Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
o bulantı cok beter ben bi iki gündür yaşamıyorum ama insan psikolojik olarak bu eziyeti yapamaz kendine. Ne öncesi ne sonrası hiçbir belirti yaşamadan hamileliğini sürdüren çok insan var. Yani belirti olmaması sağlıksız olması demek değil. İnşallah güzelce geçirelim hamileliğimizi
Hayır vermedim.o gün o an leke geldi bir daha da olmadı.onca işe güce ki sakınmadım kendimi çok...çok deşip üstüne gelmedikçe düşen bebek düşer,kalan kalır.bu haftalar böyle...ilkini pazartesi vermiştim.şimdi 2.yi yarın akşam verip karşılaştıracağım.tekrar tekrar zırt pırt Vermem ya bana lazım 6 ya katlamış olmalı inşallah bakalım
Bakma sana böyle dediğime bende senin gibiyim hep diken üstünde göğüs uclarım acıyo benim sürekli mıncıklıyodum en son napıyosun sen dedim kendime bişey olcaksa olcak zaten. En iyisi güzeli iyiyi düşünmek kuzum❤
İnşallah Mesleğimi çok seviyorum ama çocuktan sonra kısmet olur mu bilmiyorum.
Eşim de öğretmen, doğu görevini bitirip geleli iki yıl oldu, oradaki günlerimizi çok özlüyoruz ama kısıtlı imkanlarından dolayı çocukla zor olur tabi.
Zaten kızıma tayinimiz çıktıktan bir ay sonra hamile kaldım :)