2021 Nisan Anneleri

Bende rüyamda 2 kez pozitif idrar testi gördüm ogün test yaptım cıktı sonra bidaha gördüm kardesim tüp bebek yapmıstı oda pozitif😊 ben pazartesi o perşembe gördü keseyi inşallah beraber doğurmak nasip olur😊
yaa ne güzel 😍 inşallah canım. Demekki malum oldu bize😊

Maşaallah sende baya uyku yaptı demekki benim okadar degil ya gün içinde uyumuyorum ben sürekli yatsamda cok nadir içim geçerse belki
evet kuzum kuzenim de diyo sen niye uyuyon sürekli :KK70: bazıları uykusuzluk cekermis herkeste cok farklı işte hamilelik😊

Ben de akşamları erkenden uyuyorum ama gün içinde sürekli uyukluyorum🙈 her bulduğum fırsatta sızıyorum bi yerlerde😂

evet kuzum kuzenim de diyo sen niye uyuyon sürekli :KK70: bazıları uykusuzluk cekermis herkeste cok farklı işte hamilelik😊
Evet ben gece falan cok uyanıyorum mesela hep bi huzursuz uykum. Gece de cok sıkışıp tuvalete kalkıyorum bide ben bu sık idrar işi bende baya var🙈

Bende rüyamda 2 kez pozitif idrar testi gördüm ogün test yaptım cıktı sonra bidaha gördüm kardesim tüp bebek yapmıstı oda pozitif😊 ben pazartesi o perşembe gördü keseyi inşallah beraber doğurmak nasip olur😊
Bende rüyamda pozitif gördüm kalktım yaptım bu ay hiç beklemiyordum bi baktım silikte olsa çizgi var 🤭

Kızlar bugün yaptığım işin haddi hesabı yok,ayak bileklerim ağrıyor artık.eşim hasta ,misafirim var yatılı ve kızım 4,5 yaşında.Kasık bakımından sağlıklı hissddiyorum ama bu gece ya da Sabah bir tehlike yaşamazsam hiç yaşamam elhamdülillah 👌😁

Kızlar bugün yaptığım işin haddi hesabı yok,ayak bileklerim ağrıyor artık.eşim hasta ,misafirim var yatılı ve kızım 4,5 yaşında.Kasık bakımından sağlıklı hissddiyorum ama bu gece ya da Sabah bir tehlike yaşamazsam hiç yaşamam elhamdülillah 👌😁
bende çok koşturdugum zaman hep bişe olmaz inşallah diyorum😊 rabbimize emanetler inşallah bizlere sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip eder❤ sen yine de dikkat et canım😊

Yinede dikkat et yorma kendini çok allah korusun Bişey olursa bundanmıdır diye düşünmemen için diyorum tabiki allaha emanet minikler

Haha aynen işte belirti olumca bende seviniyorum eşim sürekli soruyo leken varmı diyorum şükür yok diyo neden şükrediyosun bu normal bişeymiş bebek yerleşiyo☺ Bende artık öyle düşünüyorum uykum geliyo göğüslerim şiş hepsi bebeğim için bulantıya bile seviniyorum öyle bişey
Bende hatta bazen az bulnnca gecince keşke hep olsa bulantı diyorum🙈

X