Bende rüyamda 2 kez pozitif idrar testi gördüm ogün test yaptım cıktı sonra bidaha gördüm kardesim tüp bebek yapmıstı oda pozitifinşallah rüyamda görmüştüm gerçekte olsunn
yaa ne güzelBende rüyamda 2 kez pozitif idrar testi gördüm ogün test yaptım cıktı sonra bidaha gördüm kardesim tüp bebek yapmıstı oda pozitifben pazartesi o perşembe gördü keseyi inşallah beraber doğurmak nasip olur
Valla bu zamana kadar hiç bebekle ilgili rüya görmezdim inşallah hayırlara vesile oluryaa ne güzelinşallah canım. Demekki malum oldu bize
inşallah canımValla bu zamana kadar hiç bebekle ilgili rüya görmezdim inşallah hayırlara vesile olurhepimiz için tabikii
Maşaallah sende baya uyku yaptı demekki benim okadar degil ya gün içinde uyumuyorum ben sürekli yatsamda cok nadir içim geçerse belkibenim gibi uykucular var mı? Yeni uyandım ama gece de cok rahat tekrat uyuyabilirim
evet kuzum kuzenim de diyo sen niye uyuyon sürekliMaşaallah sende baya uyku yaptı demekki benim okadar degil ya gün içinde uyumuyorum ben sürekli yatsamda cok nadir içim geçerse belki
Evet ben gece falan cok uyanıyorum mesela hep bi huzursuz uykum. Gece de cok sıkışıp tuvalete kalkıyorum bide ben bu sık idrar işi bende baya varevet kuzum kuzenim de diyo sen niye uyuyon süreklibazıları uykusuzluk cekermis herkeste cok farklı işte hamilelik
doğumdan sonraya hazırlık olabilir belkiBen de akşamları erkenden uyuyorum ama gün içinde sürekli uyukluyorumher bulduğum fırsatta sızıyorum bi yerlerde
Bende gidiyorum çok su içtiğim için ama :)Evet ben gece falan cok uyanıyorum mesela hep bi huzursuz uykum. Gece de cok sıkışıp tuvalete kalkıyorum bide ben bu sık idrar işi bende baya var
Bende rüyamda pozitif gördüm kalktım yaptım bu ay hiç beklemiyordum bi baktım silikte olsa çizgi varBende rüyamda 2 kez pozitif idrar testi gördüm ogün test yaptım cıktı sonra bidaha gördüm kardesim tüp bebek yapmıstı oda pozitifben pazartesi o perşembe gördü keseyi inşallah beraber doğurmak nasip olur
Benimde aynı oldu ama uyku halim oldugundan hiç şaşırmadım silik cıktı benimdeBende rüyamda pozitif gördüm kalktım yaptım bu ay hiç beklemiyordum bi baktım silikte olsa çizgi var
3. Dakikada görülüyordu dedim yanlış gördüm uykuluyum çıktım tekrar girdim bi baktım var sevinemedimde anlayamadımBenimde aynı oldu ama uyku halim oldugundan hiç şaşırmadım silik cıktı benimde
bende çok koşturdugum zaman hep bişe olmaz inşallah diyorumKızlar bugün yaptığım işin haddi hesabı yok,ayak bileklerim ağrıyor artık.eşim hasta ,misafirim var yatılı ve kızım 4,5 yaşında.Kasık bakımından sağlıklı hissddiyorum ama bu gece ya da Sabah bir tehlike yaşamazsam hiç yaşamam elhamdülillah
Canım ya allah dahada sevindirsin bizi3. Dakikada görülüyordu dedim yanlış gördüm uykuluyum çıktım tekrar girdim bi baktım var sevinemedimde anlayamadım
Yinede dikkat et yorma kendini çok allah korusun Bişey olursa bundanmıdır diye düşünmemen için diyorum tabiki allaha emanet miniklerKızlar bugün yaptığım işin haddi hesabı yok,ayak bileklerim ağrıyor artık.eşim hasta ,misafirim var yatılı ve kızım 4,5 yaşında.Kasık bakımından sağlıklı hissddiyorum ama bu gece ya da Sabah bir tehlike yaşamazsam hiç yaşamam elhamdülillah
VarBenimde pazartesi 5 haftalıktı foto varmıhayırlı olsun bu arada
Bende hatta bazen az bulnnca gecince keşke hep olsa bulantı diyorumHaha aynen işte belirti olumca bende seviniyorum eşim sürekli soruyo leken varmı diyorum şükür yok diyo neden şükrediyosun bu normal bişeymiş bebek yerleşiyo☺ Bende artık öyle düşünüyorum uykum geliyo göğüslerim şiş hepsi bebeğim için bulantıya bile seviniyorum öyle bişey
İçinde bişeymi var kesenin banamı öyle geldiVarteşekkürler hepimize inşallah