2021 Nisan Anneleri

Normal bir gebelik sorun yok dedi ama başka birşey demedi şimdi siz diyince farkettim bende yolk mu ki

Eklentiler

• IMG_20200814_221233.jpg
    243,2 KB · Görüntüleme: 50
Normal bir gebelik sorun yok dedi ama başka birşey demedi şimdi siz diyince farkettim bende yolk mu ki
Benimde varda banada söylemedi 2 doktora sordum burdan anlayamayız dedi demekki yolk değil çünkü başka doktora attıgımda benim içi baya net olsa yolk kesesi derdi bak sanada atıyım benzettim ikimizinkini

Eklentiler

• F6C96EAE-1A63-4579-B7D4-1FD2927AD631.jpeg
    86,4 KB · Görüntüleme: 61
bende çok koşturdugum zaman hep bişe olmaz inşallah diyorum rabbimize emanetler inşallah bizlere sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip eder❤ sen yine de dikkat et canım
Ay evet kesinlikle dikkat gerek...ama birileri barken bu çok kolay olmuyor.sabah öğlen akşam yemek serilip kalkıyor en basiti Allah korusun kuzum

canım icmeye calıss ben normalde de icerdim şimdi daha cok dikkat etmeye calısıyorum
Ben normalde de hep icmeye calısırdım yani suyla cok aram olmadı hiç bi zaman ama dikkat ediyordum asılama yaptırdıgımdan beri de düzenli içtim hep güzel gidiyordu ama üç gündür cok kötü bakalım umarım aşarım

Ölçtürmedim kuzum mümkün oldukça hastaneye gitmemek lazım bu süreçte. Kanama alanı görüyorum falan demedi. Sadece miyom var dedi gösterdi hatta oda çok etkilemez dedi.
Sadece aklımı karıştıran şey kese boş olabiliyor, onu alıyoruz dedi. Ee bende var mı öyle bir ihtimal diye sordum. Şuan erken bunu bilemeyiz dedi. Kanaman, aşırı bir ağrın olursa gel dedi.

inşallah canımmm. Kısa sürede aşarsın inşallah

Yinede dikkat et yorma kendini çok allah korusun Bişey olursa bundanmıdır diye düşünmemen için diyorum tabiki allaha emanet minikler
Öyle canım Allaha emanetler.bugün yemekte çok içim kalktı doyduktan sonra yemeğe devam ettim.zaten hazırlarken de pek hoş hissetmiyordum.hayırlısı bakalım.

Haydi hayırlısı canım benim.Kalp atışı haftasında deriiiiin bir oh çekme dileğiyle...

Öyle canım Allaha emanetler.bugün yemekte çok içim kalktı doyduktan sonra yemeğe devam ettim.zaten hazırlarken de pek hoş hissetmiyordum.hayırlısı bakalım.
Öyle bende ya kokular bulantı yapıyo sonra diyorum psikolojikmi acaba ama değil sanırım yemek falanda güzel yiyorum ama içim değişik hep anlamadım

orası öyle canım seni çok yormasınlarr
Yok Azzemmm yoookk yardım edeenimmm yooook canı sağolsun gelen herkes pek oralı değil.yarın daha rahat olurum inşallah.bugünün yorgunluğunu atabilirsem.şimdi dikeceğim ayaklarımı missss bir de netflix açarım vis a vis in yeni sezonunu izlerim ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…