Olmaz inşallah canım olsaydı kese bozulurdu doktor derdi düşük riskin var falan bol bol dinlen benimde lekelerim vardı işe gidince çoğalıyordu dinlenince Daha az geliyoduYok canım kalbini henüz duymadik keseyi görmüştüm geçen hafta dün gece de kanamadan sonra vajinal ultrasonda gördü şükür inşallah bir problem olmaz
Benim de ayakta kaldığımda oluyor. Uzanıyorum hiç birşey yok çok şükür sabahtan beri.inşallah da olmazOlmaz inşallah canım olsaydı kese bozulurdu doktor derdi düşük riskin var falan bol bol dinlen benimde lekelerim vardı işe gidince çoğalıyordu dinlenince Daha az geliyodu
Aynen canım inşallah fırsat buldukça dinlen inşallah gecicekBenim de ayakta kaldığımda oluyor. Uzanıyorum hiç birşey yok çok şükür sabahtan beri.inşallah da olmaz
Canım doktor haberini aldığıma çok sevindim.doktor lekelenme duyduğu hastasına elbette kanama olunca gel der.Herşey yolunda inşallah.içte başlayan bir kanama alanı falan gördü mü? Senin de benim de leke olayı durdu.benim o günden sonra hiç olmadı ve ayaktayım tüm gün bel ağrım o nedenle devam ediyor.şka gibi ama kendimi sağlıklı hissediyorum.inşallah ağzımızı hayra açalım da...sen beta değeri ölçtürmüş müydün kuzum lekenlenme sonrası takip amaçlı?İlaç vermedi canım lekelenme durduğu için
İnsallah insallah❤Ya sevindim buna☺ İnşallah görürüm bende senin gibi kalp atısını
CansRuya canım sen napıyosun nasıl gidiyo
Bebişciğimi pazartesi gördüm kesesi vardı şimdi ne durumda bilmiyorum inşallah herşey yolundadır cuma görmeye gidicezIyiyim cok şükür canımm biraz dinleniyorum bu hafta mide yanması bulantılar oluyor ama bakalimm sen nasılsın nasıl gidiyor bebis nasıl
Bende uyumamak için kendimi zor tutuyorum eşim geldi işten vakit gecirmek içinbenim gibi uykucular var mı? Yeni uyandım ama gece de cok rahat tekrat uyuyabilirim
gündüz uyumazsam akşam asla beklyemiyorum. Kafa gidiyo sersem gibi oluyorumm :)Bende uyumamak için kendimi zor tutuyorum eşim geldi işten vakit gecirmek için☺
çok sevindim canım sağlıklı ilerlesin inşallah ❤Dün kese gördüm 5+0 çıktı çok şükür yeri iyiymiş. 2 eylüle kalp için randevu verdi doktorum Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım ben nöbetten cıktım 2 ye kadar uyudum ama hep uykuluydum acıkmasam yemeklede uğraşmayıp yine yatardım esneyip duruyorum bakalım ne zaman gidicemgündüz uyumazsam akşam asla beklyemiyorum. Kafa gidiyo sersem gibi oluyorumm :)
Benimde pazartesi 5 haftalıktı foto varmıDün kese gördüm 5+0 çıktı çok şükür yeri iyiymiş. 2 eylüle kalp için randevu verdi doktorum Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
dayan canımCanım ben nöbetten cıktım 2 ye kadar uyudum ama hep uykuluydum acıkmasam yemeklede uğraşmayıp yine yatardım esneyip duruyorum bakalım ne zaman gidicem
Haha aynen işte belirti olumca bende seviniyorum eşim sürekli soruyo leken varmı diyorum şükür yok diyo neden şükrediyosun bu normal bişeymiş bebek yerleşiyodayan canımkendimde ki bu değişimleri çok seviyorum bebegim sayesinde oldugunu biliyorum ya
gercekten öyle yeter ki sağlıklı olsunlarda biz bulantı göğüs uyku hali varız yani herşeyeHaha aynen işte belirti olumca bende seviniyorum eşim sürekli soruyo leken varmı diyorum şükür yok diyo neden şükrediyosun bu normal bişeymiş bebek yerleşiyo☺ Bende artık öyle düşünüyorum uykum geliyo göğüslerim şiş hepsi bebeğim için bulantıya bile seviniyorum öyle bişey
Aynen canım öyle valla bizimde şişsin karnımız sağlıklagercekten öyle yeter ki sağlıklı olsunlarda biz bulantı göğüs uyku hali varız yani herşeye
inşallah rüyamda görmüştüm gerçekte olsunnAynen canım öyle valla bizimde şişsin karnımız sağlıkla ☺