- 25 Şubat 2020
- 796
- 567
Geçmiş olsun canım.bulantı en beteridir.inşallah hiiiç olmasın.ben çok çektim ilkinde.Allah yaşatmasın.muhtaç etmesin.Günaydın kızlar an itibariyle kusma başladı bende sabah sabah bulantıyla uyandım çubuk kraker vardı bas ucumda birkaç ondan yedim durdum öyle kalktım su içtim. Bal şerbeti yapayım dedim biraz tam ağzıma götürücem aman aman boğazım yandı sabah sabah boş mide Rabbim yardım etsin inşaallah tez geçer
Benim daha çok yeni gecikmemim üstünden 5 gün geçti. Bat günü öğrendim öğrendikten itibaren 4. Gün bitti göğüs ucu acısı. Çamaşır kullanamiyordum artik kullaniyorumCanım cvp için saol ne kadarlık gebesin ne zaman göğüs ucunda acı oldu ve ne zamn bitti acaba ? Allah tamamına erdirsin canim
hoşgeldin gözün aydın canımMrb kızlar bnde hesaplamaya göre 9 Nisan annesiyim
Sağol canım valla yedigimi cıkarıyorum ne yicem napcam hiç bilmiyom eşimde öyle napcagnı sasırdı yanımda leğen gidip gidip yıkıyom inşaallah cabuk geçerAy canım allah yardımcın olsun benim yok suan bulantıdan başka bişey ama inşallah gecer en kısa zamanda senin
Canım bende bilmiyorumki hamilelik hassas kraker yiyn diyolar bide zencefilmi demişti arkadaşlar ballı süt falanda duymustum sanırım ama araştır iyice öyle sana iyi gelen neyse uygulaSağol canım valla yedigimi cıkarıyorum ne yicem napcam hiç bilmiyom eşimde öyle napcagnı sasırdı yanımda leğen gidip gidip yıkıyom inşaallah cabuk geçer
Hayırlı olsuunn keseni gördünmüMrb kızlar bnde hesaplamaya göre 9 Nisan annesiyim
Sağol canım valla öyleymiş bulantılar vardı bi haftadır da kusma bugün başladı korktugum başıma geldi normalde de çok korkarım zaten boğazım tahriş oldu simdidenGeçmiş olsun canım.bulantı en beteridir.inşallah hiiiç olmasın.ben çok çektim ilkinde.Allah yaşatmasın.muhtaç etmesin.
Benimde bi gidiyo bi geliyo kasık ağrısı normaldir heralde canım göğüslerim şiş ama öyle acıyacak kadar sert değilBenim 6+3 yani dün hiç kasık ağrım olmadı göğüs hassasiyetim devam ediyor bu beni biraz tedirgin etti belirtileri birden giden var mı?
Canım zaten Çarşamba günü öğrendim dün bidaha test yaptım haftaya hastaneye gitmeyi düşünüyorum ins bı sorun yoktur daHayırlı olsuunn keseni gördünmü
Valla sabah yedigim krakeri çıkardım leblebi aldırdım onları da cıkardım patates kaynattırdım biraz ondan yedim süt içtim henüz duruyor bakalımCanım bende bilmiyorumki hamilelik hassas kraker yiyn diyolar bide zencefilmi demişti arkadaşlar ballı süt falanda duymustum sanırım ama araştır iyice öyle sana iyi gelen neyse uygula
Kalp atışını duymadım dha o yüzden kuruntu yapyorm sanırm mide bulantım da yok sizin var mı mide bulantınız?Benimde bi gidiyo bi geliyo kasık ağrısı normaldir heralde canım göğüslerim şiş ama öyle acıyacak kadar sert değil
Ayy bnde ilk hamileliğimde çok çektim ins bu sefer olmaz çok korkuyorumValla sabah yedigim krakeri çıkardım leblebi aldırdım onları da cıkardım patates kaynattırdım biraz ondan yedim süt içtim henüz duruyor bakalım
Anladım canım sağlıkla gelsinler insallahBenim daha çok yeni gecikmemim üstünden 5 gün geçti. Bat günü öğrendim öğrendikten itibaren 4. Gün bitti göğüs ucu acısı. Çamaşır kullanamiyordum artik kullaniyorum
Canım bende senin gibiyim valla cumayı iple çekiyorum inşallah vardır minnoşumun kalbide duyarız. Bulantı kusmam yok ama kokulara karsı midem değişik oluyo şimdi kahvaltı yapmak istemiyorum midem bi değişik bende çözemedim psikolojikmidir anlamadım kendi vucut kokumdan rahatsız oluyorum uyku halim cok okadarKalp atışını duymadım dha o yüzden kuruntu yapyorm sanırm mide bulantım da yok sizin var mı mide bulantınız?
İnşallah tez vakitte gecer arkadaşım allah kolaylık versin hepimizeValla sabah yedigim krakeri çıkardım leblebi aldırdım onları da cıkardım patates kaynattırdım biraz ondan yedim süt içtim henüz duruyor bakalım
Umarım olmaz kimse yaşamasın valla çok zor gözün aydın buarada hoşgeldinAyy bnde ilk hamileliğimde çok çektim ins bu sefer olmaz çok korkuyorum
Hoşbuldum canim bn 10 kilo verdim 1 ayda o dönemdeUmarım olmaz kimse yaşamasın valla çok zor gözün aydın buarada hoşgeldin