- 22 Nisan 2017
- 2.328
- 2.280
- 32
Öyle valla aynen neyse sonu güzel olsunYpk ben de yiyorum ama içim dalga dalga.İştahla başlayıp çabuk tıkanıp yemekten birden tiksinme geliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle valla aynen neyse sonu güzel olsunYpk ben de yiyorum ama içim dalga dalga.İştahla başlayıp çabuk tıkanıp yemekten birden tiksinme geliyor.
ah canım böyle olmakta zordur ben genel olarak uykucuyumdur ama hamilelik +uyku hali ekledi banaBen inanılmaz bi uykusuzluk çekiyorum gece yatamıyorum sabah 8 de gözlerim cin gibi keşke uyuşabilsem bende zaman geçse
Düşüncesizler demek ki. Allah yardımcın olsun canım şimdi güzelce dinlenme zamanıYok Azzemmm yoookk yardım edeenimmm yooook canı sağolsun gelen herkes pek oralı değil.yarın daha rahat olurum inşallah.bugünün yorgunluğunu atabilirsem.şimdi dikeceğim ayaklarımı missss bir de netflix açarım vis a vis in yeni sezonunu izlerim ohhh
Hem de nasıll iple çektim bu anıDüşüncesizler demek ki. Allah yardımcın olsun canım şimdi güzelce dinlenme zamanı
Şimdi de onun endişesi sardı içimi, inşallah hepimiz için bir oooh çekiş olur.Haydi hayırlısı canım benim.Kalp atışı haftasında deriiiiin bir oh çekme dileğiyle...
Canm hastalık misafir hepsi üst üste gelmiş, dikkat et kendine dinlenerek yap işlerini doktor 3 Ay çok önemli dediKızlar bugün yaptığım işin haddi hesabı yok,ayak bileklerim ağrıyor artık.eşim hasta ,misafirim var yatılı ve kızım 4,5 yaşında.Kasık bakımından sağlıklı hissddiyorum ama bu gece ya da Sabah bir tehlike yaşamazsam hiç yaşamam elhamdülillah
Bebişciğimi pazartesi gördüm kesesi vardı şimdi ne durumda bilmiyorum inşallah herşey yolundadır cuma görmeye gidicez ☺
Ah kuzum ilk gebeliğimde bile zorla yardım gördüm.hoş ,şu an haberi yok kimsenin ama Allah da muhtaç etmesin başka bir kula kimseyi.Ben sonu ne olsa razıyım.Allah sağlık versin bana ve çekirdek aileme.Canm hastalık misafir hepsi üst üste gelmiş, dikkat et kendine dinlenerek yap işlerini doktor 3 Ay çok önemli dedi
Canım doktorum bana beyaz undan kaçınmamı söyledi. Büyük balık, kabuklu deniz ürünü, konserve dondurulmuş gıda asitli içecekler bitki çayları bunları tüketmememi söyledi. Günde küçük bardakla açık 2 çay hakkı verdi. Maden suyu günde 1 çay bardağını geçmesin dedi. Kırmızı etleri tavukları falan çok iyi pişmiş tercih et dedi. Kısaca aslında sağlıksız şeylerden uzak dur dediKızlar nasıl beslenme düzeniniz var? Neleri yemiyorsunuz ogrendiginizden beri?
4. Günümde geçti benim cok hafif var belli belirsizGünaydın güzel anne adaylari size bir sorum olacak , gögüs ucu acisi olup kisa zamanda gecen var mi ne kadar devam eder ?
Canım cvp için saol ne kadarlık gebesin ne zaman göğüs ucunda acı oldu ve ne zamn bitti acaba ? Allah tamamına erdirsin canim4. Günümde geçti benim cok hafif var belli belirsiz
Evet ama belli mi olur bizim bebişlerde uykuyu sever belkiBebeği olan herkes hamileyken uyuyabildiğin kadar uyu diyordu bilinç altıma yerleşti galiba gözlerimi açamıyorum
Nerede bu özel hastaneÖzel hastanede verdim 30 liraya bakıyorlar. 1buçuk- 2 saate çıkıyor. beklemiyim diye
Ay canım allah yardımcın olsun benim yok suan bulantıdan başka bişey ama inşallah gecer en kısa zamanda seninGünaydın kızlar an itibariyle kusma başladı bende sabah sabah bulantıyla uyandım çubuk kraker vardı bas ucumda birkaç ondan yedim durdum öyle kalktım su içtim. Bal şerbeti yapayım dedim biraz tam ağzıma götürücem aman aman boğazım yandı sabah sabah boş mide Rabbim yardım etsin inşaallah tez geçer
Ben çay bile içmiyorum. Sabah portakal suyu zeytin peynir falan yiyorum akşam yemekte normal seyler yiyorum fast food yemiyorum tatlı cok severdim ama şimdi çekici gelmiyo bana suanlık böyleKızlar nasıl beslenme düzeniniz var? Neleri yemiyorsunuz ogrendiginizden beri?