halinde oturuyoruz küçüğü büyüğü aynı yani 😂 şimdi biz babayı çocuk odasına attık civcivlerimle ben yatak odasında yatıyoruz 🐥🐣
Ayri yatiyorsunuz ben esim olmadan yatamiyorum 😅on dort gun sonra odama kostum

Işte emzirme eğitimi tüm gebelere verilse ne güzel olur. Aslında benim 2. Çocuk ama ben bile birkaç gün uğraştım memeye tutturmak ve doğru pozisyonu bulmak için. Bisiklete yeniden binmek gibi biraz çaba ile deneye deneye oluyor.
Benim dogum yaptıgım hastanede defalarca gösterdiler, cocuk doktoru da hemsire de sürekli odaya gelip kontrol ettiler dogru emzirip emzirmediğimi. Onların sayesinde sorun yasamadım. Kesinlikle cok onemli bebeğin memeyi doğru kavraması

Kizlar prima premium care mi sleepy mi??
Bebeğimin uykusunu bölmek istemedim iki gün önce poposu pisik oldu😣gaz sancısı ile pişik birleşince perişan olduk, dün gece acildeydik😣😣😣sleepy ve Sebamed pişik önleyici Krem kullanıyordum işe yaramadı biz de😣ya da ben de iş yok
Pişik olduguna emin misiniz? Ben de bebeğim pişik zannediyordum ne krem sürsem geçmedi. Bugün dr kontrolü vardı, pişik değil mantar dedi poposundaki beneklere. Ağzındaki pamukcuklar popoya inmiş ikisi de aynı mantarın türleri dedi, mantar kremi verdi popo icin. Bebeğinin ağzında pamukcuk varsa belki mantardır, bir doktora danıs istersen

Bu gaz sancisindan nasil kurtulacagiz acaba? 20. gunde bir sey var heralde. Çocuğun bir anda sancilari basladi. Bugun 6 saat sonra en son dayanamayip bayildi resmen. Çok uzuldum o haline. İlk cocugumda da cok cekmistim bu gazdan. Hatta gazlanip gazlanip ememedigi icin memeyi birakmisti. Bu sefer de oyle olacak diye cok korkuyorum. Siz gaz icin neler yapiyorsunuz kizlar? Morale ihtiyacim var😔

Bu gaz sancisindan nasil kurtulacagiz acaba? 20. gunde bir sey var heralde. Çocuğun bir anda sancilari basladi. Bugun 6 saat sonra en son dayanamayip bayildi resmen. Çok uzuldum o haline. İlk cocugumda da cok cekmistim bu gazdan. Hatta gazlanip gazlanip ememedigi icin memeyi birakmisti. Bu sefer de oyle olacak diye cok korkuyorum. Siz gaz icin neler yapiyorsunuz kizlar? Morale ihtiyacim var😔
Canım bizi kiraz çekirdeği biraz rahatlattı sanki bi dene istersen

Kızlar nasılsınız benim oğlan mamayı bi anda bitirmiyo bira mayıştırıp öyle bitirtiyorum memeyi ağzından çektim korktu hep yaptığım şey iki saat susmadı zaten benden başka kimsede durmuyo çok sinirli hemen kıyametleri koparıyo 2 saat sakinleştiremedim oturdum hüngür hüngür ağladım sinirimden 😔

Kızlar nasılsınız benim oğlan mamayı bi anda bitirmiyo bira mayıştırıp öyle bitirtiyorum memeyi ağzından çektim korktu hep yaptığım şey iki saat susmadı zaten benden başka kimsede durmuyo çok sinirli hemen kıyametleri koparıyo 2 saat sakinleştiremedim oturdum hüngür hüngür ağladım sinirimden 😔
Aynı cnm napalim artık hangi gündeyiz onu bile bilmiyorum ... memeyi bebeğin agzindan çekerken sen kendi serçe parmağını bebeğin ağzına hafifçe sokup o anda meme ucu çekilecekmiş.
Inşallah bu günler de geçer daha güzel günler görürüz...ne yazik ki emek olmadan bir çocuk büyümüyor çok zor. Geçenlerde belgesel izlerken yeni doğum yapan bir hayvan vardı, yattı ve yavruların hepsi gelip memesini emdiler. Ama biz emzirirken bile cok zorlanıyoruz. Her sey çok karmaşık ve her kafadan bir ses çıkıyor. Halbuki doğal hayatta öyle değil

Ayy keske benmkide emzigi tutsa ya veriyom zorla almiyo kendini kusturyo . Surekli meme agzinda olmuyo cunku benmki surekli istiyo meme veriyom iciyo iciyo sonra kusuyo
Kusma bizde de oluyor çünkü ne kadar emzik alsa da bazen sadece emerken sakinleşiyor. Emdikten sonra hemen sırtüstü yatırmamaya çalışın, öyle olunca daha az kusuyorlar.

Bizimki de gece ortamıza gelir, öyle de bir yatır ki sağolsun, yatakta artık ben barınamıyorum..

Merhaba bende Şubat annelerindenim aralıkta doğum yaptım aynı sorun bizde de var ben anason yağı ve saf Zeytinyağı ile göbeğine ve ayaklarına masaj yapıyorum kabızlığına bile iyi geliyor benim bebeğim 46 Günlük olduğu icin bazen birkaç damla rezene veya Anason veriyorum iyi geliyor okuduğum için yazmak istedim belki faydam dokunur sağlıkla büyütün inşallah

Back