Aynen bende öyleyim valla bakalım ne olacak 8 ay böyleBende hatta bazen az bulnnca gecince keşke hep olsa bulantı diyorum
Benimde varda banada söylemedi 2 doktora sordum burdan anlayamayız dedi demekki yolk değil çünkü başka doktora attıgımda benim içi baya net olsa yolk kesesi derdi bak sanada atıyım benzettim ikimizinkiniNormal bir gebelik sorun yok dedi ama başka birşey demedi şimdi siz diyince farkettim bende yolk mu ki
Üç gündür suyu cok zor içiyorum ben ya midemi bulandırıyor su çok önemli bu durum beni cok rahatsız ediyorBende gidiyorum çok su içtiğim için ama :)
Hatta sizinki daha belli gibiBenimde varda banada söylemedi 2 doktora sordum burdan anlayamayız dedi demekki yolk değil çünkü başka doktora attıgımda benim içi baya net olsa yolk kesesi derdi bak sanada atıyım benzettim ikimizinkini
canım icmeye calıss ben normalde de icerdim şimdi daha cok dikkat etmeye calısıyorumÜç gündür suyu cok zor içiyorum ben ya midemi bulandırıyor su çok önemli bu durum beni cok rahatsız ediyor
Ay evet kesinlikle dikkat gerek...ama birileri barken bu çok kolay olmuyor.sabah öğlen akşam yemek serilip kalkıyor en basitibende çok koşturdugum zaman hep bişe olmaz inşallah diyorumrabbimize emanetler inşallah bizlere sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip eder❤ sen yine de dikkat et canım
Ben normalde de hep icmeye calısırdım yani suyla cok aram olmadı hiç bi zaman ama dikkat ediyordum asılama yaptırdıgımdan beri de düzenli içtim hep güzel gidiyordu ama üç gündür cok kötü bakalım umarım aşarımcanım icmeye calıss ben normalde de icerdim şimdi daha cok dikkat etmeye calısıyorum
Ölçtürmedim kuzum mümkün oldukça hastaneye gitmemek lazım bu süreçte. Kanama alanı görüyorum falan demedi. Sadece miyom var dedi gösterdi hatta oda çok etkilemez dedi.Canım doktor haberini aldığıma çok sevindim.doktor lekelenme duyduğu hastasına elbette kanama olunca gel der.Herşey yolunda inşallah.içte başlayan bir kanama alanı falan gördü mü? Senin de benim de leke olayı durdu.benim o günden sonra hiç olmadı ve ayaktayım tüm gün bel ağrım o nedenle devam ediyor.şka gibi ama kendimi sağlıklı hissediyorum.inşallah ağzımızı hayra açalım da...sen beta değeri ölçtürmüş müydün kuzum lekenlenme sonrası takip amaçlı?
orası öyle canımAy evet kesinlikle dikkat gerek...ama birileri barken bu çok kolay olmuyor.sabah öğlen akşam yemek serilip kalkıyor en basitiAllah korusun kuzum
inşallah canımmm. Kısa sürede aşarsın inşallahBen normalde de hep icmeye calısırdım yani suyla cok aram olmadı hiç bi zaman amageçmiyor dikkat ediyordum asılama yaptırdıgımdan beri de düzenli içtim hep güzel gidiyordu ama üç gündür cok kötü bakalım umarım aşarım
Öyle canım Allaha emanetler.bugün yemekte çok içim kalktı doyduktan sonra yemeğe devam ettim.zaten hazırlarken de pek hoş hissetmiyordum.hayırlısı bakalım.Yinede dikkat et yorma kendini çok allah korusun Bişey olursa bundanmıdır diye düşünmemen için diyorum tabiki allaha emanet minikler
Benim bellide düşündüğüm şey değil sanada bişey demediğine göre demekki görüntüyle alakalı bişeyHatta sizinki daha belli gibi
Haydi hayırlısı canım benim.Kalp atışı haftasında deriiiiin bir oh çekme dileğiyle...Ölçtürmedim kuzum mümkün oldukça hastaneye gitmemek lazım bu süreçte. Kanama alanı görüyorum falan demedi. Sadece miyom var dedi gösterdi hatta oda çok etkilemez dedi.
Sadece aklımı karıştıran şey kese boş olabiliyor, onu alıyoruz dedi. Ee bende var mı öyle bir ihtimal diye sordum. Şuan erken bunu bilemeyiz dedi. Kanaman, aşırı bir ağrın olursa gel dedi.
Ben inanılmaz bi uykusuzluk çekiyorum gece yatamıyorum sabah 8 de gözlerim cin gibi keşke uyuşabilsem bende zaman geçseevet kuzum kuzenim de diyo sen niye uyuyon süreklibazıları uykusuzluk cekermis herkeste cok farklı işte hamilelik
Öyle bende ya kokular bulantı yapıyo sonra diyorum psikolojikmi acaba ama değil sanırım yemek falanda güzel yiyorum ama içim değişik hep anlamadımÖyle canım Allaha emanetler.bugün yemekte çok içim kalktı doyduktan sonra yemeğe devam ettim.zaten hazırlarken de pek hoş hissetmiyordum.hayırlısı bakalım.
Yok Azzemmm yoookk yardım edeenimmm yooookorası öyle canımseni çok yormasınlarr
Ypk ben de yiyorum ama içim dalga dalga.İştahla başlayıp çabuk tıkanıp yemekten birden tiksinme geliyor.Öyle bende ya kokular bulantı yapıyo sonra diyorum psikolojikmi acaba ama değil sanırım yemek falanda güzel yiyorum ama içim değişik hep anlamadım