2021 Nisan Anneleri

Valla benim mide yanmam bide kokulara karşı hassasiyetten baika bişey yok bakalım cuma belli olur inşallah kusması olmayan şanslı kişilerden olurum☺

Benimde öyleydi taa ki 8. haftadan gün alana kqdar Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah

Olur ilkle ikinci değer cok iyi ama doktor neden kafa karıstırmış anlamadım bu değerde iyise canını sıkma sakın
Çok tşk ederim canm Allah razı olsun. İki yildir tedavilerle uğraşıyorum . Allah'ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Çok tşk ederim canm Allah razı olsun. İki yildir tedavilerle uğraşıyorum . Allah'ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Amin bende 5 yıla yakındır uğraşıyorum inşallah bu defa hepimiz için güzel olur

Canım doktor ultrasondan baktı, keseyi gördü. Kanama veya aşırı ağrın olursa hemen gel dedi. 2 hafta sonra kesenin dolu veya boş olduğu anlaşılır, kalp atışları duyulurmuş.
Senindemi kanaman vardı canım

Dün kan görmüştüm kucuk bi parça acil de kese duruyor sıkıntı yok demişti bugün kontrol icin doktor beklerken yine minik bi kan geldi malesef progestana başladım.hayirlisi

Dün kan görmüştüm kucuk bi parça acil de kese duruyor sıkıntı yok demişti bugün kontrol icin doktor beklerken yine minik bi kan geldi malesef progestana başladım.hayirlisi
Ama sen görmüştün kalbini dimi inşalalh sıkıntı yoktur canım progestan keser inşallah

Ama sen görmüştün kalbini dimi inşalalh sıkıntı yoktur canım progestan keser inşallah
Yok canım kalbini henüz duymadik keseyi görmüştüm geçen hafta dün gece de kanamadan sonra vajinal ultrasonda gördü şükür inşallah bir problem olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…