- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
Amin amin inşaallahİnşallah tez vakitte gecer arkadaşım allah kolaylık versin hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin inşaallahİnşallah tez vakitte gecer arkadaşım allah kolaylık versin hepimize
Valla Allah tan bebeğe zararı olmuyomus ama zor bi durum yaniHoşbuldum canim bn 10 kilo verdim 1 ayda o dönemde
İnşallah canım düzenli artıyosa sorun yoktur inşallahCanım zaten Çarşamba günü öğrendim dün bidaha test yaptım haftaya hastaneye gitmeyi düşünüyorum ins bı sorun yoktur da
Ahhh canım aynı ben. Bir kaç gündür ek olarak sabahlarıda safra kusuyorum. Kızımda da böyleydi. 3. Ay dolunca sakinlesti ve 4. Ayda tamamen bitmişti. Çabuk geçiyor. Allah yardımcın olsun. Öğrendiğim tavsiyeler taze naneli çay ya da sadece sıcak suya taze nane yaprakları koyup demle ve iç mideyi sakinlestiriyor.Valla Allah tan bebeğe zararı olmuyomus ama zor bi durum yani
Kızlarda hamileyken oluyor diyorlar bnde kızımda öyleydim bu 2. Bakalım nasıl olucak karin ağrısı ve şiddetli baş dönmesi varAhhh canım aynı ben. Bir kaç gündür ek olarak sabahlarıda safra kusuyorum. Kızımda da böyleydi. 3. Ay dolunca sakinlesti ve 4. Ayda tamamen bitmişti. Çabuk geçiyor. Allah yardımcın olsun. Öğrendiğim tavsiyeler taze naneli çay ya da sadece sıcak suya taze nane yaprakları koyup demle ve iç mideyi sakinlestiriyor.
Bende oğlumda böyleydim cinsiyetle çok ilgisi yok. Eltim kız bebek doğurdu maşallah 9 ay hiç belirtisi olmadıKızlarda hamileyken oluyor diyorlar bnde kızımda öyleydim bu 2. Bakalım nasıl olucak karin ağrısı ve şiddetli baş dönmesi var
Ah ya insanın sesi bile değişiyor bir müddet sonra...Sağol canım valla öyleymiş bulantılar vardı bi haftadır da kusma bugün başladı korktugum başıma geldi normalde de çok korkarım zaten boğazım tahriş oldu simdiden
Aynen canım değişik işte benmi abartıyorum diyorum aklıma getirince daha cok bulantım oluyo ondan dedim acaba psikolojikmibu asla psikolojik olamaz...benim de bugün başladı bulantım.pek yiyemedim.kusturacak gibi değil ama içim kalkıyor çok fena...yerken öğüresim geliyor.
Yumurtlama tarihiniz son adet tarihinizden daha önemli.yumurtlama adet ttarihinizin ilk gününden itibaren 10. gün ile 16.gün arası yumurtlama oluyor.yani 4-10 Ağustos arası bir gün olmalı.bu çok geniş bir skala.eğer 4 ü ovule oldursanız Sperm vücutta en az 48 saat kalıyor.3 ündeki ilişkiden kalmış olabilirsiniz.5 ini değerlendirmeniz ayın 4-5-6 sondaki ovulasyona uyuyor.7-8 -9 ü pik ise gebelik oluşmaz.10 unda ovulasyon olduysAnka 11indeki işe yarar.Keşke 7 si ve 9 unda da birliktelik oluşaymış ama ihtimal yok değil dediğim gibi...siz 23 ağustosta test yapın.bakalım var mı..İyi günler hanımlar
Öncelikle herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını diliyorum
2019 nisan annesiyim, kızım 15 ay 21 günlük.
İkinci bebeği çok istiyoruz araları yakın olsun arkadaş gibi büyüsünler ve ben tandem emzirme yapmak istiyorum
Korunuyoruz ama bazen de heyecana kapılıp akışına bırakıyoruz, korunmadığımız üç ilişki oldu, şimdi benim sizlere birkaç sorum var, mesajımı gören fikir verebilecek arkadaşlar olursa sevinirim
Son adet tarihim 26 temmuz, korunmadığımız tarihler 3-5-11 ağustos.
Bu günler olma ihtimali var mı?
Bazı belirtiler hissediyorum ama emin değilim, yorgunluk ve uykusuzluktan da olabilir, kızımın en hareketli zamanları, nasıl akşam oluyor anlamıyorum. Belirti sayılabilecek şeyleri yazıyorum;
Şiddetli kasık ve bel ağrısı, baş dönmesi, sürekli uyku hali, çabuk acıkma ve iştah açılması, koku hassasiyeti (bu normalde de var, sadece arttı bu aralar)
Ağrılarım, baş dönmesi ve uyku hali yorgunluktan da olabilir dediğim gibi.
Ama beni en çok düşündüren diğer belirti göğüslerimde sızlama oluyor, daha önce emziren annelerimiz belki daha iyi anlar söylemek istediğim şeyi, yeni doğum yaptığım zamanlarda aynısı oluyordu, inceden bir sızı oluyor kısa süreli elektrik çarpmış gibi, o zamanlar annem süt iniyor derdi.
Hala emzirdiğim için de göğüslerim zaten normal halinden daha şiş, o yüzden fark varsa pek anlayamam.
Şu an yattığım yerde bile başım dönüyor.
Esas sorum ise şu, eğer gebelik varsa en erken ne zaman kan tahlilinde çıkar, ona göre hemen tahlil vermek istiyorum, çünkü ev taşıyacağız ağır iş yapıp da riske atmak istemiyorum.
Uzun oldu cevap verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Ay yok değil arkadaşım...olamaz yani...içim niye kalksın hep aklımda değil ki.hele dün dünya kadar işim vardı...bir de bu benim hiç istemediğim birşey zaten...ah olsa da belirti sevinsem diye bakmıyorum ben bu bulantıya...hani kilo alımı,sağlıklı hissetme durumu yeterli benim için.Aynen canım değişik işte benmi abartıyorum diyorum aklıma getirince daha cok bulantım oluyo ondan dedim acaba psikolojikmi☺
Valla sağlıkla ilerlesinde bunlar gelir gecer sen tekrar kan falan verdinmi ne durumdasın seninde lekelerin vardı sanırımAy yok değil arkadaşım...olamaz yani...içim niye kalksın hep aklımda değil ki.hele dün dünya kadar işim vardı...bir de bu benim hiç istemediğim birşey zaten...ah olsa da belirti sevinsem diye bakmıyorum ben bu bulantıya...hani kilo alımı,sağlıklı hissetme durumu yeterli benim için.
o bulantı cok beter ben bi iki gündür yaşamıyorum ama insan psikolojik olarak bu eziyeti yapamaz kendine. Ne öncesi ne sonrası hiçbir belirti yaşamadan hamileliğini sürdüren çok insan var. Yani belirti olmaması sağlıksız olması demek değil. İnşallah güzelce geçirelim hamileliğimiziAy yok değil arkadaşım...olamaz yani...içim niye kalksın hep aklımda değil ki.hele dün dünya kadar işim vardı...bir de bu benim hiç istemediğim birşey zaten...ah olsa da belirti sevinsem diye bakmıyorum ben bu bulantıya...hani kilo alımı,sağlıklı hissetme durumu yeterli benim için.
Teşekkür ederim cevabınız için.Yumurtlama tarihiniz son adet tarihinizden daha önemli.yumurtlama adet ttarihinizin ilk gününden itibaren 10. gün ile 16.gün arası yumurtlama oluyor.yani 4-10 Ağustos arası bir gün olmalı.bu çok geniş bir skala.eğer 4 ü ovule oldursanız Sperm vücutta en az 48 saat kalıyor.3 ündeki ilişkiden kalmış olabilirsiniz.5 ini değerlendirmeniz ayın 4-5-6 sondaki ovulasyona uyuyor.7-8 -9 ü pik ise gebelik oluşmaz.10 unda ovulasyon olduysAnka 11indeki işe yarar.Keşke 7 si ve 9 unda da birliktelik oluşaymış ama ihtimal yok değil dediğim gibi...siz 23 ağustosta test yapın.bakalım var mı..
Evet sabah mide bulantısıyla kalktım zaten boş mide safra çıkardım önce. İnşaallah cabuk gecer sağol canım beni süt biraz rahatlattı o tuttu bakalım onuda denerim gerekirse. Allah seninde yardımcın olsun inşaallahAhhh canım aynı ben. Bir kaç gündür ek olarak sabahlarıda safra kusuyorum. Kızımda da böyleydi. 3. Ay dolunca sakinlesti ve 4. Ayda tamamen bitmişti. Çabuk geçiyor. Allah yardımcın olsun. Öğrendiğim tavsiyeler taze naneli çay ya da sadece sıcak suya taze nane yaprakları koyup demle ve iç mideyi sakinlestiriyor.
Hayır vermedim.o gün o an leke geldi bir daha da olmadı.onca işe güce ki sakınmadım kendimi çok...çok deşip üstüne gelmedikçe düşen bebek düşer,kalan kalır.bu haftalar böyle...ilkini pazartesi vermiştim.şimdi 2.yi yarın akşam verip karşılaştıracağım.tekrar tekrar zırt pırt Vermem ya bana lazım 6 ya katlamış olmalı inşallah bakalımValla sağlıkla ilerlesinde bunlar gelir gecer sen tekrar kan falan verdinmi ne durumdasın seninde lekelerin vardı sanırım
21 inde verin çıkar büyük ihtimalle varsa...Teşekkür ederim cevabınız için.
Şöyle söyleyim, aslında sırf bebek olsun diye ilişki veya gün takibi yapmadık, olursa seviniriz olmazsa üzülmeyiz akışına bıraktık.
İlişki tarihlerini not almamın sebebi de dediğim gibi taşınma olayımız olduğu için gebelik varsa riske atmak istemem.
20 veya 21 ağustosta kan versem çıkar mı acaba varsa
Halin kalmıyor ki konusmaya bileAh ya insanın sesi bile değişiyor bir müddet sonra...