Sağlık ocağında veriyorum canm . Ertesi gün çıkıyor ama yarın hafta sonu cikmz herlde pzrtesi çıkar1800 falan cıkması lazım ne zaman cıkıcak sonuç
Hmm anladım canım haber edersin 1800 lerdeyse zaten pazartesi keseyi bile görürsünSağlık ocağında veriyorum canm . Ertesi gün çıkıyor ama yarın hafta sonu cikmz herlde pzrtesi çıkar
İnşallah canm . 1800 lerde olur.Hmm anladım canım haber edersin 1800 lerdeyse zaten pazartesi keseyi bile görürsün
Olur ilkle ikinci değer cok iyi ama doktor neden kafa karıstırmış anlamadım bu değerde iyise canını sıkma sakınİnşallah canm . 1800 lerde olur.
Valla benim mide yanmam bide kokulara karşı hassasiyetten baika bişey yok bakalım cuma belli olurinşallah kusması olmayan şanslı kişilerden olurum☺
Çok tşk ederim canm Allah razı olsun. İki yildir tedavilerle uğraşıyorum . Allah'ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeOlur ilkle ikinci değer cok iyi ama doktor neden kafa karıstırmış anlamadım bu değerde iyise canını sıkma sakın
Amin bende 5 yıla yakındır uğraşıyorum inşallah bu defa hepimiz için güzel olurÇok tşk ederim canm Allah razı olsun. İki yildir tedavilerle uğraşıyorum . Allah'ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Ya sevindim bunaBenimde öyleydi taa ki 8. haftadan gün alana kqdarAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Canım doktor ultrasondan baktı, keseyi gördü. Kanama veya aşırı ağrın olursa hemen gel dedi. 2 hafta sonra kesenin dolu veya boş olduğu anlaşılır, kalp atışları duyulurmuş.Randevundan sonra mutlaka yaz beni etiketle çok merak ettim.inşallah herşey yolundadır.
Senindemi kanaman vardı canımCanım doktor ultrasondan baktı, keseyi gördü. Kanama veya aşırı ağrın olursa hemen gel dedi. 2 hafta sonra kesenin dolu veya boş olduğu anlaşılır, kalp atışları duyulurmuş.
Benimde vardı bi hafta şuan yok canım progestan kullanıyomusun doktor ne dediBenim kahverengi lekelenme vardı ama artık yok
Ama sen görmüştün kalbini dimi inşalalh sıkıntı yoktur canım progestan keser inşallahDün kan görmüştüm kucuk bi parça acil de kese duruyor sıkıntı yok demişti bugün kontrol icin doktor beklerken yine minik bi kan geldi malesef progestana başladım.hayirlisi
İlaç vermedi canım lekelenme durduğu içinBenimde vardı bi hafta şuan yok canım progestan kullanıyomusun doktor ne dedi
İyi canım ben kullanıyorum hala bi hafta sonra kontrol var o zaman sorarım herşey yolunda giderse artıkİlaç vermedi canım lekelenme durduğu için
Yok canım kalbini henüz duymadik keseyi görmüştüm geçen hafta dün gece de kanamadan sonra vajinal ultrasonda gördü şükür inşallah bir problem olmazAma sen görmüştün kalbini dimi inşalalh sıkıntı yoktur canım progestan keser inşallah
Amin canm inşAllah. Rabbim isteyen herkese nasip etsinAmin bende 5 yıla yakındır uğraşıyorum inşallah bu defa hepimiz için güzel olur